Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol cnm bn sansliyiim konuda kendim satıyorum ihraç ediyoruz biz fazlasını burada satıyorum tabi artık önce kendime ...
şikirimmm bunları sen mi satıyon???
Inş :)yok canım hiç bişeycik olmaz zaten benim midem kocadan bulanıyor işin garip tarafı ne tuhaflaştım yaa diğer 2 gebeliğimde yoktu demek ki bu oğlan anasına dokunulmasını istemiyor![]()
Al benden de okadar 3 kilo verip 5 kilo aldım ama birazda aldım acayip tatlı yiyorumkesme şeker yemem sevmiyorum kıııı çaya bilem atmıyorum boşadım yıllar önce onuu bal var balll inanmayacaksın ama şimdi yedim ben zaten şekerli şeyler yiyiyorum hep canım istiyor 100 kilo olcam bu gidişle
Çocukta pek bi tatlı ama :) darısı başımıza :) aminerkek anneleri şunun şekerliğine bakın hele ço sevdim.tulumu da çok guzelmış.
Evet ama ole serisi değil üç beş tane var modellerdenşikirimmm bunları sen mi satıyon???
vala bana sağlık ocağı 22 haftada en geç gel 24 te şeker yüklemesi var dedi
Bana doktorum önerdi tabii danışılmadan içilmez hiçbir ilaçyine de doktoruna danışderim kullanmadan önce bazı gebelere önerilmiyor
Ihracat yapıyoruz yurt dışına oradan biraz dükkana ayırıyoruz satmak içinEvet ama ole serisi değil üç beş tane var modellerden
niyeyse hep bana düşkün olcak die geçiyor içimden ossssuuuuunnn kız babaya oğlan anaya düşkün olur derler anasının spaydrman iInş :)
HahahahahhaPaşaya bak sen kıskanıyor kıskanıyor
![]()
Dün ben yoktum not almışlar kız var ya kimsede söylemedi sen deyince gördüm
Haydaaa
Napcem ben şimdi
Bide şeker yüklemesi var doğru
Arasam mı acaba bi ara doktorumu
![]()
aman diyim az ye sonra şişersinkesme şeker yemem sevmiyorum kıııı çaya bilem atmıyorum boşadım yıllar önce onuu bal var balll inanmayacaksın ama şimdi yedim ben zaten şekerli şeyler yiyiyorum hep canım istiyor 100 kilo olcam bu gidişle
niyeyse hep bana düşkün olcak die geçiyor içimden ossssuuuuunnn kız babaya oğlan anaya düşkün olur derler anasının spaydrman i![]()
niyeyse hep bana düşkün olcak die geçiyor içimden ossssuuuuunnn kız babaya oğlan anaya düşkün olur derler anasının spaydrman i![]()
bence kendi aile hekimini ara benide aramadı ebe ben kendim arayıp sordum ne zaman geleyim diyeHaydaaa
Napcem ben şimdi
Bide şeker yüklemesi var doğru
Arasam mı acaba bi ara doktorumu
![]()
ohhhh yarasın kuzucana ben zaten vitamin içmiyorum bari yiyeyim diyorum yiyiyorumda zaten çok şükür gelişimimz de güzel maşallah kuzularımızaAl benden de okadar 3 kilo verip 5 kilo aldım ama birazda aldım acayip tatlı yiyorum
Şeker yüklemesi yapacak mı benim doktor bakalım23. Haftamda randevum