- 23 Temmuz 2014
- 1.726
- 931
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sorma cnm ya bende vallabekliyotum senin kilon kaç? Ben 60 kiloyum 3 kilo aldım ama bişi yok daha. Çok merak ediyorum minnağımı valla hareketleri hissetsemde iyş olduğundan emin olsam :)bugun bebeğimin pıt pıtlarını henüz hissetmedim, hadi ama pıtırcık:)
bir demişim iki yok.
2- kv konusu. benimkini demiştim taşınacak diye. taşındı bile tekirdağa. eşim demiş yıllardır kız torun diye başımızı yediniz işte olsun biz bakarız dediniz. olacak ama siz kaçıyorsunuz. babası demiş bize mi güvendiniz de çocuk yaptınız.
hoş gerçekten bakmak zorunda degıller ama eşim adına üzüldüm ona kıymet vermeyen bir ailesi var diye düşünüyorum. o da hayatta annene babana güvenemedikten sonra ne anlamı var, siz para gerekli olunca bana güveniyorsunuz ama demiş.
Bir şey değişti mi? değişmedi tabii.
annem desen bacağında platin var geçende kalça kemiğini kırdı. yanıma bile gelemez. ben mecburen ilk günden itibaren kendim bakıcam. işle beraber biraz zorlanırım ama güçlü biriyim altından kalkabılırım sanırım.
Ultrason için en uygun tarih ne dedi cnm ? Yani detaylı için?kızlar kızlar, hiç eski sayfaları okumadan hemen buraya yazıyorum , doktordan geldim bugün kontrolüm vardı 5 haftanın sonunda , bebeğimin durumu iyiymiş sat ile uyumlu gelişimi güzel dedi doktor ve de KIZIMIZ olacağını söyledi :))) mutluyum huzurluyum , merak ettiğim soruları da sordum , sizede yazayım
tetanoz aşısı : bence yaptır ben eşime de yaptırmıştım dedi.
grip aşısı: ben önermiyorum dedi
ayrıntılı ultrason: üni. hast. yaptır dedi
idrar yaparken karnım ağrıyor dedim ,pirelideve sende de vardı canım bu , sıkışma dedi , sıkışmak ilerde enfeksiyon riskini artırıyor daha çok sorun yaşarsın dedi ,
Ultrason için en uygun tarih ne dedi cnm ? Yani detaylı için?
Sorma cnm ya bende vallabekliyotum senin kilon kaç? Ben 60 kiloyum 3 kilo aldım ama bişi yok daha. Çok merak ediyorum minnağımı valla hareketleri hissetsemde iyş olduğundan emin olsam :)
Saglikla grlsin kizcen cnm gozun aydinkızlar kızlar, hiç eski sayfaları okumadan hemen buraya yazıyorum , doktordan geldim bugün kontrolüm vardı 5 haftanın sonunda , bebeğimin durumu iyiymiş sat ile uyumlu gelişimi güzel dedi doktor ve de KIZIMIZ olacağını söyledi :))) mutluyum huzurluyum , merak ettiğim soruları da sordum , sizede yazayım
tetanoz aşısı : bence yaptır ben eşime de yaptırmıştım dedi.
grip aşısı: ben önermiyorum dedi
ayrıntılı ultrason: üni. hast. yaptır dedi
idrar yaparken karnım ağrıyor dedim ,pirelideve sende de vardı canım bu , sıkışma dedi , sıkışmak ilerde enfeksiyon riskini artırıyor daha çok sorun yaşarsın dedi ,
doğrudur canım alışmış o başkalarınada aynı davranıyor sanırım sen yinede izin verme canımCanim o hamileykende icti simdi evde kendi cocuklarininda yaninda ictigi icin baskalarininkinede ole davraniyo kizda kirilmasinlar diye bisey demiyo ama olmazki yazik ya el kadar bebek
inş inş darısı hepimize olur inşş bende antalyada dolşırken çok şık bir gecelik görmüştüm ama giyince nedense kendimi hastane için seksi buldum aslında öle açık vs de değildi heee sorun bende yavrum topuklu ayakkabı bile nadir giyerim sonra kalın askılı bir gecelik aldım beyazlı bembişli ne para vermiştim ama şimdikine nasipmiş üstüne bir hırka giyerim olur bitergünaydın annişler :)
dün arkadasım dogum yaptı aksam iş çıkışı hastaneye zıyaretıne gıttım. ay bi özendim bi özendim. ne güzel süslemişler odayı. balonlar tüller falan cok şirin olmuş. anne normal dogum olmasına ragmen cok guzel gorunuyordu. bebiş desen allahım bı tatlı bı tatlı. darısı hepımızın başına. onlar atlattı zor günü inş biizimde oyle sorunsuz olur. gelenlere minik süslü kavonozlarda badem şekeri veriyorlardı. paketlemeyıde harıka yapmıslar. herseyı tek tek ınceledım valla caktırmadan :) bu arada annenın gecelıgıde cok şıktı. ben mesela bu kısmını hıc dusunmemısım. ekru renklı tüllü detaylrı olan penye bır gcelık gıymıs cok yakışmıs anneye gayet derlı toplu duruyordu.. Allahım bize de goster o gunlerı![]()
kızlar aman siz siz olun ne gripli birinin yanına yaklaşın ne de üşütüp hasta olun okadar dikkat etmeme rağmen nerden bulaştı bilmem. dün doktorda dedi ne kötü olmuşsun sen diye. ama bana tabiki ilaç vermedi soğuk algınlığına ilaç vermiyoruz dedi. ateş vs birşey yoksa nane limon filan iç dedi. birde bol bol sıvı tüket dedi zaten çok tüketiyorum. ama kaç gün oldu atlatamadım. hapşuruk arada öksürük balgam burun tıkanıklığı ne ararsanız var. şimdi yaptım azıcık nane limon onu içiyorum. sizin yazdıklarınızı bile okumak zor geliyor
![]()
Saglikla grlsin kizcen cnm gozun aydin
hıhhh niyeymiş çok güzel isim bence kime ne hemm anne baba beğenmişse benim babamın adıda osman eğer abim koymasaydı oğluşuna ben koycaktım kesin güle güle kullansın kuzun isminiIsimler konusulmus. Guzel isimler. Son zamanlarda farkli ve modern isim olsun anlayisi var. Gerci ben kucukken de varmis. Kendi ismim basta olmak uzere Toprak,Kaya,Yagmur gibi doga isimlerini sevmiyorum. Ama saygi duyuyorum. Ben eski bir isim koymak istiyorum. Bana da saygi duyulsun ama yok. Illa duyulmamis,garip anlamlari olan isimler olacak. Salih Erdem koymayi dusunuyoruz esimle. Cevremdekilerin modernligine uyamiyor Salih ismi. Halbuki anlami hos. Kulaga hos geliyor. Dede ismi mi yok kapicimizin ismi gibi cagdas disi veya asagilama ismi olarak goruluyor. Gicik oldum. Sevme ama saygi duy. Ben seviyorum ve ah insanlarin on yargisi diyorum.
sizin bebeğiniz sizin kararınız, herkes istediğini düşünsün küçük bir ters cevap herkesi susturur.Isimler konusulmus. Guzel isimler. Son zamanlarda farkli ve modern isim olsun anlayisi var. Gerci ben kucukken de varmis. Kendi ismim basta olmak uzere Toprak,Kaya,Yagmur gibi doga isimlerini sevmiyorum. Ama saygi duyuyorum. Ben eski bir isim koymak istiyorum. Bana da saygi duyulsun ama yok. Illa duyulmamis,garip anlamlari olan isimler olacak. Salih Erdem koymayi dusunuyoruz esimle. Cevremdekilerin modernligine uyamiyor Salih ismi. Halbuki anlami hos. Kulaga hos geliyor. Dede ismi mi yok kapicimizin ismi gibi cagdas disi veya asagilama ismi olarak goruluyor. Gicik oldum. Sevme ama saygi duy. Ben seviyorum ve ah insanlarin on yargisi diyorum.