- 17 Ağustos 2014
- 457
- 212
- 133
- 36
Aldıklarını bizimlede paylaşırsın artıık :)günaydın herkese uzun zmndır yoktum bugün gidip miniğime alışveriş yapacağım haydi bismillah bakalım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aldıklarını bizimlede paylaşırsın artıık :)günaydın herkese uzun zmndır yoktum bugün gidip miniğime alışveriş yapacağım haydi bismillah bakalım![]()
Efendim canmYaprak gul
Ah cnm yabcoknzor bir durum en saglikli karari sen verirsin tabi ama yinede biraz burnunu surt ve evinde kal derim
Canm bak ufak tefek bende yakalamıştım zamanında tamam büyük hataa asla hafife almaa yaptığını cezasız bırakma burnndan getiir biir daha olmaması için tamamen pişman ett sonra affeet yapacak bişy yok bebeği düşüün sadce mesaj bide yapmş bi hataa evinden asla ayrılmaa,böyle bişy ikinci defa olursaa ozaman yapacagını yaparsınEvet sedece mesajda olan bişey o bunu erkek ihtiyaçkarını karşılamsk için yaptığını söyledi..ilk bebeğim düşük olunca bunda afedersin ama ilişkiyi krndi kafamda yasakladım uzaktık 5 aydır onu öne sürdü..pişmanm diyo sözde ama bunu kaşdırmak çok zor..annemleden babam biliyo sadece o da klasik boşanma da katlan hesabı yapıyo..istemiyorlar evlatlarını demekki elslem ne der mantığı..
Ya bnim karnım kocaman oldu 16. Haftada başladım şimdi 21. Haftamdayım hergün sürüyorum ama kardşimde hergün sürüyodu çatladı yinede göbeği değil ama beli ve bacakları çatladı bn krem yerine badem yagı sürüyrm ama kesin çatlar heralde çnkü iki bebek karnı dahada gerer diye düşünyrmkızlar çatlak kremlerini hergün kullanan varmı
ben bebek yağını duştan sonra sürüyorum sadece
ve sadece göbeğime sürüyorum
çatlamalar ne zaman başlıyor
Oleyyy bir ikiz annesi daha katıldı aramıza hoşgeldin canım ben 19. Haftada hissettm ilk ama çok çok küçük dokuşlardı ve iki günde bi kez fln oldu ama şimdi21. Haftamdym net bi şekilde hissedyrm ama sık değil cinsiyetleri ne? Seninle konşmştk ikiz topiğinde sankiSlm kızlar 17 haftalık ikizlerime hamileyim ama kıpırdamaları hissedemiyorum sizler ne zaman hissettiniz bana yardımcı olun lütfen![]()
ben sormuştum canım.baya zamandır göremeyince merak ettim sağlık sorunu mu yaşıyor acaba dedim.neyse mki öyle bi problem yokmuş.soran olmuş blackberry ceza aldı burada facebook grubu açtığını duyurduğu için. cezası süreklimi değil mi bilemiyorum ama kendisi zaten buraya yazdığında ceza almayı göze alıyorum diye söylemişti. ayrıca burayı sıkıcı bulanlar sıkıntınızı dile getirmeyin burada. ben mutluyum eminim diğer arkadaşlarda mutludur. herkese kapı açık olduğu gibi gidene de aynı şekilde.
bu arada kızlar cinsiyetleri, bana söylemeyi unutmayın. sizler mesaj çekiyorsunuz ben geri dönüş yapmıyorum ama listeye giriyorum bilgilerinizi. listede adı olmayanlar aramıza yeni katılanlar bekliyorum sizlerden mesaj :)
Ben senin bi yazina yorum yapicaktim sonra baska bir konuya yapmisim simdide unuttum baya bi karisti ahhahaEfendim canm
bende dün ilk hamileliğimde aldıklarımı çıkardım onlar beni baya idare edecek gibi.arada da annemin gardorabına takılıyorum iyi oluyor.Gittim lcw ya hamile kiyafeti aldim yeni sezon olunca 3-5 ay giyecegin sey pahaliydi bile ama napayim okula her gun ayni giyinip gidemen ya.
Tam bebegim pit ypiyor dinleyeyim konusayim diyorum oglum ustume turmaniyor dinleyemedim yahu. Ama hissediyorum artik sukur.
Bir de her bebegin hareketi farkli olurmus kimisi cok kimisi az hareket edermis. Bu bana cekmis sakin sanirim haha.
Benim eski catlaklarim var gobegimde simdi gerildikce kasiniyor nemlendirici suruyorum. Iyice catliycam anlasilan. Ama ergenlikte birden boyum uzadigi icin diz kapagimin arkasinda bile catlak var cilt yapisiyla ilgili bu
ne zaman hissetmeye başladın canım hareketlerini cinsyeti nebende dün ilk hamileliğimde aldıklarımı çıkardım onlar beni baya idare edecek gibi.arada da annemin gardorabına takılıyorum iyi oluyor.
benimkide iyice hareketlendi sırt üstü yattığımda tekme atınca karnım yukarı kalkıyor çok komik oluyo.planlarıma göre son hamileliğim olunca tadını çıkarmaya çalışıyorum.![]()
Eski hamileligimde zayiftim baya pantolonlara sigmiyorum malesef. Ust icin de bisey almamistin ozmn son 2 aya kadar onu bol tunik gomlek giymistim. Son aylar da yaza denk geldi bir hamle gomlegim vardi doguma kadar disari onla ciktim zaten yatmam lazimdi evde. Simdi kilo var okul var mecbur aldim bosa para gibi ama baska care yok. Ikinci hamilelik mi seninbende dün ilk hamileliğimde aldıklarımı çıkardım onlar beni baya idare edecek gibi.arada da annemin gardorabına takılıyorum iyi oluyor.
benimkide iyice hareketlendi sırt üstü yattığımda tekme atınca karnım yukarı kalkıyor çok komik oluyo.planlarıma göre son hamileliğim olunca tadını çıkarmaya çalışıyorum.![]()
canım benim ikinci hamileliğim 17. haftamın son günlerinde net olarak hissetmeye başladım ama hafif hafifti.18. haftamda daha sıklaşmaya başladı.şu an 20. haftamın son günündeyim ve 2 gündür dışarıdan görmeye başladım.cinsiyetimiz bi değişiklik olmazsa erkek.ne zaman hissetmeye başladın canım hareketlerini cinsyeti ne
evet canım ikinci.bende tam tersi ilk hamileliğimde çok kilo aldım mesela bu aylardayken kendi kıyafetlerim hiç bi şekilde olmuyordu şu an karnım var ama kalçamda pek bi değişiklik yok o yüzden belden düşük eteklerim falan oluyo üstte bol olan kıyafetlerim idare ettiriyo.benimde son aylarım geçende yaza gelmişti bol bol gömlek var şu anda onlar biraz büyük geliyor.e bu sefer son aylar kışa geliyor. içime badi giyip gömlekle idare edebilirmiyim bilmiyorum.bende daha sonra giyemeyeceğim kıyafete para vermek istemiyorum.Eski hamileligimde zayiftim baya pantolonlara sigmiyorum malesef. Ust icin de bisey almamistin ozmn son 2 aya kadar onu bol tunik gomlek giymistim. Son aylar da yaza denk geldi bir hamle gomlegim vardi doguma kadar disari onla ciktim zaten yatmam lazimdi evde. Simdi kilo var okul var mecbur aldim bosa para gibi ama baska care yok. Ikinci hamilelik mi senin
Lierac önerdi bana doktor canım, unutmaZsam kullanıyorum :) duştan sonra bebe yağıbende ara sıra kullananlardanım
Önden robalı elbise aldım canım ben onu giyeceğim , hamile reyonunda değil normal H&M , karnım cok belli olmuyor önerirşm ole model elbise istersenbayramda ne giyeceğime karar veremedim hamile kıyafeti alsam emanet gibi duracak almasam mevcutlar sıkar bakalımbişey bulabilecek miyim
Cnm bende elbise alicam yoksa digerleri dedigin gibi olmiycakbayramda ne giyeceğime karar veremedim hamile kıyafeti alsam emanet gibi duracak almasam mevcutlar sıkar bakalımbişey bulabilecek miyim