2015 Şubat Anneleri

hapşırırken bende de oluyo. yere çöküyorum ister istemez. eşim artık hapşırırken otur falan demeye başladı.

benimkide yavaş hapşur bişey olcak diyo hemen
acaba bizimi düşünüyolar yoksa bebekleri mi :KK70:

elbise giy. en kurtarıcısı o.

işyerinde elbise yasak ama başka pozisyona geçeceğim büyük ihtimal
o zaman giyerim inşallah

zayıf olmak daha iyi kızlar boşverin. okulda beni görenler geçen haftadan beri kilo almışsın dedi. aslında aynıyım. ama nasıl bir tipim varsa her gördüğünde büyük görünüyorum millete
ilk hamilelikte normaldi kilom kıyafet de bulurdum neyse bakalım bebek doğsun veririz inş.

bende alabilsem keşke
karnım genişledi yanlara yayıldı azıcık ama hala arkadan gören hamile olduğuma inanamıyor

ah masallah kuzumaa:nazar::nazar::nazar: ne kadar da belırgın cıkmıs ve kocaman olmus resmen. ah ya acayıp duygulandım resmen çizilmiş gibi. bebegım benım ya . bu ayrıntılı resmi öi normal ultrason mu? ah kuzular kocaman oluyor artık ...
saol canım alah hepimizin bebeğine sağlık versin.:KK16: canım bunu normal muayenede çekti 4 boyutluymuş ama ben biraz çakalık yaptım sanırım :D doktora dedim ki bana yüzünü gösterirmisiniz dedim biraz fazla hareketli bizim cadı :nazar: durmuyo bakılırken ben öle diyince hemen 4 boyutluya çevirdi daha öncede rapor versin diye ayakta duramıyom demiştim gaddar oluyolar çünkü istediklerini yaptırmak için çakal olman gerekiyo :)

düzelttim şimdi yamuk olmuş k. bakmayın selam ver kızım teyzelere :) :nazar::nazar::nazar::KK46::KK46:

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    88,4 KB · Görüntüleme: 62
merhabalar kızlarr oku oku anca bıtırdım... bugun benım kuzuzcumda anasınıfına basladı.. hersey guzeldı ama babaanneye bırakıp ıse gıtmek ıcın cıktım arabaya bınmeden daha neden benı bıraktın dıye aglamaya baslamıs aradılar ıcım parca parca oldu artık sunu alcaz bunu alcaz dıye oyaladım ama cokkk uzuldum.. allah tum cocuklarımıza zıhın acıklıgı versın... persembe kontrolum var ınsallah yolunda gıder hersey...

zayıf olmak daha iyi kızlar boşverin. okulda beni görenler geçen haftadan beri kilo almışsın dedi. aslında aynıyım. ama nasıl bir tipim varsa her gördüğünde büyük görünüyorum millete
ilk hamilelikte normaldi kilom kıyafet de bulurdum neyse bakalım bebek doğsun veririz inş.

muhim degıl bunlar bebekler ıyı olsun biz kılo alırız verırız hiç takmamak lazım

rahat olmaz mı cnm ya. ben zaten hersabah ne gıysem derdınden işe gec kalıyorum. normalde dert hamılelıkte ıyıce beter durum. elbıse almıstım bıkac tane onlarda artık hava serınledı gıyılmıyo askılı falan oldugu ıcın. tayt tunik gıyıyorum bıkac gundur
benim bir tane likralı hamile pantolonum var siyah. bir de üst var o da siyah. paso onları giyiyorum. akşamdan yıkıyorum sabah gıyıyorum. nasıl olsa yakışmıyor bir şey almsam da fayda yok. bundan sonrada. bir tunik bir tayt üstüne de uzun hırka ile hamileliği bitirmek istiyorum.
siz gibi olsam piyasada kıyafet bırakmaz hepsini alırdım ama işte kilo çok alınca her giyilen yakışmıyor.

saol canım alah hepimizin bebeğine sağlık versin.:KK16: canım bunu normal muayenede çekti 4 boyutluymuş ama ben biraz çakalık yaptım sanırım :D doktora dedim ki bana yüzünü gösterirmisiniz dedim biraz fazla hareketli bizim cadı :nazar: durmuyo bakılırken ben öle diyince hemen 4 boyutluya çevirdi daha öncede rapor versin diye ayakta duramıyom demiştim gaddar oluyolar çünkü istediklerini yaptırmak için çakal olman gerekiyo :)

valla dogru soyluyosun gercekte çakal olmak lazım. bı dahakıne bende istıycem boyle resım özendirik oldum:KK76::KK76:

benim bir tane likralı hamile pantolonum var siyah. bir de üst var o da siyah. paso onları giyiyorum. akşamdan yıkıyorum sabah gıyıyorum. nasıl olsa yakışmıyor bir şey almsam da fayda yok. bundan sonrada. bir tunik bir tayt üstüne de uzun hırka ile hamileliği bitirmek istiyorum.
siz gibi olsam piyasada kıyafet bırakmaz hepsini alırdım ama işte kilo çok alınca her giyilen yakışmıyor.

bebegım oyle dıyosunda ben kıcımda duran pantolon bulamıyorum:KK70::KK70: :) lcw den denedım resmen düştü ya :) cok buyuk gelıyor. olanı bulsak alıcaz da yok ki :) zayıf olmak kılolu olmak kadar zor

valla dogru soyluyosun gercekte çakal olmak lazım. bı dahakıne bende istıycem boyle resım özendirik oldum:KK76::KK76:
:) sen deki ona ilk önce yüzünü gösterirmisiniz o normalde göstermez zaten gösterir se de 4 boyutluda bakabiliyormusunuz de :) inşalah gösterir canım

bebegım oyle dıyosunda ben kıcımda duran pantolon bulamıyorum:KK70::KK70: :) lcw den denedım resmen düştü ya :) cok buyuk gelıyor. olanı bulsak alıcaz da yok ki :) zayıf olmak kılolu olmak kadar zor
onların kalıpları çok buyuk ben bıle aldım bu kiloyla belımde tutumuyor sureklı cekerek dolaşıyorum. ama defactonun modelleri daha ıyıler orayı da dene ıstersen. bazı mağazalarında genıs hamıle reyonları var.

ben resimden bir şey anlamadım. baktım baktım. bunu ne zaman çekti yeni mi?

kız nasıl bişi anlamadın eli kolu burnu ağzı bacağı beli daha ne olsun :) cumartesi çekildim esobacım hiç sorma ya bu fotoyu aldık ama kalbinde beyaz leke varmış kuzumun :( ayrıntılıya gitcez 29 eylülde hemde profesore göstercez inşallah bişi çıkmaz

Back
X