- 5 Ekim 2011
- 2.898
- 1.851
- 248
canım normal doğumu karşılarım tabiki ama ya normal doğuramazsam mecbur olduktan sonra 2.700'ü de vericem ama şu anda bi sıkıntımız yok o yüzden normal istiyorum ama fiyatlar çok uçmuş... 6 sene önce özel bi hastanede çalışıyodum şimdiki normal doğum fiyatı o zamanın sezeryan fiyatıydı bide ordaki bazı doktorlardan biliyorum hastayı bir şekilde kandırarak sezeryana alıyodu ben şimdi normal diye gidicem doktorumu ne kadar tanıyabilirim ki belki Allah korusun bebek ters kordon dolanmış diye türlü yalanlar söylerek sezeryan olmalısın diyecek bu bana göre mecburi sezeryana girer ama ya hastane isteğe bağlı sezeryan derse bebeği rehin mi bırakıcam yoksa yok canımızla milletten borç mu isticez....devlet bu konuda hiç takip etmiyor hastaneleri herkes istediği gibi at koşturuyor kim kimden ne koparırsa....
malesef tamda dediğin gibi.allem edip kullem edip dediklerini yapabilirler.ne diyeyim canım bir araştır mutlaka ucuz bulursun her hastane aynı ücret üzerinden bakmıyor belki daha ucuza bulursun inşallah.