Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
he kızzz senin kız benim oğlana nasip galibaHeyoo ayni gun ogrendik desene![]()
benim yahuşukluuuuu bir prensim olacak uleynnnnnnnn
sağol canım benim çok istiyordu gönlüm erkek olmasını babamız havalara uçtu bu benim ikinci oğlum biri cennette biride bana hediye maşallah oğluşumaAaaa hadi bakalım canım hayırlı olsun gözün Aydın.
Bi yemek kasigi yutuver yavaş yut da cigerine kacrma sakin aman misir patlagi da iyi geliyor erik varsa kaynat komposto gibi posasi ile ic. Geceden incir kurusunu kayisiyi suya koy sabah cikan kara suyu ic ac karnina
Canım fosalı meyveler ye kesinlkle çıkarsın bulunacak şeyler diye yazıyorum elma özellikle portakal falan ben denedim bende işe yaradıCanlarım kabızlık için önerebileceğiniz birşey var mı?
Birsürü kayısı yiyip üstüne su içmek de etkilemedi.
Bu arada serefraz prenses bebişin hayırlı olsun canım.
sağol canım benim çok istiyordu gönlüm erkek olmasını babamız havalara uçtu bu benim ikinci oğlum biri cennette biride bana hediye maşallah oğluşuma![]()
Canım fosalı meyveler ye kesinlkle çıkarsın bulunacak şeyler diye yazıyorum elma özellikle portakal falan ben denedim bende işe yaradı
Belli oldumu ya gozun aydin cnm saglikla gelsin yakisiklinbenim yahuşukluuuuu bir prensim olacak uleynnnnnnnn
ben de ayniyim. disarda da begenmiyorum cogu seyi ama mutfagima girmek fena yapiyor. esim naz diyor cozum bulmam lazimBu yemek isinde benim sorunum evimle mutfagimla ondan emin oldum mutfak tiksindriyo beni hazir onume gelirse nisbeten daha iyi yiyorum. Bugun kahvaltiyi disarda yaptik gayer iyi götürdüm :)
Dort litre cok cnm bence daha fazla icme suyunda fazlasi zararDört litre su içiyorum biraz daha fazla içeyim en iyisi.
Kabız mı yoksa? Sabah bir tatlı kaşığı z.yağı hüplet.ben öneride bulunmazsam ayıp olur.konuyu bilmiyorum ama öyle gibi.Canım çok sağol yazdıklarını yapıcam kuruları hemen ıslatayım bu akşam. Bir de activia yoğurt alsam mı ki? Düzene girene kadar onu kullansam mı ki? Önerir misiniz?
he kızzz senin kız benim oğlana nasip galiba![]()
Canım çok sağol yazdıklarını yapıcam kuruları hemen ıslatayım bu akşam. Bir de activia yoğurt alsam mı ki? Düzene girene kadar onu kullansam mı ki? Önerir misiniz?
ben de ayniyim. disarda da begenmiyorum cogu seyi ama mutfagima girmek fena yapiyor. esim naz diyor cozum bulmam lazim
Dandinidandini gözünaydın.öğrenmeyen kalmadı sanırım.bundan sonra neye Sarıcaz bakalım. Ayrıntılı usg sonrada başlarız canım şunu bunu çekti demeye.geçiyor sanki zaman. Daha dün gibi ağlardık perişanım,halsizim,sinirliyim diye. Bakın geçti onlarda. Ahh bir de kucağımıza alsak hayırlısıyla
ben daha öğrenemedim cinsiyeti haftaya tekrar gidecem bakalım bu sefer açacak mı bacağını?
Iyicr bi durtuklersin disardan bizimki de uyuyodu sabit goruntu hareket yoktu sanki kaydedilmis film karesi gibi bi salladi dr gobegi de hoplmya basladi cimcime