- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
Günaydın Anneler : )
Ben yine bi şey sorcam. Şu sol tarafa yatma konusu. Ya ben her daim soluma yatamıyorum, boynum tutuluyo, omzum ağrıyo, sağ tarafa yatıyorum zaman zaman, bazen de sırt üstü yatıyorum rahat hissediyorum ama sıkıntı olmaz değil mi? siz neler yapıyorsunuz bu konuda?
bende sadece sola yatamıyorum bazen sola bazen sağa dönüyorum ama sırt üstü yatmamaya dikkat ediyorum malum nefes alamıyormuş bebek biz sırt üstü yatınca.
eşime tembihledim sırt üstü yatarsam çevir beni diye şimdi geceleri 2-3 defa uyandırıyor
bende yavaş yavaş dönmeden uyumaya alıştım
valla benim pantolona ihtiyacım vardı lcw'den buldum, biri 30 TL diğeri 40 tl. hele de 40 tl olan nasıl süper bi pantolon anlatamam. ondan 2-3 tane almak lazım. normal zamanda da giymek için. likralı, ince kot, eşofman gibi rahat.
üstüme de henüz önden düğmeli, oturtmalı olmayan gömlekler giyiyorum göbeğim hiç belli olmuyo öyle. tavsiye ederim.
bende lcw den bi pantolon aldım lacivert lastikli bel hatta bugün işe onunla geldim bunca zaman işkence çekmişim dedim hiç göbeğimi sıkmıyor paçaları çok dar değil acayip rahat bişey
2-3 tane alma şansım yok benim zaten 36 bedenim bunu zor buldum 38 beden aşiret ağasının şalvarı gibi oldu gömlek bulamadım orda tozludan bi gömlek sipariş etmiştim o geldi şimdilik o rahat 1 ay giyerim 1 ay sonra defactodan aldığım gömleği giyerim