2015 Şubat Anneleri

Yine kabızlık. Sabah yine yağ içeyim en iyisi. Bu arada doğumdan önceki lağman olayını anlayamadım. Herkese mi lağman yapılıyor? Orda da yağ içsek :p

ay hadi gozun aydin kuzum cidden adina cok sevindim hadi rahat rahat giyin kusan artik :KK66:

valla çok sağol kuzum yaa ne büyük dertmiş bu

eninde sonunda cıkacak eminim ne ggiyeceğimi bilemiyorum tesettürlüyüm ve hiç bişey yook sıradan hamile kıyafetlerini oldum olası sevmem değişik bişeyler olsun istiyoum onuda bulamıyorum
önümüz bayram bulurum inş bişeyler

bende öyle cicili bicili kıyafetleri sevmiyorum
düz bişey yok hepsinde allı pullu bebek resimleri var
tesettürlüler için tozluda güzel tunikler vardı en son baktığımda

Yine kabızlık. Sabah yine yağ içeyim en iyisi. Bu arada doğumdan önceki lağman olayını anlayamadım. Herkese mi lağman yapılıyor? Orda da yağ içsek :p

allahım ben ishalim sen kabız kimse aynı değil :KK57:

@cimcimee maşallah ne seker bisey olmus o gobus bi anda buyutmussun:nazar:

teşekkür ederim kuzum yaa bende anlamadım birden büyüdü aldı başını gitti herkes birden çıktığını söylüyor ben pek anlamıyordum ama bu hafta kıyafetlerde zorlanmaya başladım iyide oldu

allahım ben ishalim sen kabız kimse aynı değil :KK57:

teşekkür ederim kuzum yaa bende anlamadım birden büyüdü aldı başını gitti herkes birden çıktığını söylüyor ben pek anlamıyordum ama bu hafta kıyafetlerde zorlanmaya başladım iyide oldu

Senin ishal daha geçmedi mi canım yaaa. Kan için Demir alıyosan o da yapabilir. Ben Demir alırken çok rahattım ama doktor bıraktırdı.

Portakal suyunu da dene sabah ac karnina ya da sekerli ihlamur . Bu arada lavman cigunlukla herkese uygulaniyor canim

Lavman adını yanlış yazmışım sanırım. Öğğğğ bilmiyodum böyle bişeyi. Hayırlısı olsun ne yapalım. Sağlıcakla gelsin inşallah yavrucuklar. Portakal suyunu sabah içeyim o zaman canım. Bakalım umarım etkisini gösterir ;)

Senin ishal daha geçmedi mi canım yaaa. Kan için Demir alıyosan o da yapabilir. Ben Demir alırken çok rahattım ama doktor bıraktırdı.

öff geçmedi kuzum geçeceğide yok :KK12:
bende baktım kan ilacı yaparmış
allahtan şiddetli değil

Ben de dediğim gibi Bosch kullanıyorum sıvı deterjan kullandığım için kalıntı görmedim ama siemens de kullandım bir ara o sanki daha iyi gibiydi. Ama siemensi kullandığımda su en iyi derecede içme suyuydu böylece de çamaşırlar makineden kar gibi çıkıyodu hem de 40 derecede.
Karadenizliyim. orda aynı makine herhangi bir deterjanla çok temiz yıkıyor.istanbulun suyunda sanırım problem.

Kızlar bebek haftasına göre 5 gün küçük diyor doktor , ama hesaplamada son adet tarihi baz alınıyor, benim hesabıma göre tam gününde bebek ama , ben bu hesaptan hiçbir sey anlamadım :/

Bir ara melike güncelledi sonra onunki kayboldu Black gibi geldi yeniden güncelledi ama cinsiyet 2-3 kişide yazıyor.
Ben listeyi pek önemsemiyorum ama merak eden arkadaşlar var.
Bir de kutlarım canım. Başak Hee. Çok manidar günde doğmuşsun
canım benim tşk ederim

Teşekkürler yalnız eğitimler cuma günü bana haftasonu uygun. Ben de ismekte buldum yalnız 140 saat eğitim baya uzman olunur herhalde :-)Kısa ve efektif olsa daha iyi. Araştırmaya devam edeyim bulursam istanbul Anadolu yakası için yazarım buraya.
bana da hsonu uyar hatta münkünse böyle eşli katılınan bişi olursa daha da sevinirim :)

Ayy ne güzel canım ya pastaya yazılan yazıya bayıldım :D
Doğum günün kutlu olsun. Bebişinle eşinle ailen ve sevdiklerinle güzel nice sağlıklı huzurlu mutlu yaşlar gçeirmen dileğiyle iyiki doğmuşsun :KK68::KK5::KK9:
çok tşk ederim canım benim

Perwoll kullan canim siyahlara hem rengi koruyo hem o beyazlik olmaz
Acaba aldigi su mu yetmiyo
Farklı evlerde aynı şekilde oldu. Belki mak.az su kullanıyor.
Kadınlar olarak çene maşallah bir makine için bile beş sayfa yazabiliriz.
Eskiden eşimin arkadaşlarının eşleri ile anlaşamazdım çünkü hepsinin çocukları var ve birbirlerine çocuklarından bahsediyorlardı. Ben de bir yere kadar başkalarının çocuklarını anlatıp bir yerde tıkanıyordum.
Şimdi makineden bahsedince aklıma geldi. Artık bende Allah izin verirse çocuğumdan bahsedebilrceğim. Çok mesudum.:-)

Back
X