Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay hadi gozun aydin kuzum cidden adina cok sevindim hadi rahat rahat giyin kusan artik![]()
eninde sonunda cıkacak eminim ne ggiyeceğimi bilemiyorum tesettürlüyüm ve hiç bişey yook sıradan hamile kıyafetlerini oldum olası sevmem değişik bişeyler olsun istiyoum onuda bulamıyorum
önümüz bayram bulurum inş bişeyler
Buda gobegimin son durumu kizlar:)
Yine kabızlık. Sabah yine yağ içeyim en iyisi. Bu arada doğumdan önceki lağman olayını anlayamadım. Herkese mi lağman yapılıyor? Orda da yağ içsek![]()
@cimcimee maşallah ne seker bisey olmus o gobus bi anda buyutmussun![]()
Yine kabızlık. Sabah yine yağ içeyim en iyisi. Bu arada doğumdan önceki lağman olayını anlayamadım. Herkese mi lağman yapılıyor? Orda da yağ içsek![]()
allahım ben ishalim sen kabız kimse aynı değil
teşekkür ederim kuzum yaa bende anlamadım birden büyüdü aldı başını gitti herkes birden çıktığını söylüyor ben pek anlamıyordum ama bu hafta kıyafetlerde zorlanmaya başladım iyide oldu
Portakal suyunu da dene sabah ac karnina ya da sekerli ihlamur . Bu arada lavman cigunlukla herkese uygulaniyor canim
Senin ishal daha geçmedi mi canım yaaa. Kan için Demir alıyosan o da yapabilir. Ben Demir alırken çok rahattım ama doktor bıraktırdı.
8 gün önce canımsen öğreneli ne kadar olduki cinsiyeti
Karadenizliyim. orda aynı makine herhangi bir deterjanla çok temiz yıkıyor.istanbulun suyunda sanırım problem.Ben de dediğim gibi Bosch kullanıyorum sıvı deterjan kullandığım için kalıntı görmedim ama siemens de kullandım bir ara o sanki daha iyi gibiydi. Ama siemensi kullandığımda su en iyi derecede içme suyuydu böylece de çamaşırlar makineden kar gibi çıkıyodu hem de 40 derecede.
Cok sagop canim benim buyuyo sipalar:)Oyy sana da kocaman masallah kuzum
canım benim tşk ederimBir ara melike güncelledi sonra onunki kayboldu Black gibi geldi yeniden güncelledi ama cinsiyet 2-3 kişide yazıyor.
Ben listeyi pek önemsemiyorum ama merak eden arkadaşlar var.
Bir de kutlarım canım. Başak Hee. Çok manidar günde doğmuşsun
bana da hsonu uyar hatta münkünse böyle eşli katılınan bişi olursa daha da sevinirim :)Teşekkürler yalnız eğitimler cuma günü bana haftasonu uygun. Ben de ismekte buldum yalnız 140 saat eğitim baya uzman olunur herhaldeKısa ve efektif olsa daha iyi. Araştırmaya devam edeyim bulursam istanbul Anadolu yakası için yazarım buraya.
Kiz bacimmm nirdesinnnn yoksun cokcanım benim tşk ederim
8 gün önce canım
çok tşk ederim canım benimAyy ne güzel canım ya pastaya yazılan yazıya bayıldım
Doğum günün kutlu olsun. Bebişinle eşinle ailen ve sevdiklerinle güzel nice sağlıklı huzurlu mutlu yaşlar gçeirmen dileğiyle iyiki doğmuşsun![]()
Farklı evlerde aynı şekilde oldu. Belki mak.az su kullanıyor.Perwoll kullan canim siyahlara hem rengi koruyo hem o beyazlik olmaz
Acaba aldigi su mu yetmiyo
canım valla kızla hastayız be kuzumm ben tam iyileşiyorum derken burun tıkandı hepten yarın ders başlıyor inş çabucak atlatır kuzum ben çok sorun değilim sen nasılsın gelinimin annesiNerelerdesin dunurum:)