Canim konustun mu esinle
ne oldu ki cnm ya ? üzme kendını anlat isterse insan rahatlıyor gercekten ama bebegını dusun ve kendını uzme
nolcak klasik ailesinin oyununa esini harcayan erkek tutumu. Bahsetmiştim kizkardesi bu tarafa tatile gelcekmis hic muhatap olasim bileyok diye ya. On gundur burdalarmis arayip ssorduğu yok abisini bi sebep yokken evime gelip ziyaret etme zahmeti bulamiyor hanim da ayagina emrivaki ile cocugumu istetiyor. Esim de bu saygisizligi kabul etmeyip ne munasebet evim barkim burda gormek isteyen buyurur esime bu dusmanliginiz ne diyecegine beni hice sayip cocugu aldi goturdu ayagina on gun olmus abi geldik diye bile aramams evime gelmemesne hiçbir neden yok ha birbrmze merakli değiliz o baska ama o yegeniyse ben anasiyim kardesinin esiyim sirf bana gicik vermek huzursuzluk cikarmak icin giderayak entrika cevrip abisini dedgne getrdi hatun. Ona takilmiyorum onun huyu hep fitne fesat basindan beri sayip takmiyolar bu sekilde ama onca seye hamile halimle benim uzulmeme goz yumup beni saydrmayan esime cok kirginim insan evliyse esinin de yaninda durur tek ailesi onlarms gibi haksız tavrlarna ragmen onlari mutlu edecem diye ugrasp beni her defasında kirmasi cok agrima gidiyor bu konuda zaafi var resmen