2015 Şubat Anneleri

ayyyyy sabah sabah ne güldüm yaaaaa vallahi kız öylelerine don fırtına vız gelir bi yolunu bulur yine gelir banada gelicek mutlaka ama yardım için istemiyorum sütüm bol olsun diye bir arkadaştan meyve istemiştik o zaman antalyada değildik çok güzel meyveleri vardı arkadaşın getirdi sağolsun bir kutu dolusu bir baktım çöp poşeti ağzına kadar çekirdekleriyle dolu yaww anam sen nerene yedin sanki sırf bitsin diye patlayıncaya kadar yemiş offfff nasıl öfkelenmiştim yahu yede el insaf burda çocuğu emzirecek bir anne var amannn onun umrunda mı ben alıştım artık onun gibi davranıyorum bana kızım şunu vereyim demez koysam alırmısın bende he canım hee alırım diyordum şaşırıyordu çok takmamak lazım ama lohusalığımda çok sinirlenmemem lazım sütler hemen gidiyor bende kızımdada onun yüzünden sinirden bitti gitti değmez bence

valla acıkcası su lohusalık donemınde bende pek ıstemıyorum kımseyı . ılk bı ıkı hafta tamamda sonra herkez dagılsın evıne :) ama bunu kırmadan nasıl soyleyecegım bılmıyorum. cocugumla yanlız kalmak ıstıyorum. kımsıde gelsınler dıye yalvarıcaksın dıyo. hıc zannetmem ama zaman ne gosterır bellı olmaz. benım bı arkadasım hem annesınden hem kv den farklı sehırde yasıyor. o dogumdan once demıs. 3 gun musade size 4. gun herkes evıne gıtsın benım bebegımle ynalız bırakın dıye. hakıkatten oyle oldu. 4 gun yanlız kaldı ve gül gibi baktı cocuguna. simdi konusuyoruz da yıne olsa yıne oyle yaparım dıyo. daha cok ayak bagı oluyolar bısey yaptıkları yok falan dıye anlatıyo

kızlar bu kokulu sabunlardan ablam yapıyor isteyene iletişim bilgilerini verebilirim....

cnm resim ve ücret yazarsan fikir sahbı oluruz hepımız. benım aklımdada sabun yada kurabıye var. artık fıyata ve modele gore karar verecegım. tek fıyat yazmak tabıkı olmaz ama soyle 100 adet ıcın fiyat yazarsanız cok makbule gecer

Aman kv konusulmus gece gittin doguma illa geldi hastaneye. Yanimda annem olsn baskasi girmesin dedim almadim yanima. Ben sanci cekerken gelmis kapiya ben de bir bakayim diyor. Seyirlik bir sey vat sanki. Neyse annem almadi iceri gardiyan gibi durdu. Sonra esim anneme kizdi da kizn kizsin sanci bu stres olunca kacar falan. Dogumdan sonra eve gelince de bebegin ikizi icerde kalmis diye espri yapti kendince. Duymazdan geldim 6 aylik yenisi mi geliyor diye espri yapti bu defa. Cevap vermedim ya esime patladim sonra. Bu defa her cevabi vericem. Dun dogum yapan kadinin bugune karni duzlesir mi. Emzirdikce lohuslik bttkce toparliyor moral bozdugunun nasil farkinda degil. Bak kizdim yine

Kız kadında merak etmiştir de gelmiştir yanına seyirlik diye niye düşündün , gerçi tanıyosun belki huyu öyledir onu bilemem de biz gelinlerde de yanlış anlama potansiyeli yüksek oluyor kv ye karşı ne bilim, belki biz iyi geçindiğimizden de böyle düşünüyo olabilirim. kv kendi kv sinden çektiklerini anlatır duygusallaşırız birlikte

valla acıkcası su lohusalık donemınde bende pek ıstemıyorum kımseyı . ılk bı ıkı hafta tamamda sonra herkez dagılsın evıne :) ama bunu kırmadan nasıl soyleyecegım bılmıyorum. cocugumla yanlız kalmak ıstıyorum. kımsıde gelsınler dıye yalvarıcaksın dıyo. hıc zannetmem ama zaman ne gosterır bellı olmaz. benım bı arkadasım hem annesınden hem kv den farklı sehırde yasıyor. o dogumdan once demıs. 3 gun musade size 4. gun herkes evıne gıtsın benım bebegımle ynalız bırakın dıye. hakıkatten oyle oldu. 4 gun yanlız kaldı ve gül gibi baktı cocuguna. simdi konusuyoruz da yıne olsa yıne oyle yaparım dıyo. daha cok ayak bagı oluyolar bısey yaptıkları yok falan dıye anlatıyo

ben yanlış mı bilmiyorum ama 40 gün lohusalık döneminde yalnız kalınmamalı diye biliyorum , yani dini açıdan , bazı durumlar olabiliyomuş ,

Ya benim de annem ank da ben ist teyim sırf kadının düzeni bozulmasın ama yanıMDA da olsun diye doğumu ank da mı yapsam diyorum..tek başıma bakamazmisim gibi geliyor gerçi eşim her konuda çok yardımcıdır aksamlari işten gelince kesin yardım eder ama gündüz tek başıma nasıl yaparım diyorum

Aman kv konusulmus gece gittin doguma illa geldi hastaneye. Yanimda annem olsn baskasi girmesin dedim almadim yanima. Ben sanci cekerken gelmis kapiya ben de bir bakayim diyor. Seyirlik bir sey vat sanki. Neyse annem almadi iceri gardiyan gibi durdu. Sonra esim anneme kizdi da kizn kizsin sanci bu stres olunca kacar falan. Dogumdan sonra eve gelince de bebegin ikizi icerde kalmis diye espri yapti kendince. Duymazdan geldim 6 aylik yenisi mi geliyor diye espri yapti bu defa. Cevap vermedim ya esime patladim sonra. Bu defa her cevabi vericem. Dun dogum yapan kadinin bugune karni duzlesir mi. Emzirdikce lohuslik bttkce toparliyor moral bozdugunun nasil farkinda degil. Bak kizdim yine
Ne espirisi yaa fesat iste , mutlu oluyo sanki bunlar bizim kötü halimiz olunca ya :) ben eminim artık bööle bu rekabet içindeler

gıcık ya töbe yarabbim ama hep diyorum varya alah bana bir erkek evladı nasip etsin ki bende kaynana olayım nasıl kaynana olunurmuş görsünler kız görümcem var ona nasıl davranıyo bi görsen bi gün ben delirdim dedim yüzüne karşı bana bak sen altından doğurdunda anam beni tenekedenmi doğurdu diye delirmiişm ama benimkide pusmuş kenarıya kıs kıs gülüyo :D adamıda delirttim onun yüzünden :)

cok merak ettım bu lafın ustune ne dedı :) ayrıca ne kadar ıyı olsalarda kımse kendı kızına davrandgı gıbı gelınıne davranmıyor. hoş bende annemle aynı kefeye koyamam

cnm resim ve ücret yazarsan fikir sahbı oluruz hepımız. benım aklımdada sabun yada kurabıye var. artık fıyata ve modele gore karar verecegım. tek fıyat yazmak tabıkı olmaz ama soyle 100 adet ıcın fiyat yazarsanız cok makbule gecer
şu an işteyim akşama ablamdan fiyatlarını öğrenip resimleri yüklerim canım...

Dikkat dikkat bu bir dandini yazısıdır En Büyük TÜRKİYE
kızlarrr dün akşam sevgili kayınvaldecim aradı oğluşu söledikten sonraki ilk arayış tabiii tebrik şeklini söyliyim önce kızıııııııııımmmmmmm hayırlı olsun canımmmmmmm :KK48: neyse bu iki kelimeden hemen sonra çabuk hamile kaldın bir zararı yok mu güya beni düşünüyor sevdiceğim :KK59: sanki bebeğimi kaybettikten bir ay sonra hamile kalmışımda veee son bomba kim gelicek yanına caaaaaannnıııımmmmm ???? :KK53: bendeee kız kardeşim gelicek çok şükür dedim kimseye muhtaç değilim dedim kız kardeşi duyduktan sonra istersen ben geliyim dedi yok anne dedim sen hastasın istemem seni yormayı sağol dedim işte böle kızlar rabbim kimseyi sahipsiz bırakmasın ben biraz şakaya vuruyorum ama insan kırlıyor yaaa annemde gelir seve seve ama onunda annesi var ona bakıyor ne yapsın kadıncağız ben üniversiteyi kimin desteği ile okudum annemin tabi işte böle hatunlar bunlar arkada kalanlar benim için en önemlisi insanın eşi sonuçta eşim çok düşkündür ailesine ama bizsizde 2 gün dayanmaz yani
biz kızımla kahvaltı edicez herkese afiyet olsun öpüldünüz hatunlarr
Ay birden kafamda canlandida allah su kv lere akil fikir versin ama canim hic uzulma bak benikde kv gorumce yakinimda ama hic geliriz bakariz yapariz demiyolarda zorlancaksin biraz cocugu nasil getirip goturceksin falan diyolar annemde calisiyo venim en fazla 3 gun izin alip gelebilse diyorum yeter bide sezeryan benim ama cabuk toparlanip her isimi kendim yapar kimseyede minnet etmem diye dusunuyorum bence sende uzulm tekde olsan coxugunada bakr isinide yaparsin en azindan kafan rahat olur bide benim kv gorumce 3 er paket sigara iciyo ellerinden dusmuyo istemem ondan gelmelerini zaten

cok merak ettım bu lafın ustune ne dedı :) ayrıca ne kadar ıyı olsalarda kımse kendı kızına davrandgı gıbı gelınıne davranmıyor. hoş bende annemle aynı kefeye koyamam
ne diyebilir ki sustu kaldı haklıydım çünkü

Ya benim de annem ank da ben ist teyim sırf kadının düzeni bozulmasın ama yanıMDA da olsun diye doğumu ank da mı yapsam diyorum..tek başıma bakamazmisim gibi geliyor gerçi eşim her konuda çok yardımcıdır aksamlari işten gelince kesin yardım eder ama gündüz tek başıma nasıl yaparım diyorum

ya aslında ben bebek bakımı degılde ev işi gelen gıden olucak onu dusunuyorum. yoksa bebege bakmak ınan gozumde buyumuyor. ne cahıller bakıyor bızmı yapamayacagız? ama yemek yapmak lazım evı toplamal temızlemel lazım , gelen lerde olur onlara ıkram lazım. asıl bunlar dusundurucu

bende hem kendi aileme hem eşimin ailesine uzakta yaşıyorum geçen eşim anneme "ocakta bize geleceksin anne ona göre bi plan yapma" dedi kendi annesinin gelemeyeceğini gelirsede bi işe yaramayacağını biliyor..Kv ler kız bekliyordu torunlarda evlatlarda hep erkek kız olsaydı bizimki atardı yatağını buraya bakalım erkek oldugunu duyunca kaç gün sonra kırk nazla gelecekler?

günaydın kızlar markafoni de mothercare in kampanyası var herşey çok güzel ne alacağıma karar veremedim sizde bakın

ben yanlış mı bilmiyorum ama 40 gün lohusalık döneminde yalnız kalınmamalı diye biliyorum , yani dini açıdan , bazı durumlar olabiliyomuş ,

ya soyle bırsey var annenin psikolojik durumu falan onemlı. sen kendını ıyı hıssedıyorsan ben ce sakıncası yok ama amınım buyuklerde aynı seylerı soyleyecek. hatta ben uykumda konusurum bagırırm falan ama cocukluktan berı boyledır. kv gecen onu dıyo sen lohusalıkta napıcaksın yanlız bırakmamak lazım senı. ne alakaysa valla bılmıyorum ama eşime sımdıden soyledım ben kımseyı ıstemıyorum yatıya dıye. oda gelmezlrse kızıcaksın sımdıden buyuk konusma dedı bılmıyorum ınş tukurdugumu yalamam :)

Back
X