2015 Şubat Anneleri

Teşekkür ederim canım çok sağol..Peki neden kullanmıyorsun gerekli mi görmüyorsun yoksa dokunuyor mu?
ne demek canım birbirimiz için varız burda folik asitte ve vitaminde dokunuyor bana zaten içsemde midem köpürüyor bir süre sonra çıkarıyorum anlamı olmuyor öyle dr a söledim şaşırıyor onlarda artık içindeki vitamin gruplarından birine allerjim mi var nee bir doğurayım hayırlısıyla gıda allerji testi yapıcam çocuğumdada oluyor bazı yiyeceklerden yani dokunmasaydı içerdim bende keyfi değil yani ama şuan gr olarak ölçüm olarak maşallah bebeğim iyi teyzesi sende korkma içiyorsun arada zaten

Öyle canım doktor ne derse onu yapıcam her hafta kontrol edicez dedi. İnşallah iyi olur herşey. Bir de sadece derse gitmeme izin verirse gidicem yoksa gitmicem bakalım okuldan kızarlarsa ona göre tavır alıcam.
Cok Geçmiş olsun canm

Ben de gün aşırı almaya çalışıyorum rahatsız ediyor sindirim sistemimi :(
Merhaba Kızlar herkese iyi pazarlar:)Bende bebeğimin hareketlerini ufak dokunuşlarla hissediyorum..Bu ayın sonuna kadarda böyle gidecek sanırım..Daha çok küçükler ne de olsa..Bende bu son1 haftadır aşırı kabızlık var ve buna bağlı sıkıntılar yaşıyorum bu haftalarda olmasına çok şaşırdım genelde hamileliğin başında yaşanır bu tür şikayetler..Ev yemeği desen ev yemeği meyve sebze desen hepsini yiyorum ama inşallah düzelir..Benim bir sorum var doktorun verdiği vitaminleri düzenli olarak kullanıyormusunuz?Ben gün aşırı alıyorum genelde çokmuş gibi geliyor bana..Hiç kullanmayanlarda var biliyorum..Ama bazen acaba düzenli içmemekle hata mı yapıyorum diyorum..Sizler bu konuya nasıl bakıyorsunuz?

Merhaba Kızlar herkese iyi pazarlar:)Bende bebeğimin hareketlerini ufak dokunuşlarla hissediyorum..Bu ayın sonuna kadarda böyle gidecek sanırım..Daha çok küçükler ne de olsa..Bende bu son1 haftadır aşırı kabızlık var ve buna bağlı sıkıntılar yaşıyorum bu haftalarda olmasına çok şaşırdım genelde hamileliğin başında yaşanır bu tür şikayetler..Ev yemeği desen ev yemeği meyve sebze desen hepsini yiyorum ama inşallah düzelir..Benim bir sorum var doktorun verdiği vitaminleri düzenli olarak kullanıyormusunuz?Ben gün aşırı alıyorum genelde çokmuş gibi geliyor bana..Hiç kullanmayanlarda var biliyorum..Ama bazen acaba düzenli içmemekle hata mı yapıyorum diyorum..Sizler bu konuya nasıl bakıyorsunuz?
ilaç herkese vermiyorlargenelde. ilacın faydası bize zaten bebek alacağını alıyo bizden bizim depolar boşalıyor. kansızlık vitamin ve demir eksikliği baş gösterirse bebeğim doğduğun da yeterince enerjim olmaz belki. ben düzenli kullanıyorum zaten bi demir ilacı benimki

geçen burda grip için bir arkadaş limonlu zencefilli çay tarifi vermişti çooookkk tşk ediyorum onaa gerçekten çok iyi geldi tarifi vereyim kızzlarrr ilaç kadar etkili boğazada süperrr iyi geliyorr
4 orta boy limon birini kabuklarıyla ince ince doğrayın diğerlerini soyup bölün
yaklaşık 1 yada 1,5 lt soğuk su ekleyin kaynatın kaynayınca altını kapatıp soğumaya bırakın
soğuduktan sonra ince süzgeçten iyice süzün bir kaşık yardımıyla limonlu suyu ağzı kapalı olarak
dolaba koyun günde bir bardak ben sabahleyin içiyordum aç karnına
bir bardak limonlu su alın dolaptan cezveye boşaltın içine yarım çay kaşığı zencefil bir çay kaşığı nane
bir tatlı kaşığı dolusu bal ve bir tutam karabiber ekleyin karabiberi ben katıım boğaza çok iyi gelir cezvede karıştırırarak ısıtın ve için süperrr bişey oluyor

ne demek canım birbirimiz için varız burda folik asitte ve vitaminde dokunuyor bana zaten içsemde midem köpürüyor bir süre sonra çıkarıyorum anlamı olmuyor öyle dr a söledim şaşırıyor onlarda artık içindeki vitamin gruplarından birine allerjim mi var nee bir doğurayım hayırlısıyla gıda allerji testi yapıcam çocuğumdada oluyor bazı yiyeceklerden yani dokunmasaydı içerdim bende keyfi değil yani ama şuan gr olarak ölçüm olarak maşallah bebeğim iyi teyzesi sende korkma içiyorsun arada zaten

Anladım canım dokunduğu için içmiyorsan haklısın..Maşallah güzel güzel büyüsün kuzucuk:)

Ben de gün aşırı almaya çalışıyorum rahatsız ediyor sindirim sistemimi :KK43:

Bende sevmiyorum zorla içiyorum ama rahatsızlık gibi bir durum yok çok şükür ....

ilaç herkese vermiyorlargenelde. ilacın faydası bize zaten bebek alacağını alıyo bizden bizim depolar boşalıyor. kansızlık vitamin ve demir eksikliği baş gösterirse bebeğim doğduğun da yeterince enerjim olmaz belki. ben düzenli kullanıyorum zaten bi demir ilacı benimki

Biliyorum canım bu benim ikinci bebeğim ilkinde vitaminleri düzenli kullanmama rağmen diş ve dişeti sorunları yaşadım aynısını yeniden yaşamaktan korkuyorum...Aslına bakarsan vitamin eksikliğinden enerjin tükenmiyorda daha çok sağlığından oluyorsun ben bunları yaşadım inşallah tekrar olmaz.Teşekkürler canım...

Bence sen hissediyorsun esobacim ama ne oldugunu anlamiyorsun daha. Biraz daha guclensin hareketleri farkettiginde aa hissediyomusum da anlamamisim diceksin. Tecrubeli anne dedikleri dogru simdi duydugum cogu hareketi hareketten saymam ne oldugunu bilmesem
Evet birde tecrübeli anne meselesi var ona da bozuluyorum.onlar hissediyorsa bende hissederim diye kasıyorum olmuyor.:-)

Gozun aydın canım darisi herkese

Ay cok gecmis olsun canim zzor olmuStr muhakkak

Ohh yarasin afiyet olsun

Canım Iyice kuvvetlnince fark ediceksin nolur takilip uzne kendini benm hissediyorum dedigim de guclu degil gunde sayili ufak hareketler

mattikama katiliyorum ikinci olmasina ragmen cogunu kacriyorum henuz cok kuvvetli hareketler olmadgi icin bazen emin olamiyorum hatta ilkinde de cok gec duymustum smdi ayirt edebldgme anliyorum bazilarini
21.hafta oldu 20 20 dedik. Ne yapalım 22 yi Bekliyoruz artıkın

hadi yaa inşallah vallahi bilmyodum.gecenlerde yine görmüştüm altın bilezik.cumrtesi belli olcak cinsyetmz inşallah

Günaydın. Canm :)bu sikayetler .bende de oldu...ben de ilaclari kullanamıyorum yani cok fazlaymis gibi geliyor bana da...bir de kan hapinin yan etkileri cok fazla sanırım kullanasim gelmiyor icimde...ben de 2 gun de bir kullanıyorum..bilmiyorum dogru mu yapıyorum:)

Evet birde tecrübeli anne meselesi var ona da bozuluyorum.onlar hissediyorsa bende hissederim diye kasıyorum olmuyor.:-)
Iste hissediyosun da anlamiyorsun n oldugunu. Bir de kilo cok etkili olkinde zayiftim bu haftada disardan izleniyordu surekli duyuyordun simdi gunde 1-2 o da dinlersem. Senin halinden anliyorum yani

Kardes kiskancligi demissiniz bnim oglan kucuk ya anlamiyor daha biz de soylemiyoruz surkli kardesin olcak diye. Bu ara her seye niye diye soruyor gobek sistikce sorar o zaman anlatirim ama kucuk olunca kiskanclik az olur diyor kimisi daha cok olur diyor bakalim yasayip gorcez

Kuzumun kirtasiye malzemelerini etiketliyoruz birden ogrenci olasim geldi :p simdikiler ne sansli envai cesit boya kagit faaliyet malzemesi rengarenk cicili bicili

Yorucu bir gunun ardindan herkeze gunaydin:) benim kizda bebek magazasina girince hep bebek kiyafetleri bakiyosunuz bana bakalim diyo kiskanclio hat safhada bazen ben ilgilencem kardesimle herseyine ben bakicam desede icten ice kiskaniyo arada hircinlasiyo bakalim nasil olcak neyse canlar ben temizlige gider kendinize bebislerinize iui bakin:)

Senin.kiz kac yasindaydi canim ben inteenete bakinirken görüyor bazen büyük mu bakiyon küçük mu diye soruyor cadiii

cnm bendee çook dikkat edip hssetmeye çalşınca oda arada tbi anca okadr hssedıyorum zten artk normal bı bebek gıbı sureklı uyuyp uyanıyolarmış..vıtamınıı haftada biii ancaa kullanıyoruum cunkii ığrenç gelıyo bana yutamuyorum dktr onemlı degil 2 2 3 gunde bır ıc ozaman demıstii eğerr normal yoolla düzenlı beslenıyosan her vıtamını alıyosan sorun degııl ustelık gun asırı ıcıyomuşsun zten.aynen hıc ıcmeyenler var ama demır hapıı cok onemlı

Back
X