2015 Şubat Anneleri

istanbulda normal doğum fiyatları 500 ile 4500 arasında değişiyor benim dr olduğu hastane çok pahalı olduğu için farklı dr ve hastane arıyorum hala :KK43: istanbulda devlet hastanelerinin durumu küçük şehirdekilerden berbat ve hep yeni mezunlar var
canım bende çorludayım yazıları okuduysan gittiğim hastanenin doğum fiyatlarını yazmıştım görmüşsündür millet uçmuş resmen....kuzenim avcılar hospital'e gidiyor şimdi hastaneyi aradım standart oda süit oda diye ayrılıyormuş fiyat nasıl olur bilmiyorum fakat normal 750 sezeryan 1.250 miş....

Gercekten ya:) arada kaldık ya şimdi hamile giysilerine geçicem ben sıkıyo bildiğin her sey :)
Aynen ya bi firsat yaratip tunik munik biseler bakmak lazim salas cinsinden
Buldugumu giye giye kezbana bagladim alt kaval ust sishane hep spor hep spor

istanbulda normal doğum fiyatları 500 ile 4500 arasında değişiyor benim dr olduğu hastane çok pahalı olduğu için farklı dr ve hastane arıyorum hala :KK43: istanbulda devlet hastanelerinin durumu küçük şehirdekilerden berbat ve hep yeni mezunlar var
Canim benim hadtaneme baksana doktorumdan da memnunum git bi tanis uyarsa sana
Avrupa safk hastanesi gaziosmanpasada ama ben sariyerden otoban kullanarak 45 dk da ulasabiyrm akin varlik drum
Tavsiye ederim ilk dogumumu o yapti
Zorunlu sezeryan 1000 civariymis normal daha uygundur istee bagli 2000 ciari
Zaten normal isteyp dogum olmazsa zorunlu oluyor

Kizlar benim hastanem normal 1550 arti epidural olursa 500 daha zorunlu sezeryan 2100 istege bagli sezeryan 3600 sezeryanda epidural arti 300 yenidogan sunneti sordum oda 500

canım bende çorludayım yazıları okuduysan gittiğim hastanenin doğum fiyatlarını yazmıştım görmüşsündür millet uçmuş resmen....kuzenim avcılar hospital'e gidiyor şimdi hastaneyi aradım standart oda süit oda diye ayrılıyormuş fiyat nasıl olur bilmiyorum fakat normal 750 sezeryan 1.250 miş....

benım doktorumun hastanesindede sezeryan 1500 :KK43:
daha evvel hiç dogum yapmadıgım için doktorumdan ayrılmıcam
ama biliyorum çok yüksek

Canim benim hadtaneme baksana doktorumdan da memnunum git bi tanis uyarsa sana
Avrupa safk hastanesi gaziosmanpasada ama ben sariyerden otoban kullanarak 45 dk da ulasabiyrm akin varlik drum
Tavsiye ederim ilk dogumumu o yapti
Zorunlu sezeryan 1000 civariymis normal daha uygundur istee bagli 2000 ciari
Zaten normal isteyp dogum olmazsa zorunlu oluyor
anadolu yakasındayım :(

Çok komik yaaa diğer aile farketmemiş bile. Bu durumda doğum anını resimlemek şart oldu. Offf yaa işte sezeryan oluyorsun baygınken ne oldugunu bilmiyosun. Iyice takip etmek lazım.
Iyi ki normal dogurmusum diyorum bu durmda. Ins bu da normal olur kolayca. Oglumu ilk anda gordm aa babasina benzemis dedim. En guzel anim su hayatta

Kizlar benim hastanem normal 1550 arti epidural olursa 500 daha zorunlu sezeryan 2100 istege bagli sezeryan 3600 sezeryanda epidural arti 300 yenidogan sunneti sordum oda 500

poffffff hande 3600 nedir ya
servet bırakıcaksın :KK53:

canım gerekirse bırak düşsün o ani hareketler artık olmamalı hayatımızda. birşey olmaz ama kafan takılır kalır işte böyle. geçmiş olsun. soluna yat dinlen geçer inşallah.
ani hareket işte düşünemiorsun bi anda şükür iyiyim sağloun kızlar
Gecmis olsun canim dinlenince gecer ins
sağol cnm iyiyim şükür allahtan iş günü değil dinlenecem bugün inş.

benım doktorumun hastanesindede sezeryan 1500 :KK43:
daha evvel hiç dogum yapmadıgım için doktorumdan ayrılmıcam
ama biliyorum çok yüksek
canım benim gittiğim hastaneye göre çok iyi fiyat benimde ilk doğumum ama sanırım mecbur değiştiricem zaten dr'umdan da çok çok memnun değilim ağzından lafı cımbızla alıyorum....

Iyi ki normal dogurmusum diyorum bu durmda. Ins bu da normal olur kolayca. Oglumu ilk anda gordm aa babasina benzemis dedim. En guzel anim su hayatta

gönlüm hep normal doğum. inşallah bende normal doğururum yavrumu ve hiç sıkıntı ağrı acı çekmeden bakarım daha sonradan.inan etrafımda görüyorum sezeryan olanları kendi acılarından çocuklarını göremiyorlar. :( bende gördükçe korktum sezeryandan.mecburi olmadıkça sonuna kadar bekliycem inşallah :)

gönlüm hep normal doğum. inşallah bende normal doğururum yavrumu ve hiç sıkıntı ağrı acı çekmeden bakarım daha sonradan.inan etrafımda görüyorum sezeryan olanları kendi acılarından çocuklarını göremiyorlar. :KK43: bende gördükçe korktum sezeryandan.mecburi olmadıkça sonuna kadar bekliycem inşallah :)
kontrole gittiğimde dr.ma doğumdan bahsettim ama yaşımdan dolayı normal olamayabilir dedi Allahım ya 38 yaşında değilde 100 yaşında doğuruyorum sanki

kontrole gittiğimde dr.ma doğumdan bahsettim ama yaşımdan dolayı normal olamayabilir dedi Allahım ya 38 yaşında değilde 100 yaşında doğuruyorum sanki

ama sana abla demem lazım :) 38 nereee 24 neree :) şaka bir yana annem 30 da doğurdu vallahi gözleri filan kör oldu tansiyon tavan yapmış.yani doktorunu dinlemekte yarar var. sizin açınızdan sezeryan en mantıklısı bence. bende deli cesareti var doğumdan korkmam. ama korktuğum o kesmeleri var ya alttan. o canımı yakarsa yakar çünkü ne tuvalet ne birşey zor olur bu durumda da alttan dikiş olcağına üstten olsun diyenleride haklı görüyorum yani :)

ama sana abla demem lazım :) 38 nereee 24 neree :) şaka bir yana annem 30 da doğurdu vallahi gözleri filan kör oldu tansiyon tavan yapmış.yani doktorunu dinlemekte yarar var. sizin açınızdan sezeryan en mantıklısı bence. bende deli cesareti var doğumdan korkmam. ama korktuğum o kesmeleri var ya alttan. o canımı yakarsa yakar çünkü ne tuvalet ne birşey zor olur bu durumda da alttan dikiş olcağına üstten olsun diyenleride haklı görüyorum yani :)
benim korkumda alttan kesme zaten onu sorayım derken bu cevabı aldım

canım ben medistate e gidiyorum fiyatlar hakkında bilgim yok yalnız bi dahaki kontrolde ögrenir sana da hbr veririm istiyorsan bi arkadasım da erdem hastanesinde yapmıstı doğumunu memnun kalmıstı orayı da bi arastır istersen
erdemi biliyorum orda normal 750 diye hatırlıyorum ama int. memnun olmayanları okudum ben sancaktepe.deyim via hospital diye bir hastane açıldı bana çok yakın bir kere muayeneye gittim dr amniyosentez çıkarmıştı biraz soğudum :( kendi dr 2li ve 4lü test yaptı başka birşey söylemedi

Back
X