2015 Şubat Anneleri

rahat olmaz mı cnm ya. ben zaten hersabah ne gıysem derdınden işe gec kalıyorum. normalde dert hamılelıkte ıyıce beter durum. elbıse almıstım bıkac tane onlarda artık hava serınledı gıyılmıyo askılı falan oldugu ıcın. tayt tunik gıyıyorum bıkac gundur

tayt giymiyorum ben askılı kolsuzda giymiyorum
ama son çare hamile taytı aradım
oda olmadı
patatese batırılmış kürdan gibi kaldı bacaklarım:KK53:

ikiside cok zor inan. iş yerınde sureklı bır sey yenmıyor. yorma konusu desen masa bası calısıyorum allahtan ama eve gıdınce yınede cok yorgun hıssedıyrum. evdede iş bıtmıyo. idare edıyoruz bi şekilde yeterki saglık olsun
Ne bilim bana söylenenleri sana da diim dedim :) ben gercekten ağırlaşmaya başladım cunku :)

kızlar zaman zaman kasık ağrınız oluyor mu?
evet oluyor hep sol kasıkta. büyüme ağrısı ama tedirgin oluyor insan. benim rahmim hafif sağa dönük bebek de sağda çoğunlukla, sol taraf geriliyor bu yüzden hep solda batma oluyor. ara ara olması normal. dinlenmeye çalışıyorum olduğunda

iyi haberlerini bekliyoruz canım. Allah en tez zamanda içini rahatlatsın inşallah
amin canım inşallah bak resmini koymuştum kaçırmışsınız :) hızlı ilerliyor sayfalar

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    88,5 KB · Görüntüleme: 55
önceki hamilelikten 2 pantolonum var, bir kaç da hamile tişörtü. okul başladı öyle gidiyorum şimdi. ama her gün aynı kıyafet olmaz. öğrencinin karşısına hamile tişörtüyle çıkamam benimkiler liseli espri yaparlar uyuz olurum. alışveriş yapmam lazım çok pahalı yazlıklar bitmiş, kışlıklar çıkmamış. öyle kaldım arada. zaten kiloluyum da. evde bile kıyafetim yok şortların beli sıkıyor. tam sezon geçişi olduğundan oldu bu sıkıntı.

su kıyafet sorunu hepımızın canını sıkıyor anlasılan ama haklısın lıselılerın ne yapıcagı bellı olmaz. sen hangı sehırdesın cnm? eger bulundugun yerde h&m magazası varsa orda cok guzel seyler vardı. maalesef bursada yok ben istanbuldan kuzenlere ısmarlamayı dusunuyorum

oda olmadı

üzerıne tunik gıyıp mecburen gıyıyorum taytı. benımde bacaklar cıta gıbı üstte balon gıbı bı karın. kocaman duruyor resmen . cizgi fılmlerdekı cop adamlar gıbı oldum:KK70::KK70:

Kızlar bende 16+2 haftalık gebeyim. Cuma günü cinsiyet belli olacak bakalım:)

su kıyafet sorunu hepımızın canını sıkıyor anlasılan ama haklısın lıselılerın ne yapıcagı bellı olmaz. sen hangı sehırdesın cnm? eger bulundugun yerde h&m magazası varsa orda cok guzel seyler vardı. maalesef bursada yok ben istanbuldan kuzenlere ısmarlamayı dusunuyorum
konyadayım. yok burda da. netten almak da sıkıntı denemeden. hafta hafta tipim değişiyor çünkü.
çıkıp gezsem yine bişeyler bulurum belki de hamile halimle bir de çocukla tek tip kıyafet olsaydı bizde de dedim bir an.
sezon tam açılsa buluruz da beklicem bakalım

evet oluyor hep sol kasıkta. büyüme ağrısı ama tedirgin oluyor insan. benim rahmim hafif sağa dönük bebek de sağda çoğunlukla, sol taraf geriliyor bu yüzden hep solda batma oluyor. ara ara olması normal. dinlenmeye çalışıyorum olduğunda

bazen hapşırırken bıçak saplanır gibi oluyo sağ tarafıma. yere çöküyorum resmen. bazen de pantolon ya da giydiklerim sıkıyormuş gibi hissediyorum.

Ne bilim bana söylenenleri sana da diim dedim :) ben gercekten ağırlaşmaya başladım cunku :)

cok dogru demıssın aslında derdımızın caresı bu ama bı yere kadar uygulayabılıyoruz ıste. eskı enerjım hıc yok benımde. avm ye gıdıyorm en fazla 3 dukkan sonra bacaklarım feryad edıyor

oda olmadı

üzerıne tunik gıyıp mecburen gıyıyorum taytı. benımde bacaklar cıta gıbı üstte balon gıbı bı karın. kocaman duruyor resmen . cizgi fılmlerdekı cop adamlar gıbı oldum:KK70::KK70:
zayıf olmak daha iyi kızlar boşverin. okulda beni görenler geçen haftadan beri kilo almışsın dedi. aslında aynıyım. ama nasıl bir tipim varsa her gördüğünde büyük görünüyorum millete
ilk hamilelikte normaldi kilom kıyafet de bulurdum neyse bakalım bebek doğsun veririz inş.

amin canım inşallah bak resmini koymuştum kaçırmışsınız :) hızlı ilerliyor sayfalar

ah masallah kuzumaa:nazar::nazar::nazar: ne kadar da belırgın cıkmıs ve kocaman olmus resmen. ah ya acayıp duygulandım resmen çizilmiş gibi. bebegım benım ya . bu ayrıntılı resmi öi normal ultrason mu? ah kuzular kocaman oluyor artık ...

konyadayım. yok burda da. netten almak da sıkıntı denemeden. hafta hafta tipim değişiyor çünkü.
çıkıp gezsem yine bişeyler bulurum belki de hamile halimle bir de çocukla tek tip kıyafet olsaydı bizde de dedim bir an.
sezon tam açılsa buluruz da beklicem bakalım

valla hafta sonu ıkı gun gezdım yok bulamadım. elbıse ve tayta devam durumundayım suan :) ben avmlerı gezdım ama bu hafta sonuda carsıya cıkıcam artık

bazen hapşırırken bıçak saplanır gibi oluyo sağ tarafıma. yere çöküyorum resmen. bazen de pantolon ya da giydiklerim sıkıyormuş gibi hissediyorum.
hapşıracagım zaman karnımı tutuyorum karın kaslarını sıkıyorum. o zaman bıçak saplanmıyor. öyle kendi halinde hapşurunca fena batıyor evet

Back
X