2015 Şubat Anneleri

kızlar ACİL CEVAP BEKLİYORUM
ÖZELLİKLE TECRÜBELİ ANNELER YAŞAYANINIZ VARMI ?
CUMARTESİ kontrolüm vardı gittik herşey çok güzeldi kafası elleri ayakları fakat kalbine gelince doktorum bebeğin kalbinde beyaz bir nokta gösterdi PARLAKLIK var dedi. kanama odağı oluşup durmuş. üstüne basa basa sordum ancak kadın ne sölediyse tatminkar eğildi başka bir doktora daha göstermeye karar verdik . 2 hafta sonra ayrıntılı ultrasona çağırdı ayrıca AFP diye bi kan aldı (ismi yanlış hatırlıyo olabilirim). ama tabi kızlar kim benim yerimde olsa tedirgin olur lütfen bilen birileri bişey yazsın cumartesiden beri beynimi yicem :KK43: kimseye de söleyemedim çünkü hemen ... atıyolar daha çok üzülüyorum :KK43: hadi cevap bekliyorum sizden bu beyaz parlaklık nedir ?_
feyza bak canım benim tahlillerim iyi çıktı biliyosun ama dr bana sen yinede 18 hafta gibi detaylıya gir dedi kalbe gelince 24.haftada net belli oluyor bazen parlaklık oluyor ama sen bekleme ben mi yanlış hatırlıyorum birde kist olayı vardı sende dimi gir detaylıya için rahatlasın yada çok iyi bir dr bulup ona göstermen lazım ama canım mümkünse iyi bir radyolog olsun inşş bebeğinin hiç bir problemi yoktur

boğaz ağrısıyla bugün kuzumu okula götürdüm çok mutlu oldu rabbim öncelikle sağlık sıhhat ve zihin açıklığı versin kuzuma biraz ayakta bekldim yoruldum ama değdi bu arada çekiliş vardı öğretmen çekilişi önce erkek öğrencileri çapırdılar tabiiii kayra adında bir kızıda herkes güldü bende şaşırdım kayra erkeklere göre bir isim bencede ama sevmişler koymuşlar diyelim gelirken kızımla oğluşuma tavşanlı tulum aldık ayyyy olsada içinde ısırsak onu

feyza bak canım benim tahlillerim iyi çıktı biliyosun ama dr bana sen yinede 18 hafta gibi detaylıya gir dedi kalbe gelince 24.haftada net belli oluyor bazen parlaklık oluyor ama sen bekleme ben mi yanlış hatırlıyorum birde kist olayı vardı sende dimi gir detaylıya için rahatlasın yada çok iyi bir dr bulup ona göstermen lazım ama canım mümkünse iyi bir radyolog olsun inşş bebeğinin hiç bir problemi yoktur
yok canım kist yoktu bende detaylı ultrason için 21. haftadan sonra dedi doktor başka bi doktor buldum oda öle dedi biraz önce aldım randevumu 29 eylülde gidicem testlerim iyi çıktı çok şükür bebeğimde gayet hareketliydi doktor bu beyazlığın tek başına önemi olmadığını söyledi her hafta 2 3 gebede bunu görüyomuş bunun sorun teşkil etmesi için böbrek büyümesi organ gelişim bozukluğu olursa o zaman sorun oluyormuş bakalım zaten içim rahat etmedi başka bir profa gidicez bulduk inşalah sağlıklıdır alahın izniyle bunuda atlatcaz

yok canım kist yoktu bende detaylı ultrason için 21. haftadan sonra dedi doktor başka bi doktor buldum oda öle dedi biraz önce aldım randevumu 29 eylülde gidicem testlerim iyi çıktı çok şükür bebeğimde gayet hareketliydi doktor bu beyazlığın tek başına önemi olmadığını söyledi her hafta 2 3 gebede bunu görüyomuş bunun sorun teşkil etmesi için böbrek büyümesi organ gelişim bozukluğu olursa o zaman sorun oluyormuş bakalım zaten içim rahat etmedi başka bir profa gidicez bulduk inşalah sağlıklıdır alahın izniyle bunuda atlatcaz
tamam canım demek ki ben seni burdan bi arkadaşla karıştırdım hiiiiiççç tek başına zırnık değil o parlaklık emin ol gayet relax

ne demek canım burası zaten insanı korkularından karamsarlıklarından kurtarıyor çünkü seninle aynı şeyleri yaşayan insanlar var , kendi bilgilerimden gittim ama, bu lab. da kitler var referans aralıklarını belirliyor benim sonuç kağıdımda dediğim gibi 4,02 max değer , inşallah yeni dozun düşürür değerini. bende kaç yıldır kullanıyorum ilaç doktor ömür boyu kullanacaksın dedi : (
Bizler gerekirse omur boyu ilac kullanalim da bebislerimiz saglikli olsun canm

kızlarr babamız ismimizi dün net bir şekilde söyledi oğluşumun adı EYMEN olacak dedi kızımıda doldurmuş bu konuda hehehee banada makarna yemek düşer artıkın

boğaz ağrısıyla bugün kuzumu okula götürdüm çok mutlu oldu rabbim öncelikle sağlık sıhhat ve zihin açıklığı versin kuzuma biraz ayakta bekldim yoruldum ama değdi bu arada çekiliş vardı öğretmen çekilişi önce erkek öğrencileri çapırdılar tabiiii kayra adında bir kızıda herkes güldü bende şaşırdım kayra erkeklere göre bir isim bencede ama sevmişler koymuşlar diyelim gelirken kızımla oğluşuma tavşanlı tulum aldık ayyyy olsada içinde ısırsak onu
ah kayra ah! kıyamam. benim gibi olacak kızanda hayatı boyunca erkek diye çağıracaklar. aslında benim adımdan kızlarda da var ama ünlü bir futbolcunun adını taşıdığından herkes erkek diye şartlanmış.

saol hayatıum cevap yazdığın için üzülmüyorum biliyorum stres en büyük düşman sadece ne olduğunu anlamaya çalışıuyorum zaten kızım bana müsade etmiyor şuan bile tekmeliyor :) yükleyebilsem koyarım resmini ama yükleyemiyorum çok hareketli maşallah inat yapıyor sanki üzme der gibi
maşallah fıstığa bişey olacağını düşünmüyorum ulstrasona girin bakalım ne çıkacak hayrlısı inş..

M
ah kayra ah! kıyamam. benim gibi olacak kızanda hayatı boyunca erkek diye çağıracaklar. aslında benim adımdan kızlarda da var ama ünlü bir futbolcunun adını taşıdığından herkes erkek diye şartlanmış.
merak ettim şimdi adın neki? Ben Deniz adını çok seviyorum ama unisex olduğu için eledim

ne kayrasıı uleynnn esobasın sen bundan sonra esoba diycez bitti gariii :KK48: canım yaaa vallah adının kayra olduğunu bilsem yazmazdım ama doğru diyorsun hem kız hem erkek ismi fakat şöle hani kayra daha çok erkeklere yakışır diye düşündüm ben küfreetme uleynnn sonraa yani bak seçkinde erkek kız ismi ama niyeyse ben erkeklere yakıştırıyorum ben deliyim sen beni fazla takma canımm :cool:

ne kayrasıı uleynnn esobasın sen bundan sonra esoba diycez bitti gariii :KK48: canım yaaa vallah adının kayra olduğunu bilsem yazmazdım ama doğru diyorsun hem kız hem erkek ismi fakat şöle hani kayra daha çok erkeklere yakışır diye düşündüm ben küfreetme uleynnn sonraa yani bak seçkinde erkek kız ismi ama niyeyse ben erkeklere yakıştırıyorum ben deliyim sen beni fazla takma canımm :cool:
Yok ya Kayra deil cnm o kendi adınında unisex olmasından yakınmış anladığım kadarıyla :)

bende adımı çok sevıyorum ama işte karışıklık oluyor. çocuklar ıcın zor oluyor anne babalar onu anlamıyor. bende kayra diye kız duymadım hiç. ama annesi beğenmiş koymuş keşke kız erkek ayrımı olmasa.

Back
X