2015 Şubat Anneleri

lcw bakmışsındır mutlaka ben geçen ay aldım ordan likralı fazla geniş değil göbek kısmı da zaten ayarlanıyor hamile pantolonu ama hiç hamile pantolonuna benzemiyor ben 40 beden aldım bi süre giyeyim diye ama daha küçük bedenleri vardı siyah renk

lcw yebende baktım ama bana hepsı buyuk geldı. kalca basen olmayıp sadece gobek cıkınca pantalon bulmak cok zor

kızlar ACİL CEVAP BEKLİYORUM
ÖZELLİKLE TECRÜBELİ ANNELER YAŞAYANINIZ VARMI ?
CUMARTESİ kontrolüm vardı gittik herşey çok güzeldi kafası elleri ayakları fakat kalbine gelince doktorum bebeğin kalbinde beyaz bir nokta gösterdi PARLAKLIK var dedi. kanama odağı oluşup durmuş. üstüne basa basa sordum ancak kadın ne sölediyse tatminkar eğildi başka bir doktora daha göstermeye karar verdik . 2 hafta sonra ayrıntılı ultrasona çağırdı ayrıca AFP diye bi kan aldı (ismi yanlış hatırlıyo olabilirim). ama tabi kızlar kim benim yerimde olsa tedirgin olur lütfen bilen birileri bişey yazsın cumartesiden beri beynimi yicem :KK43: kimseye de söleyemedim çünkü hemen ... atıyolar daha çok üzülüyorum :KK43: hadi cevap bekliyorum sizden bu beyaz parlaklık nedir ?_

cnm konuyla ılgılı hıc bır fıkrım yok ama ben senın yerınde olsam baska bır doktora daha gıderdım

evet bende baktım burada 40-42 bedenler vardı ben ikiz bile doğursam giyemem onları 36 bedenleri çuval gibi geldi zaten
biz senle aynı kılodayız galıba :) bende 36u dıye bı beden denedım resmen cuval. sonra 36k buldum o bıraz daha ıyı, iyi dedıgım düşmüyor. ama ıgrenc duruyor resmen

az once aynı kılodayız galıba dıye yazdım ve aynı kılodaymısız :) ben sadece gebe dıye bır magazada buldum bursada ama nettende satısı var. pantolonlar guzel ve bedenlerı bıze uygun, ama 160 tl ıdı benım baktıgım bana fazla geldı. ben verırım o parayı dıyosan netten bı bak derım

Bu doktorlar neden emin olmadan yorum yapıyor anlamıyorum. Bana 3 aylıkken kız dedi doğal olarak daha organı tam oluşmamıştı. 4 aylıkken de erkek dedi. Bi dahaki kontrolde acaba diyorum yine mi değiştirecek:))
Şartlandırmayın kendinizi cinsiyete. Çoook duydum ilk aylarda yanlış söyleyen doktor.

aynen kaptırmadım kendimi
zaten hangisi olsa sevıneceğim en iyisi geç olsun güç olmasın

evet yaşımı duyan inanmıyor minyonum bide
ay çok zormuş yaaa
hamile kalmak bir dert hamileliği geçirmek ayrı dert
allah başka dert vermesin

bende yaşımı hiç göstermiyorum bende minyonum ama 55 kiloyum : ) yaşımı duyan inanmıyor kimlik göstersem gerek yok demeyecekler

bu arada oturdugunuz sehırde hm magazası varsa orayada bakın. hamıle reyonunda guzel seyler var

biz senle aynı kılodayız galıba :) bende 36u dıye bı beden denedım resmen cuval. sonra 36k buldum o bıraz daha ıyı, iyi dedıgım düşmüyor. ama ıgrenc duruyor resmen

u iç bacak boyu 84
k iç bacak boyu 74 cm olanlar içinmiş canım bende u ne k ne diye düşündüm batım netten öyle yazıyor
ayyy bende o parayı veremem yaa o parayı vereceğime kumaş alır diktiririm daha iyi

ben şimdi müdüre söyledim kıyafetler olmuyor diktirdiğinizde dar geldi diye tamam ilgileneceğim dedi

kız anneleri isim düşünüyor musunuz önceden hamile bayanlara isim verirdim şimdi kendi kızım için isim gelmiyor aklıma.:)))

u iç bacak boyu 84
k iç bacak boyu 74 cm olanlar içinmiş canım bende u ne k ne diye düşündüm batım netten öyle yazıyor
ayyy bende o parayı veremem yaa o parayı vereceğime kumaş alır diktiririm daha iyi

ben şimdi müdüre söyledim kıyafetler olmuyor diktirdiğinizde dar geldi diye tamam ilgileneceğim dedi

sen ne iş yapıyosun cnm kıyafetlerınızı iş yerımı verıyor?

ben sinirden delirmek üzereyim hiçbirşey bulamıyorum gezmediğim dükkan kalmadı burda
nette bile baktım hiç beden yok
işyerinden diktirdiler gömlek şimdiden dar düğmeleri birleşmiyor pantolonun ağı dizlerime geliyor aşiret ağası gibi oldum birde üçgen dikmiş beyinsiz adam sanki bende basen varmış gibi
basenden ayak bileklerine doğru daralıyor
beline lastik takacaktı pantolon şimdiden dar geliyor en fazla giyebileceğim 1 ay
ne yapacağım bilmiyorum
normal bir hamile tipinde değilsin kıyafet bulman çok zor diyor her girdiğim dükkan
zeytin tutmuş solucan gibiym ne bacak var ne göğüs sadece göbek
C&a ya da h&m e de bak cnm alt icin

sen ne iş yapıyosun cnm kıyafetlerınızı iş yerımı verıyor?

ben otelde çalışıyorum canım resepsiyonistim kıyafetleri otel diktiriyor

kız anneleri isim düşünüyor musunuz önceden hamile bayanlara isim verirdim şimdi kendi kızım için isim gelmiyor aklıma.:)))

hiranur ya da ravza istiyorum ben ama daha cinsiyetimiz netleşmediği için kesinleşmedi isimde

ah bebegım ben 28 senedır neler denedım ama kılo almaıyorum. hep hamıle kal alırsın dıyolardı 4-5 kılo aldım ama nafıle yanı hala zayıfım.

ben çocukluğumdan beri zayıftım hep, sonra doğuya atanınca yemek kültürü malum şimdi burda anlatmak olmaz : ) kilo almaya başladım ama asıl evlendikten sonra aldım ben evlilik yaradı heral evlenmeden önce 50 falandım

Back
X