- 28 Şubat 2010
- 2.924
- 2.455
- 448
Evet hayatım uykum kaçtı sonra bu saatte uyandım :)) tam pazar tembelliği içindeyimcherish napiyorsun canim senin de mi uykun kacti. Altta bi sen varsin bir ben
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet hayatım uykum kaçtı sonra bu saatte uyandım :)) tam pazar tembelliği içindeyimcherish napiyorsun canim senin de mi uykun kacti. Altta bi sen varsin bir ben
ne demek canım birbirimiz için varız burda folik asitte ve vitaminde dokunuyor bana zaten içsemde midem köpürüyor bir süre sonra çıkarıyorum anlamı olmuyor öyle dr a söledim şaşırıyor onlarda artık içindeki vitamin gruplarından birine allerjim mi var nee bir doğurayım hayırlısıyla gıda allerji testi yapıcam çocuğumdada oluyor bazı yiyeceklerden yani dokunmasaydı içerdim bende keyfi değil yani ama şuan gr olarak ölçüm olarak maşallah bebeğim iyi teyzesi sende korkma içiyorsun arada zatenTeşekkür ederim canım çok sağol..Peki neden kullanmıyorsun gerekli mi görmüyorsun yoksa dokunuyor mu?
Cok Geçmiş olsun canmÖyle canım doktor ne derse onu yapıcam her hafta kontrol edicez dedi. İnşallah iyi olur herşey. Bir de sadece derse gitmeme izin verirse gidicem yoksa gitmicem bakalım okuldan kızarlarsa ona göre tavır alıcam.
Merhaba Kızlar herkese iyi pazarlar:)Bende bebeğimin hareketlerini ufak dokunuşlarla hissediyorum..Bu ayın sonuna kadarda böyle gidecek sanırım..Daha çok küçükler ne de olsa..Bende bu son1 haftadır aşırı kabızlık var ve buna bağlı sıkıntılar yaşıyorum bu haftalarda olmasına çok şaşırdım genelde hamileliğin başında yaşanır bu tür şikayetler..Ev yemeği desen ev yemeği meyve sebze desen hepsini yiyorum ama inşallah düzelir..Benim bir sorum var doktorun verdiği vitaminleri düzenli olarak kullanıyormusunuz?Ben gün aşırı alıyorum genelde çokmuş gibi geliyor bana..Hiç kullanmayanlarda var biliyorum..Ama bazen acaba düzenli içmemekle hata mı yapıyorum diyorum..Sizler bu konuya nasıl bakıyorsunuz?
ilaç herkese vermiyorlargenelde. ilacın faydası bize zaten bebek alacağını alıyo bizden bizim depolar boşalıyor. kansızlık vitamin ve demir eksikliği baş gösterirse bebeğim doğduğun da yeterince enerjim olmaz belki. ben düzenli kullanıyorum zaten bi demir ilacı benimkiMerhaba Kızlar herkese iyi pazarlar:)Bende bebeğimin hareketlerini ufak dokunuşlarla hissediyorum..Bu ayın sonuna kadarda böyle gidecek sanırım..Daha çok küçükler ne de olsa..Bende bu son1 haftadır aşırı kabızlık var ve buna bağlı sıkıntılar yaşıyorum bu haftalarda olmasına çok şaşırdım genelde hamileliğin başında yaşanır bu tür şikayetler..Ev yemeği desen ev yemeği meyve sebze desen hepsini yiyorum ama inşallah düzelir..Benim bir sorum var doktorun verdiği vitaminleri düzenli olarak kullanıyormusunuz?Ben gün aşırı alıyorum genelde çokmuş gibi geliyor bana..Hiç kullanmayanlarda var biliyorum..Ama bazen acaba düzenli içmemekle hata mı yapıyorum diyorum..Sizler bu konuya nasıl bakıyorsunuz?
ne demek canım birbirimiz için varız burda folik asitte ve vitaminde dokunuyor bana zaten içsemde midem köpürüyor bir süre sonra çıkarıyorum anlamı olmuyor öyle dr a söledim şaşırıyor onlarda artık içindeki vitamin gruplarından birine allerjim mi var nee bir doğurayım hayırlısıyla gıda allerji testi yapıcam çocuğumdada oluyor bazı yiyeceklerden yani dokunmasaydı içerdim bende keyfi değil yani ama şuan gr olarak ölçüm olarak maşallah bebeğim iyi teyzesi sende korkma içiyorsun arada zaten
Ben de gün aşırı almaya çalışıyorum rahatsız ediyor sindirim sistemimi![]()
ilaç herkese vermiyorlargenelde. ilacın faydası bize zaten bebek alacağını alıyo bizden bizim depolar boşalıyor. kansızlık vitamin ve demir eksikliği baş gösterirse bebeğim doğduğun da yeterince enerjim olmaz belki. ben düzenli kullanıyorum zaten bi demir ilacı benimki
Evet birde tecrübeli anne meselesi var ona da bozuluyorum.onlar hissediyorsa bende hissederim diye kasıyorum olmuyor.Bence sen hissediyorsun esobacim ama ne oldugunu anlamiyorsun daha. Biraz daha guclensin hareketleri farkettiginde aa hissediyomusum da anlamamisim diceksin. Tecrubeli anne dedikleri dogru simdi duydugum cogu hareketi hareketten saymam ne oldugunu bilmesem
21.hafta oldu 20 20 dedik. Ne yapalım 22 yi Bekliyoruz artıkınGozun aydın canım darisi herkese
Ay cok gecmis olsun canim zzor olmuStr muhakkak
Ohh yarasin afiyet olsun
Canım Iyice kuvvetlnince fark ediceksin nolur takilip uzne kendini benm hissediyorum dedigim de guclu degil gunde sayili ufak hareketler
mattikama katiliyorum ikinci olmasina ragmen cogunu kacriyorum henuz cok kuvvetli hareketler olmadgi icin bazen emin olamiyorum hatta ilkinde de cok gec duymustum smdi ayirt edebldgme anliyorum bazilarini
hadi yaa inşallah vallahi bilmyodum.gecenlerde yine görmüştüm altın bilezik.cumrtesi belli olcak cinsyetmz inşallahaltın bilezik erkek evlattır derler bende diğer oğluşmda görmüştüm
Ben de gece pek uyuyamadim ama sabah 7 d kalktik. Simdi oglab ogle uykusunda uyusam mi is mi yapsam acabaaEvet hayatım uykum kaçtı sonra bu saatte uyandım :)) tam pazar tembelliği içindeyim
Iste hissediyosun da anlamiyorsun n oldugunu. Bir de kilo cok etkili olkinde zayiftim bu haftada disardan izleniyordu surekli duyuyordun simdi gunde 1-2 o da dinlersem. Senin halinden anliyorum yaniEvet birde tecrübeli anne meselesi var ona da bozuluyorum.onlar hissediyorsa bende hissederim diye kasıyorum olmuyor.![]()
Yorucu bir gunun ardindan herkeze gunaydin:) benim kizda bebek magazasina girince hep bebek kiyafetleri bakiyosunuz bana bakalim diyo kiskanclio hat safhada bazen ben ilgilencem kardesimle herseyine ben bakicam desede icten ice kiskaniyo arada hircinlasiyo bakalim nasil olcak neyse canlar ben temizlige gider kendinize bebislerinize iui bakin:)
Uyu yaa :) uykusuz olur muBen de gece pek uyuyamadim ama sabah 7 d kalktik. Simdi oglab ogle uykusunda uyusam mi is mi yapsam acabaa
cnm bendee çook dikkat edip hssetmeye çalşınca oda arada tbi anca okadr hssedıyorum zten artk normal bı bebek gıbı sureklı uyuyp uyanıyolarmış..vıtamınıı haftada biii ancaa kullanıyoruum cunkii ığrenç gelıyo bana yutamuyorum dktr onemlı degil 2 2 3 gunde bır ıc ozaman demıstii eğerr normal yoolla düzenlı beslenıyosan her vıtamını alıyosan sorun degııl ustelık gun asırı ıcıyomuşsun zten.aynen hıc ıcmeyenler var ama demır hapıı cok onemlıMerhaba Kızlar herkese iyi pazarlar:)Bende bebeğimin hareketlerini ufak dokunuşlarla hissediyorum..Bu ayın sonuna kadarda böyle gidecek sanırım..Daha çok küçükler ne de olsa..Bende bu son1 haftadır aşırı kabızlık var ve buna bağlı sıkıntılar yaşıyorum bu haftalarda olmasına çok şaşırdım genelde hamileliğin başında yaşanır bu tür şikayetler..Ev yemeği desen ev yemeği meyve sebze desen hepsini yiyorum ama inşallah düzelir..Benim bir sorum var doktorun verdiği vitaminleri düzenli olarak kullanıyormusunuz?Ben gün aşırı alıyorum genelde çokmuş gibi geliyor bana..Hiç kullanmayanlarda var biliyorum..Ama bazen acaba düzenli içmemekle hata mı yapıyorum diyorum..Sizler bu konuya nasıl bakıyorsunuz?