Selamlar kendimi çok yorgun paçoz hissediyorum yaaaumarım herkes iyidir bizde iyiz şükür :)
Arada bi dusuyor hepten enerjımız bugun pazar ya bi de onun rehaveti de vardir burasi bile nasıl hareketsiz bugun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selamlar kendimi çok yorgun paçoz hissediyorum yaaaumarım herkes iyidir bizde iyiz şükür :)
Abartmadığın kesin. Bende kendimi kaldırıyorum huysuz olursa peşine koştururum zayıflarım diyeYa sen cektir cektir ins öyle olmaz de simdi dimi:) saka biyana zor cocukla basetmek cok yipratici sadece huyu suyu değil saglik beslnme vb sikintimiz da cok bizim yipranma payi cok yuksek oldu bende o yuzden. Kac yasina kadar kok sokturmussun annene yakin biyas de bari umit ediyim azcikzaten cocuklarim derdi gucu bizle dışarda dertlensem az abartiyom saniyorlar
Senle ben varız.Arada bi dusuyor hepten enerjımız bugun pazar ya bi de onun rehaveti de vardir burasi bile nasıl hareketsiz bugun
Abartmadığın kesin. Bende kendimi kaldırıyorum huysuz olursa peşine koştururum zayıflarım diye
Annem bizim çocuklar 8 yaşında akıllanıyor derdi.
Senle ben varız.
Düğüne gidicez bizde hiç istemiyorum.
Benim eşim göçmen düğün dernek bitmez ve onlara göre herkes yakın akraba. Ben annemin teyzesinin torununu tanımıyorum bile ama bunlara sorunca o bizim kardeşimiz diyorlar.Oy sekiz cok gec ya Hic duzelmeme iihtimalinden iyidir diyip teselli bulayim
sicakta dugun isi de gicik ama yakinsa gidiyon mecburiyetler iste. Bizimkiler uyuyo ben oturuyorum kös kös az sessizlik huzur :)
Sonunda yağmuru gördüm dualarım kabul oldu bi kaç gün böyle gitse keşke :) dışarı bi yemeğe çıktık hemen uyku bastırdı yorgunluk bastırdı güya oradan gezmeye çıkacaktık pil bitti :) bebişimede resmen yalvarıyorum da babası gibi inatçı olacak zanmımca şöyle sağlam bi tekme yiyemedik.
Benim eşim göçmen düğün dernek bitmez ve onlara göre herkes yakın akraba. Ben annemin teyzesinin torununu tanımıyorum bile ama bunlara sorunca o bizim kardeşimiz diyorlar.
canımmm çok sağol evet kuzum öğrendik biraz sürpriz oldu boğaz ağrısına gittim kadın doğumcu gel bakalım dedi tam isabet oldu
Heyoo bizim cadi sitemime alındı herhalde az once bariz hissettrdi ilk defa kendini gobek acik uzanmistim karnim gergin yatiyordum gobek deliğine yakin disardan gorunen bi seyirme oldu hoplatti bi ufacik dokunusla kuzummm oyy cok heyecanlandim pitpitini yedigim
esim de farketti dokununca
Ben geçen gün doğmamış cocuga ev ayakkabısı bakıyorum sonra dedim doğum buyuyecekte bunları giyecek. Doğması bile uzak geliyor.benim de yarın ilk kuzum oğlum 1. sınfa başlıyor.heyecanlı ve kaygılıyım.seneler geçiyor.o göbüşümdeyken de yazışıyodum böyle.tekmeledi.doğdu doğacak diye.doğmuş büyümüş okula başlamış.darısı yeni doğacak kuzucukların başına.çok var gibi geliyo di mi.arkaya bakınca öyle olmuyomuş.
Biz de bgn bebek mobilyası baktık beyazlar çok güzel ben onlardan alicam yalnız burda fiyatlar 5 bin falan 400 euro süpermışeveeet canlar yavas yavas hazirliklara basliyo muyuz bekliyo muyuz :)
biz dun esimle bebek odasi icin mobilya bakmaya gittik
ben aslinda tum beyaz mobilya dekorasyonu toz pembe istiyordum ama dun magazalari gezerken guzel ucuza bi takim bulduk. 400 euro tum takim ve bebek yatagin kenarlari cikarilip 6 7 yasina kadar kullanabilecegi bi yatak haline geliyor.
tek dezavantaji kahverengi bej renklerinde olmasi. sizce alayim mi yoksa icimde kalmadan beyaz bi bebek odasi mobilyasi mi alayim ?
Bir de şeyi danışmak istiyorum. Annenin bebeğininin cinsiyetini hissetme meselesi. Rüyasında görmesi filan. Ben hamile olmadan önce de hamileyken de rüyamda hep erkek bebek gördüm. Hatta bir rüyamda annemi arayıp erkek torunun olacak diyordum. Geçem cuma de %90 kız dedi. Benim içim hala kabul edemedi. İçimden bir ses hayır
canım ben de concord almayı düşünüyorum baktım inceledim katlanması arabaya konması da müsait gibi geldi, yıl sonuna doğru belki indirim olur diye acele etmiyorum şimdilikDün dışarda işim vardı , yürürken tekmelerin arkası kesilmedi . Canım acıdı o derece. Eve geldim yemekten sonra yine başladı. Yalnız ona birşey bakarken , ondan bahsederken , yada kız kardeşlerimle ilgilenince artıyor biliyormusunuz
Çok kıskanç olucak benim cadı kızım
Bu ara da tecrübeli anneler araba tavsiyelerinizi merakla bekliyorum. Ben hamile kalana kaddar araba için en iyi marka kraft,chicho falan sanıyordun meğer Derya denizimiş.
Orbit - i çok beğendim ama tam takım 3000i geçer diyorlar. Concorde var birde bu en çok içime sinen oldu. Ama bilmiyorum. Aldıkmı 2ci bebeğe de kullanabilelim . Ama bi andan da al ucuz birşey ona yenisini alırız diyor içim.
Yardım bekliyorumm.
sana da iki kere gözünaydın o zaman.sen de öğrenmişsin cinsiyeti.seninki de kızdı galiba.sağlıkla al kucağına ismi hazır mı.araştırılacak mı?
benim de yarın ilk kuzum oğlum 1. sınfa başlıyor.heyecanlı ve kaygılıyım.seneler geçiyor.o göbüşümdeyken de yazışıyodum böyle.tekmeledi.doğdu doğacak diye.doğmuş büyümüş okula başlamış.darısı yeni doğacak kuzucukların başına.çok var gibi geliyo di mi.arkaya bakınca öyle olmuyomuş.