- 21 Ağustos 2008
- 2.430
- 908
- 398
Allah razı olsun canm yazdıklarında doğru bi tarafım kalmak istiyo neden mi dün gittiğim pskytr ın bi sözü..bi çocuk tanıyormuş babası olmayan onun yaşadıklarını anlattı bunu yavruna yaşatr mısın dedi o an herşeye katlanırım diyosun..tabiki herkes babasıyla büyümüyo ama ilerde yavrum bnm yüzümden olmadk şeyler yaşarsa bugün kalmadığom için bn suçlu olurum..
Allah sana güç versin.zor bi durum.eşin bi anlık şeytana uymuştur o dönemde.bazen insanın akıl gözü kör oluyor.ne yaptığının farkında olmuyor.ama sonra eyvah diyor ben ne yaptım.inşallah eşinde o pişmanlıktadır.eğer öyleyse o sürçmüş, düşmüş.tut kolundan kaldır.yavrun için ona şans vermen onurunu küçültmez.belki eş olarak hata yaptı ama çok iyi bir baba olacak.gidersen bunu bilemeyeceksin.baktın ilerde bu iş yürümeyecek ne eşliğinde ne babalığında hayır var.vicdanın rahat gidersin.kalırsan konuyu tek seferde ciddi olarak konuş ve konuyu kapa.ne aç ne açtır konuyu.yoksa en ufak şeyde yüzüne vurursan bu iş kulağa sıradan gelir.bunlar acizane dışardan görüşüm.ben böyle yapardım demiyorum.çünkü başa gelmesi başkadır.ama maaşallah mantıklı insansın.güçlü görünüyorsun.