- 10 Ocak 2014
- 1.492
- 244
- 103
- 35
ayyyyy sabah sabah ne güldüm yaaaaa vallahi kız öylelerine don fırtına vız gelir bi yolunu bulur yine gelir banada gelicek mutlaka ama yardım için istemiyorum sütüm bol olsun diye bir arkadaştan meyve istemiştik o zaman antalyada değildik çok güzel meyveleri vardı arkadaşın getirdi sağolsun bir kutu dolusu bir baktım çöp poşeti ağzına kadar çekirdekleriyle dolu yaww anam sen nerene yedin sanki sırf bitsin diye patlayıncaya kadar yemiş offfff nasıl öfkelenmiştim yahu yede el insaf burda çocuğu emzirecek bir anne var amannn onun umrunda mı ben alıştım artık onun gibi davranıyorum bana kızım şunu vereyim demez koysam alırmısın bende he canım hee alırım diyordum şaşırıyordu çok takmamak lazım ama lohusalığımda çok sinirlenmemem lazım sütler hemen gidiyor bende kızımdada onun yüzünden sinirden bitti gitti değmez bence
valla acıkcası su lohusalık donemınde bende pek ıstemıyorum kımseyı . ılk bı ıkı hafta tamamda sonra herkez dagılsın evıne :) ama bunu kırmadan nasıl soyleyecegım bılmıyorum. cocugumla yanlız kalmak ıstıyorum. kımsıde gelsınler dıye yalvarıcaksın dıyo. hıc zannetmem ama zaman ne gosterır bellı olmaz. benım bı arkadasım hem annesınden hem kv den farklı sehırde yasıyor. o dogumdan once demıs. 3 gun musade size 4. gun herkes evıne gıtsın benım bebegımle ynalız bırakın dıye. hakıkatten oyle oldu. 4 gun yanlız kaldı ve gül gibi baktı cocuguna. simdi konusuyoruz da yıne olsa yıne oyle yaparım dıyo. daha cok ayak bagı oluyolar bısey yaptıkları yok falan dıye anlatıyo