2015 Şubat Anneleri

sen böle yazınca bende baktım ilk ne zaman sayfaya yazmışım diye buldum bende ağlıcaktım nerdeyse sonra bakıyım devamına dedim ilk sen yazmışsın hayırlısı olsun diye :) zaman ne kadar çabuk geçmiş halbuki geçmiyor gibi geliyor
aaa bende bakayım bana ilk kım yazmış. kim yazdıysa ona hedıye hazırlıycam elımle. hadı bakalım da nasıl bulucam acaba.

sen böle yazınca bende baktım ilk ne zaman sayfaya yazmışım diye buldum bende ağlıcaktım nerdeyse sonra bakıyım devamına dedim ilk sen yazmışsın hayırlısı olsun diye :) zaman ne kadar çabuk geçmiş halbuki geçmiyor gibi geliyor

inşallah ugurlu gelmısımdır cnm :) zaman aslında cabuk gecıyor ama bız sabırsızız. hemen dogsunda sevelım ıstıyoruz :)

yemek saati geldiiii ne var acaba yemekte inşallah güzel bişeyler vardır da mutlu olurum

aaa bende bakayım bana ilk kım yazmış. kim yazdıysa ona hedıye hazırlıycam elımle. hadı bakalım da nasıl bulucam acaba.

Keşke ben yazsaymışım ilk olarak. Başından beri okuyodum hepinizi ama korkumdan yazamıyodum. Amma korkak çıktım ben de yaaa. Bundan sonra korkular out ümitler ve mutluluklar in :)

hoş kayra değil adım. Allah aşkına 34 yaşında kadının benim çağımda kayra adı mı vardı sanki.
allah seni yaaa güldüm niye öyle diyon ne isimler var bir bilsen eşim bir ara söylemişti çok komiğime gitmişti huhu ismi çok meşhurmuş :KK48:

Ayy bizimde eymen olacak ama yanında bi isim daha koycaz
eymen güzel isim biz ensar yada rüzgar düşünüyorduk ama nasip işte bir anda oluverdi kızım şimdiden eymen kardeşim diyor biliyormusun içim öyle kaynadı ki bu isme demek ki nasibi bu isimmiş senin oğluşunda güle güle kullansın canım

Benim doktorum kesinlikle tavsiye etmiyorum hamileyken tetenoz asisini dedi. Benim 15sene olmustur en son yaptirali.

canım internettede var hatta tetanoz sadece 1 kere yapılır eğer aradan 7 yıl geçmişse tekrar yapılır hem sağlık ocağı hem doktor bu şekilde söyledi. araştır bence boşu boşuna yaptırma

Kizlae çok sagolun ya sayenizde fikirlerin oturmaya basliyor doktorla da tekrar görüşüp teyit edeceğim.

kızlar merhaba aramıza bir kızçe daha katılıyor 13 haftalık gittiğimde doktorumuz kıza benziyor dedi dünkü kontrolümüzde kesin kız dedi :KK24: bebişim çok hareketliydi maşallah herşey yolunda olduğunu söyledi. sizler ne alemdesiniz uzun süredir giremedim önceki yorumları okudum ama maşallah yine iyi kaynatmıssınız :KK46:

Gözün aydin canim ya :) iki gün gülen surat gezmistim ben kizim olcagini öğrendiğimde :))

zaten perşembeye randevu almadım o güne kadar karbonatlı suya ve sirkeye devam ederim
balık yağını akşam alıyorum bütün ilaçlarımı akşam alıyorum
valla ben hiç süt yumurta yemiyorum ondanmıdır nedir
sabah gözümü zor açıyorum kahvaltı etmeden geliyorum işe
poça çayla geçiştiriyorum sabahlrı
bundan sonra kalkıp kahvaltı edeyim bari
ama tek başımada canım istemiyorki yaaa

benim ilki ekimde olacaktı o zamanda çok iyi olacak kışın büyütür ele avuca geldiği zaman bahara denk gelir gezersiniz diyorlardı şimdide aynı şeyi söylüyorlar

Canimm şutu sakin ihmal etme daha doğrusu ayran yoğurt peynir nasip tüketme biliyorsan bolca tuket. Benim bacaklarim, ellerim , kollarim.titriyordu hiçbirşey yapamiyordum sut tuketemedigim içinmiş. Ebe kemik erimesine zemin hazirliyor dedi. Çok dikkat et. Yumurta erini yiyorsan günlük çokta mühim değil dedi.

zaten perşembeye randevu almadım o güne kadar karbonatlı suya ve sirkeye devam ederim
balık yağını akşam alıyorum bütün ilaçlarımı akşam alıyorum
valla ben hiç süt yumurta yemiyorum ondanmıdır nedir
sabah gözümü zor açıyorum kahvaltı etmeden geliyorum işe
poça çayla geçiştiriyorum sabahlrı
bundan sonra kalkıp kahvaltı edeyim bari
ama tek başımada canım istemiyorki yaaa

benim ilki ekimde olacaktı o zamanda çok iyi olacak kışın büyütür ele avuca geldiği zaman bahara denk gelir gezersiniz diyorlardı şimdide aynı şeyi söylüyorlar

Canım bak yumurta ve peynir sabahları önemliymiş. Yumurtayı haşla yanında götür poğaçayla yersin biraz da peynir tamam. Ceviz fındık badem aralarda yersin. Meyve olarak şimdilik elma ve erik yeme onlarda asit var ağzını acıtabilir. Böğürtlen demiş bir arkadaş bence de böğürtlen iyi olur bu aralar zamanı. Öğlen ve akşam et yemeye çalış. Bir iki beslenme seminerine gitmiştim oradan biliyorum.

EYMEN de güzel isim.cennet kapılarından birisinin ismi yanılmıyosam.tevekkül edenlerin kapısı olabilir.ben de kızma reyyan olabilir mi ki diye düşünüyorum (oruç ehlinin gireceği kapı)ama reyhanla karışır mı bilemiyorum.ailede de reyhan var.
ben bir kitap 0kumjştum ama hatırlamıyorum orda eymen efendimize yardımcı olan kişiler demekmiş öyle yazıyordu tabi bilemiyorum içine sinerse koy sende tabi ama genelde reyhan derler büyük ihtimalle

Keşke ben yazsaymışım ilk olarak. Başından beri okuyodum hepinizi ama korkumdan yazamıyodum. Amma korkak çıktım ben de yaaa. Bundan sonra korkular out ümitler ve mutluluklar in :)
kızan sana da hazırlıyım hediye. kapı süsü yapam size. bulamadım zaten kendımı. haziranın 20 ne kadar baktım bulamıyorum. geçmişimi silmişler sanki.KK çekemedi beni.

allah seni yaaa güldüm niye öyle diyon ne isimler var bir bilsen eşim bir ara söylemişti çok komiğime gitmişti huhu ismi çok meşhurmuş :KK48:
bizim köyde olanlar birebir şahit olduğum isimler. satılmış saat, bilemedim, fincan, beşbinaz, saniye sayar, saat sayar ( bunlar kardeş)

kızlarr insanın dostu olsun öz olsun bir tane olsun ne kadar sinir oluyorum içinden kıskançlık haset yapanlara güya iyilik diyip moral bozanlara neyseki allah var ve dağına göre kar yağdırıyor çooookkkk şükür şu 3 günlük dünyada olduklarını unutuyolar ve hiç işleri rastgitmiyor eee allah kerimdir çok şükür ikide bir bebeğin sağlıklı mı eminmisin ya sağlıksızsa demesi bir salağın neymiş son aylardada ölümler çoğalmış ben takmadıkça konuyu başka yönlere çekmesi bu şekilde evi nasıl taşıyacakmışım kesin bişey olurmuş eyyy allahım iyi ki varsın allahım dedim sonrada karnıma dokunmaya çalışması beni sinir eden son nokta oldu ve dedim ki defol git işine şom ağızlı dedim iyi etmişmiyim??? küserse küssün canı cehenneme paççozzzz karıı :KK48:

Back
X