2015 Şubat Anneleri

Haftalar sonra bebeme faydali biseyler yedim şükür yiyemem sandm ama keyifle de goturdum mideye oh be hep böyle olsam keske :)

:KK73::KK73:Heyoo bizim cadi sitemime alındı herhalde az once bariz hissettrdi ilk defa kendini gobek acik uzanmistim karnim gergin yatiyordum gobek deliğine yakin disardan gorunen bi seyirme oldu hoplatti bi ufacik dokunusla kuzummm oyy cok heyecanlandim pitpitini yedigim:KK68: esim de farketti dokununca
. Ya bir ben mı hissedemedim bebeğimi artık 20. Haftaya geldim yaa peki hafif kıpırtı dısında acı oluyor mu

Gittim düğüne geldim.normalde de çok oynamazdım.ama böyle deli gibi halay çekmek istem içim gitti.yasak olunca kıymetli oluyor.

ben geldim kızlar :KK24:
sessiz kalmış bu gece burası.
dün öyle yoruldum ki fatihe gittik cıvıle güya pek bişi almıcaktım bebişe mendille hastane çıkışı alacaktım.
oğluş geliyor demişti memlekette devlet hast. dr amcamız ama buraya gelince daha hiç kendi dr gitmedim cinsiyeti değişenleri görünce korkuyorum erkekten kıza dönermi diye ondan kıyafet almak istemiyordum ama duramadım herşeyi alasım geldi :KK71::KK68::KK46:

jz0vVm.jpg

yukarıdaki zıbın takımı hastane çıkışı kızlar cutebaby yazıyor 2 zıbını vardı kısa kol uzun kol o yüzden hoşuma gitti aldım hem erkek bebeğede kızada gider die aldım nolur nolmaz bizimde cinsiyet değişmesi fln olursa die tedbirli davrandım.

JdR735.jpg

yukarıdakiler ise kırmızılısı bebek alt değiştirme minderi çok hoşuma gitti 2. bebekte de kullanılır kız da olsa die yine bunu tercih ettim. Yanındaki ise bebişimin banyo havlusu onuda kız erkek için gidebiliecek kullanabileceğim modelden tercih ettim. En köşedekiler ise 10 tane bebek mendili kenarlarıda gidilmiş hazır fiyatıda uygun tavsiye ederim alabilirsiniz arkadaş.

mqOrXP.jpg

bunlar ise aldığımız cicişler mavili takımı babamız çok beğendi biraz pahalıydı ama yeleğinide takımına uygun bulunca aldık acımadık paraya En sonda ise tulum var ayaklı askılı tulum içinde de uzun kollu badisi var hoşuma gitti aldık.

q96mn3.jpg

Ayyy burdaki lacivert ayaklı tuluma bittim bebeğimin cinsiyeti kıza bile dönse bunu giydiririm kulakları var şapkasında poposunda ise kuyruk var çok şirin :D bir tanede iç zıbın aldım uzun kollu. Veee ilk don alın diyenler olmuştu ya bnde biraz büyük olsada atley boxer takımı aldım oğluşuma :)

Bunlarda bizim ilk cicilerimiz.
İlk hediyemizi ise dayısı aldı gsstoreden hastane çıkışı almış oda ama onunkiler kısa kollu yazlık sezon ürünü sanırım ama olsun bizim Aslanımıza yakışır.
RAbbim sağlıkla doğmasını nasip etsin inşAllah bu ciciler içinde cennet kokusunu içime çekmeyi nasip etsin.

ben geldim kızlar :KK24:
sessiz kalmış bu gece burası.
dün öyle yoruldum ki fatihe gittik cıvıle güya pek bişi almıcaktım bebişe mendille hastane çıkışı alacaktım.
oğluş geliyor demişti memlekette devlet hast. dr amcamız ama buraya gelince daha hiç kendi dr gitmedim cinsiyeti değişenleri görünce korkuyorum erkekten kıza dönermi diye ondan kıyafet almak istemiyordum ama duramadım herşeyi alasım geldi :KK71::KK68::KK46:

jz0vVm.jpg

yukarıdaki zıbın takımı hastane çıkışı kızlar cutebaby yazıyor 2 zıbını vardı kısa kol uzun kol o yüzden hoşuma gitti aldım hem erkek bebeğede kızada gider die aldım nolur nolmaz bizimde cinsiyet değişmesi fln olursa die tedbirli davrandım.

JdR735.jpg

yukarıdakiler ise kırmızılısı bebek alt değiştirme minderi çok hoşuma gitti 2. bebekte de kullanılır kız da olsa die yine bunu tercih ettim. Yanındaki ise bebişimin banyo havlusu onuda kız erkek için gidebiliecek kullanabileceğim modelden tercih ettim. En köşedekiler ise 10 tane bebek mendili kenarlarıda gidilmiş hazır fiyatıda uygun tavsiye ederim alabilirsiniz arkadaş.

mqOrXP.jpg

bunlar ise aldığımız cicişler mavili takımı babamız çok beğendi biraz pahalıydı ama yeleğinide takımına uygun bulunca aldık acımadık paraya En sonda ise tulum var ayaklı askılı tulum içinde de uzun kollu badisi var hoşuma gitti aldık.

q96mn3.jpg

Ayyy burdaki lacivert ayaklı tuluma bittim bebeğimin cinsiyeti kıza bile dönse bunu giydiririm kulakları var şapkasında poposunda ise kuyruk var çok şirin :D bir tanede iç zıbın aldım uzun kollu. Veee ilk don alın diyenler olmuştu ya bnde biraz büyük olsada atley boxer takımı aldım oğluşuma :)

Bunlarda bizim ilk cicilerimiz.
İlk hediyemizi ise dayısı aldı gsstoreden hastane çıkışı almış oda ama onunkiler kısa kollu yazlık sezon ürünü sanırım ama olsun bizim Aslanımıza yakışır.
RAbbim sağlıkla doğmasını nasip etsin inşAllah bu ciciler içinde cennet kokusunu içime çekmeyi nasip etsin.
Hepsi cok guzel cnm gule hule saglikla giysin oglus bende 3 gun once gittim civile ve cok guzel seyler var fiyatlarda bana cok uygun geldi o 10 lu mendillerden bende aldim cnm pikesini yelegini falan aldim gorunce dayanamiyo insan

Hepsi cok guzel cnm gule hule saglikla giysin oglus bende 3 gun once gittim civile ve cok guzel seyler var fiyatlarda bana cok uygun geldi o 10 lu mendillerden bende aldim cnm pikesini yelegini falan aldim gorunce dayanamiyo insan

Aminnnnnnnnnn aminnnn amin canım inşAllah :nazar::nazar::nazar::KK46:
aynen canım güya mendille hastane çıkışı alacaktım bir girdim gözüm döndü didik didik ettim reyonları :cool::oops:
öldüm yorgunluktan o kadar mağazada dolaştım ki. en sevdiklerimi aldım. Pike bende düşündüm ama hele şu beşik olayını netteştiremedik o yüzden o işi beşikle birlikte yapmayı düşünüyorum. Eşim park beşiklere pek yanaşmıyor mobilya beşik istiyor onlardada takım olunca fiyatlar 1500 üzeri 3000 4 ooo gidiyor. Okadarıda bizi sarsar bakalım sonuç ne olacak :KK48:hala isim konusundada netleşemedik eşimle tek bir isimde ortak karar verdik onuda bnm kardeşim uzun oluo die beğenmiyor :KK51:

Canlarım kabızlık için önerebileceğiniz birşey var mı?
Birsürü kayısı yiyip üstüne su içmek de etkilemedi.
Bu arada serefraz prenses bebişin hayırlı olsun canım.

kabızlık durumunda etkili midir bilmiyorum ama turşu suyunun üstüne ayran içince ishal yapıyor

Haha. En güzeli de Kv doğuma gelecek mi telaşı. Valla hamilelik süresince görünmezler ama doğumda baş sırada olurlar.çok Kv çekiştirmeyi seven biri değilim, hep büyüktür saygı göstermek lazım derim ama.bu konuda cidden millet haklıymış

kız yok gelsinler nolacak benim kv çok iyi Allah razı olsun bi başım ağrısa arar sorar geçti mi diye evine giderim bi bulaşık bile yıkatmaz düşünür

Ahh bir de şarkı çıkardınız başımıza, şarkı mı söyleyecez şimdi. Benim sesimi kesin tekmeler, susmam için.
Karadır kaşların ferman yazdırırrr.

hazır şarkı değil bak arkadaşımız kendisi bestelemiş tembel anne

Gunaydin ahali. Bel agrisi kasik agrisi çeken varmi ne yatiriyor ne oturtuyor. Ayakta hic söylemeyim kici kirik belimden tutup geziniyorum. Okuyorum da haftanın özelliği bunlar değil napcambilmem.

günaydınlar cinsiyet öğrenenlere hayırlı olsun ben daha 9 gün bekleyecem hemen geçiversin günler ,

kız yok gelsinler nolacak benim kv çok iyi Allah razı olsun bi başım ağrısa arar sorar geçti mi diye evine giderim bi bulaşık bile yıkatmaz düşünür
Valla
Yok kızanım bu konu alıntılan sonra buraya geldi. Bende severim zararsızdır Benimkide.

Back
X