sağol canımcımbenim yarın randevum var doktoruma sorayım seni de bilgilendirirm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol canımcımbenim yarın randevum var doktoruma sorayım seni de bilgilendirirm
4,5 diyorum ben .20 hafta dolduktan sonra 5 diyecem.1 sayfadakı lısteye gore mişiz cnm :)
aaa bende bakayım bana ilk kım yazmış. kim yazdıysa ona hedıye hazırlıycam elımle. hadı bakalım da nasıl bulucam acaba.sen böle yazınca bende baktım ilk ne zaman sayfaya yazmışım diye buldum bende ağlıcaktım nerdeyse sonra bakıyım devamına dedim ilk sen yazmışsın hayırlısı olsun diye :) zaman ne kadar çabuk geçmiş halbuki geçmiyor gibi geliyor
sen böle yazınca bende baktım ilk ne zaman sayfaya yazmışım diye buldum bende ağlıcaktım nerdeyse sonra bakıyım devamına dedim ilk sen yazmışsın hayırlısı olsun diye :) zaman ne kadar çabuk geçmiş halbuki geçmiyor gibi geliyor
tuz basınca ağzımın suyu akıyor benim yav
eve gidince onuda deneyeceğim ama.
vitaminsizmiyim neyim![]()
aaa bende bakayım bana ilk kım yazmış. kim yazdıysa ona hedıye hazırlıycam elımle. hadı bakalım da nasıl bulucam acaba.
allah seni yaaa güldüm niye öyle diyon ne isimler var bir bilsen eşim bir ara söylemişti çok komiğime gitmişti huhu ismi çok meşhurmuşhoş kayra değil adım. Allah aşkına 34 yaşında kadının benim çağımda kayra adı mı vardı sanki.
sağol canımın içiiii beren çok tatlı bir isim bence güle güle kullansın adını fıstıkkAdiyla yasasin pasacik cok guzel cnm bizimkide berende karar kildi degismezse bakalim:)
eymen güzel isim biz ensar yada rüzgar düşünüyorduk ama nasip işte bir anda oluverdi kızım şimdiden eymen kardeşim diyor biliyormusun içim öyle kaynadı ki bu isme demek ki nasibi bu isimmiş senin oğluşunda güle güle kullansın canımAyy bizimde eymen olacak ama yanında bi isim daha koycaz
Benim doktorum kesinlikle tavsiye etmiyorum hamileyken tetenoz asisini dedi. Benim 15sene olmustur en son yaptirali.
canım internettede var hatta tetanoz sadece 1 kere yapılır eğer aradan 7 yıl geçmişse tekrar yapılır hem sağlık ocağı hem doktor bu şekilde söyledi. araştır bence boşu boşuna yaptırma
kızlar merhaba aramıza bir kızçe daha katılıyor 13 haftalık gittiğimde doktorumuz kıza benziyor dedi dünkü kontrolümüzde kesin kız dedibebişim çok hareketliydi maşallah herşey yolunda olduğunu söyledi. sizler ne alemdesiniz uzun süredir giremedim önceki yorumları okudum ama maşallah yine iyi kaynatmıssınız
![]()
zaten perşembeye randevu almadım o güne kadar karbonatlı suya ve sirkeye devam ederim
balık yağını akşam alıyorum bütün ilaçlarımı akşam alıyorum
valla ben hiç süt yumurta yemiyorum ondanmıdır nedir
sabah gözümü zor açıyorum kahvaltı etmeden geliyorum işe
poça çayla geçiştiriyorum sabahlrı
bundan sonra kalkıp kahvaltı edeyim bari
ama tek başımada canım istemiyorki yaaa
benim ilki ekimde olacaktı o zamanda çok iyi olacak kışın büyütür ele avuca geldiği zaman bahara denk gelir gezersiniz diyorlardı şimdide aynı şeyi söylüyorlar
zaten perşembeye randevu almadım o güne kadar karbonatlı suya ve sirkeye devam ederim
balık yağını akşam alıyorum bütün ilaçlarımı akşam alıyorum
valla ben hiç süt yumurta yemiyorum ondanmıdır nedir
sabah gözümü zor açıyorum kahvaltı etmeden geliyorum işe
poça çayla geçiştiriyorum sabahlrı
bundan sonra kalkıp kahvaltı edeyim bari
ama tek başımada canım istemiyorki yaaa
benim ilki ekimde olacaktı o zamanda çok iyi olacak kışın büyütür ele avuca geldiği zaman bahara denk gelir gezersiniz diyorlardı şimdide aynı şeyi söylüyorlar
ben bir kitap 0kumjştum ama hatırlamıyorum orda eymen efendimize yardımcı olan kişiler demekmiş öyle yazıyordu tabi bilemiyorum içine sinerse koy sende tabi ama genelde reyhan derler büyük ihtimalleEYMEN de güzel isim.cennet kapılarından birisinin ismi yanılmıyosam.tevekkül edenlerin kapısı olabilir.ben de kızma reyyan olabilir mi ki diye düşünüyorum (oruç ehlinin gireceği kapı)ama reyhanla karışır mı bilemiyorum.ailede de reyhan var.
kızan sana da hazırlıyım hediye. kapı süsü yapam size. bulamadım zaten kendımı. haziranın 20 ne kadar baktım bulamıyorum. geçmişimi silmişler sanki.KK çekemedi beni.Keşke ben yazsaymışım ilk olarak. Başından beri okuyodum hepinizi ama korkumdan yazamıyodum. Amma korkak çıktım ben de yaaa. Bundan sonra korkular out ümitler ve mutluluklar in :)
bizim köyde olanlar birebir şahit olduğum isimler. satılmış saat, bilemedim, fincan, beşbinaz, saniye sayar, saat sayar ( bunlar kardeş)allah seni yaaa güldüm niye öyle diyon ne isimler var bir bilsen eşim bir ara söylemişti çok komiğime gitmişti huhu ismi çok meşhurmuş![]()
hahaaaa sen çok yaşa kızzzz yanlız fincan kulplu mu kulpsuz mu ayollllbizim köyde olanlar birebir şahit olduğum isimler. satılmış saat, bilemedim, fincan, beşbinaz, saniye sayar, saat sayar ( bunlar kardeş)
bizim köyde olanlar birebir şahit olduğum isimler. satılmış saat, bilemedim, fincan, beşbinaz, saniye sayar, saat sayar ( bunlar kardeş)
ne güzel güle güle git gel. hayırlı haberlerle. pek kafiyeli oldu.Kontrole gidiyorum kızlar bana dua edin olur mu.. :)