- 20 Kasım 2012
- 281
- 72
- 73
ya benimde hafıza sıfır ama hep doktora unutuyorum sölemeyiIlacın adı ne canımcım? Ben nasılsa balık yerim dedim ama hala yediğim yok. En iyisi balıkyağı kapsülünü içeyim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya benimde hafıza sıfır ama hep doktora unutuyorum sölemeyiIlacın adı ne canımcım? Ben nasılsa balık yerim dedim ama hala yediğim yok. En iyisi balıkyağı kapsülünü içeyim.
Uzman aramaya gerek yok topiğimizde herşeyim uzmanı var ne güzel yaaa. Peki canım şuğra ismi için ne düşünüyorsun? Sence bu isim konulabilir mi?
güzel anneler bebeğin haraketlerini günde kaç kere hissediyosunuz? sizinki de tembellik yapıyo mu:)
bilmem etiketli daha basit geldi :) ole de olur nie olmasın kiIsmi matbaada yazdırmaya gerek var mı? Kalın yazıcı kağıtlar var onların herbirine aldığı kadar isim yazılıp Yazıcı'dan çıkarıp kesilebilir belki.
bende yaptım onu kalsın hatıra :)
Evet silme sakın :)
Benim şansıma gecelik vardı üstümde karnımı gösteriyim derken bacakları birşeyle kapamayı hiçç akıl edemedim ;(
yok kızan ne hareketi.öyle kendımı kandırıyorum. ne bulduysam yedım tatlı. canım tatlı istemeden tatlı yıyorum şekerım çıkacak yakında.Slm kizlar bana yarin kalabalik bir grup misafir geleceginden bugun alis veris temizlik kizla ilgilen derken simdiden pilim bitti yarinda yemek hazirligi yapicam aksam gelicekler tabi ertesi gunde tekrar temizlio yapicam:) 3 gunum yemek ve temizlikle gecicek sizler iyisinizdir umarim ay esoba bile harek hissetmis bende tik yok tembel velet
Katiliyorum
Bebrk icin tetrnoz tehlikeli
Sezeryana alirlarken asisi var midiye sordular esime
Olmasaydi onlar yapcakti
Neyin tasarrufu anlmaadim ama herkesin kendi takdiri tabi
bile derkennnn. benim başım kel mi daaa :)Slm kizlar bana yarin kalabalik bir grup misafir geleceginden bugun alis veris temizlik kizla ilgilen derken simdiden pilim bitti yarinda yemek hazirligi yapicam aksam gelicekler tabi ertesi gunde tekrar temizlio yapicam:) 3 gunum yemek ve temizlikle gecicek sizler iyisinizdir umarim ay esoba bile harek hissetmis bende tik yok tembel velet
bende öyle düşündüm en azından zararı varsa bile bebeğe zararı olmaz o sırada. yoksa bana zararı olmuş olmamış o kadar önemli değil.Sezeryan olucaksa sezeryana girerken de yapılabiliyor yani aşı? Eee o zaman gerekirse yaparlar niye illa hamileyken yapalım diyorlar ki?
güle güle kullansın prenses heves edip alıyozda sonra almayabiliyolar canım çok almaDün dayanamadım aldım kızçemin minnak ağzına layık olsun![]()
bebişim annen nasıl oldu yazmışsın tam okuyamadım çok çok geçmiş olsunbende öyle düşündüm en azından zararı varsa bile bebeğe zararı olmaz o sırada. yoksa bana zararı olmuş olmamış o kadar önemli değil.
Ah canim saglikla gule gule kullansin bebisin cok guzelBeğendinizmi teyzeleri :)
bende öyle düşündüm en azından zararı varsa bile bebeğe zararı olmaz o sırada. yoksa bana zararı olmuş olmamış o kadar önemli değil.