- 28 Nisan 2012
- 5.115
- 2.697
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım o zaman penti la senza bi de boynerin içinde falan iç çamasırı bölümü oluyor ya dagi blackspade ürünleri falan oluyor oralara bi de suwen e falan bi bak bakalım..bi de markafonide ebru maternity baya indirimde 3 iç çamasırı 25 lira :) tüm bedenlerde mevcut suan hemen bi bak istersen :)
ben öyle aldım canım ama sen hamile almak istiyorsan öyle al.. onlar bana cok yuksek bel geldi ben göbek altı daha rahat ediyorumBu dediklerinin hepsine gidebilirim işte. Bunlarda %100 pamuk ve büyük beden olarak alıcam di mi? Hamile demeye gerek yok.
Cnm bende bugun isten firsat bulup yemek yiyemedim anca yiyorum oglusu ac biraktim ama odasi boyandibugun eşim nöbetçi evde tek basımayım canım yemek yemek bile istemiyorkahvaltılık hazırladım onlarla geciştircem bu aksamı kusura bakma eylülcüm :)
masallah ya herseyi hallettin sen bayılıyorum senin bu haline :) güle güle kullansın oğlusun :) ben de ilk defa bgn minnoşuma cıtcıtlı body aldım :) bi yerden basladım nihayet gerisi gelir artık :)Cnm bende bugun isten firsat bulup yemek yiyemedim anca yiyorum oglusu ac biraktim ama odasi boyandi
ben öyle aldım canım ama sen hamile almak istiyorsan öyle al.. onlar bana cok yuksek bel geldi ben göbek altı daha rahat ediyorum
ya ben geçiştirmek istesem de eşim sağolsun bnm canım yapmak istemiyorsa bile giriyor yapıyor bişiler bana kalsa ben peynir ekmekle hayatımı geçiririm :)Aynen ben de bikini tarzı severimbakıyım bakalım yarın. Bu arada afiyet olsun :) her akşam düzenli yemek yapabiliyor musun? Ben çoğunda geliştiriyorum da
![]()
Bu kıpırtıların tam yeri neresi oluyor yani karnımızın neresinde olursa bebek tir diyebiliriz benim minnakların kafası geçen gittiğimde göbek deliğimin 4 parmak kadar üstüne çıkmışlardı ayakları nereye kadar geliyordur acaba ona göre yer tespiti yapıcamda
Cnm o kdr zaman bekleyince bebegi kavusunca herseyi hazir olsun istiyosun kis gelmeden boya isi bitsin dedim.sende basla bencede istedigin ne varsa almasallah ya herseyi hallettin sen bayılıyorum senin bu haline :) güle güle kullansın oğlusun :) ben de ilk defa bgn minnoşuma cıtcıtlı body aldım :) bi yerden basladım nihayet gerisi gelir artık :)
Canım benim ikinci hamileliğim ve 14 haftalıkların hissetmeye başladım :) böyle içinde küçük bi kelebek uçuşup duruyo özellikle geceleri daha iyi hissedersin :) kaç haftalıksın bu arada
bugun eşim nöbetçi evde tek basımayım canım yemek yemek bile istemiyorkahvaltılık hazırladım onlarla geciştircem bu aksamı kusura bakma eylülcüm :)
Oyy o tosuncukta ne yenir :) benimkide kilo bakimindan önde gidiyomusBenim kocişte yok canım bnde tek hiç bişe yemek istemedim dünden kalan yemeği yedim.
Bizim ki okulda toplantıda bnm oğluş artık büyüyor tosuncuk olacak yaa ben artık yiyorum 2-3 saat sonra midem kazınıyor napcam hiç bilmiyorum böyle giderse bnde tosuncuk olurum![]()
ben de sık acıkıyorum aslında meyve falan yedim ama baktım ki meyve ile olacak iş değil kahvaltı iyidir dedim :)Benim kocişte yok canım bnde tek hiç bişe yemek istemedim dünden kalan yemeği yedim.
Bizim ki okulda toplantıda bnm oğluş artık büyüyor tosuncuk olacak yaa ben artık yiyorum 2-3 saat sonra midem kazınıyor napcam hiç bilmiyorum böyle giderse bnde tosuncuk olurum![]()
Oyy o tosuncukta ne yenir :) benimkide kilo bakimindan önde gidiyomus
ben de sık acıkıyorum aslında meyve falan yedim ama baktım ki meyve ile olacak iş değil kahvaltı iyidir dedim :)
Yat dinlen canim bosver yazilari bebisinden onemli mi gecmis olsunkızlar aman siz siz olun ne gripli birinin yanına yaklaşın ne de üşütüp hasta olun okadar dikkat etmeme rağmen nerden bulaştı bilmem. dün doktorda dedi ne kötü olmuşsun sen diye. ama bana tabiki ilaç vermedi soğuk algınlığına ilaç vermiyoruz dedi. ateş vs birşey yoksa nane limon filan iç dedi. birde bol bol sıvı tüket dedi zaten çok tüketiyorum. ama kaç gün oldu atlatamadım. hapşuruk arada öksürük balgam burun tıkanıklığı ne ararsanız var. şimdi yaptım azıcık nane limon onu içiyorum. sizin yazdıklarınızı bile okumak zor geliyor
![]()
Oyy zaten tesellim o oluyor ısıracam her yanını yeterki sağlıkla doğsun
canım bana hiç olmamıştı. Dün akşam akşam 7-8 arası yemek yedik gece onikide karnım zil çalıyordu meyve fln yedim kesmedi resmen midem hiç bişi yememişim gibi kazınıyordu ekmek arası bişiler yedirdi eşim zorla. Hiç böyle olmamıştım ben ömrümdeeşime oğluşun beni sömürüyor diyorum da oda gülüyor
![]()
canım msj yazdıgımız yerin orda cevapla butonunun yanında dosya yukle var ya ordan yukleyebilirsinKizlarrr yardim pliiiiizzzzz