2015 Şubat Anneleri

Yok canım balından beri 0.4ml ile devam ediyorum test falan yapılmadı. Nasıl ayarlıyorlarmış ki?

sana hiç pıhtılaşma testi yapmadılar mı. benim onların hepsi yapıldı sadece folik asit eksikliği çıktı. sana aspirin fazla gelmiş olabilir. hem iğne hem aspirin aşırı sulandırır kanını o yüzden kestirmişlerdir. belli genlerin mutasyona uğrarsa ona göre ayarlıyorlar. mesela bende folik asit eksik olduğu için. en düşük seviye başlattılar. hemde hala folik asit kullanıyorum.

TIBBİ GENETİK LAB. 20/06/2014
TEST KODU/ADI SONUÇ NORMAL DEĞERLER
TG2501-Periferik kandan kromozom analizi ( .-. ) Ünite Sis.
TG100B-Periferik kandan kromozom analizi: ( - ) Ünite Sis.
TG2941-Faktör II(G20210A),Faktör V(G1691A,Leiden),MTHFR (C677T) mutasyon analizi ( - ) Ünite Sis.
TG236B-Faktör II(G20210A),Faktör V(G1691A,Leiden),MTHFR (C677T) mutasyon analizi:

testler bunlardı benim. bunlarda birşey çıkmayınca en düşük ayarda başlattılar iğneyi

kızlar mrb nasılsınız? benim canım çok sıkkın moralim alt üst olmuş durumda :KK43::KK43:geçen hafta ve ondan önceki hafta k.rengi sonra hafif pembemsi akıntım oldu son olanda kırmızı pıhtı geldi doktora gttik hemen progestana başlamıştım zaten hala devam ediyorum bebekte sıkıntı yok plesanta normal,rahim uzunluğu vs herşey normal..akıntının normal olabileceği gibi tehlikeli olabileceğinide söyledi doktorum..tamam onlar neyse rapor verdi altı gündür evdeyim yatıyorum doğru dürüst iş falan hiç bişey yapmadım ufak tefek yemek yapma dışında ama kızlar benm k.rengi akıntım hala devam ediyor dün ve bugün pembemsi geldi genelde wcden sonra oluyor afedersiniz..çok korkmaya başladım yarın doktora gidicem nette araştırdım bu haftalarda bir hafta falan süren k.rengi akıntının düşük habercisi olduğu vs yazılmış o kadar korkuyorum ki bebeğimi kaybetmek istemiyorum ki bana hiç bi sebepte sunulmadığı halde böyle oluyor canım çok sıkkın çoookkkkkkk ne olur dua edin bebeğime bişey olmasın:KK61::KK61:
canim benim uzulme bu haftalarda artik dusuk riski yok denecek kadar az.
benim bi cok tanidigim bu aylarda cok fazla kanama bile yasadilar bebisler cok saglikli dogdu.
sakin sen stres yapip bebisi strese sokma
insallah sag saglim atlatirsiniz bu durumu

kızlar mrb nasılsınız? benim canım çok sıkkın moralim alt üst olmuş durumda :KK43::KK43:geçen hafta ve ondan önceki hafta k.rengi sonra hafif pembemsi akıntım oldu son olanda kırmızı pıhtı geldi doktora gttik hemen progestana başlamıştım zaten hala devam ediyorum bebekte sıkıntı yok plesanta normal,rahim uzunluğu vs herşey normal..akıntının normal olabileceği gibi tehlikeli olabileceğinide söyledi doktorum..tamam onlar neyse rapor verdi altı gündür evdeyim yatıyorum doğru dürüst iş falan hiç bişey yapmadım ufak tefek yemek yapma dışında ama kızlar benm k.rengi akıntım hala devam ediyor dün ve bugün pembemsi geldi genelde wcden sonra oluyor afedersiniz..çok korkmaya başladım yarın doktora gidicem nette araştırdım bu haftalarda bir hafta falan süren k.rengi akıntının düşük habercisi olduğu vs yazılmış o kadar korkuyorum ki bebeğimi kaybetmek istemiyorum ki bana hiç bi sebepte sunulmadığı halde böyle oluyor canım çok sıkkın çoookkkkkkk ne olur dua edin bebeğime bişey olmasın:KK61::KK61:

geçmiş olsun umarım bir şey yoktur ama başka doktorada gitmeni öneririm. artık bu haftadan sonra düşük riski çok azdır. dinlen bol bol magnezyumu filan eksik etme eğer doktorun verdiyse. umarım hayırlısıyla atlatırsın.

Bana miyom yüzünden mi dediler acaba. Plesentada yaygın hematom yazmış doktor. Sen de kan sulandırıcı kullanıyor musun aspirin falan? Allahım korusun inşallah.
Amin hepimizi ins...kan sulandirici kullanmiyorum, asprin de kullanmiyorum. Dr en cok asprin kullananlarda goruluyo demisti ama iste ben de niye oldu anlamadim.

bende aspirin ve iğne kullsnıyorum doktor doğuma kadar kullanacaksın dedi siz neden aspirini kestiniz benim 5 genim heterozigot en önemliside faktor V
Benim mthfr 677 heterozigot ace diye bise.4g/5g icin 4g/4g yaziyo.iki doktorumda boyle uygun gordu

sana hiç pıhtılaşma testi yapmadılar mı. benim onların hepsi yapıldı sadece folik asit eksikliği çıktı. sana aspirin fazla gelmiş olabilir. hem iğne hem aspirin aşırı sulandırır kanını o yüzden kestirmişlerdir. belli genlerin mutasyona uğrarsa ona göre ayarlıyorlar. mesela bende folik asit eksik olduğu için. en düşük seviye başlattılar. hemde hala folik asit kullanıyorum.

TG2941-Faktör II(G20210A),Faktör V(G1691A,Leiden),MTHFR (C677T) mutasyon analizi ( - ) Ünite Sis.
TG236B-Faktör II(G20210A),Faktör V(G1691A,Leiden),MTHFR (C677T) mutasyon analizi:

testler bunlardı benim. bunlarda birşey çıkmayınca en düşük ayarda başlattılar iğneyi
Bunlar normalse niye igne vaslattilarvki?

bende aspirin ve iğne kullsnıyorum doktor doğuma kadar kullanacaksın dedi siz neden aspirini kestiniz benim 5 genim heterozigot en önemliside faktor V

Canım benim iki genimde heterozigot çıkmıştı içlerinde faktör v yoktu ama yine de aspirin ve 0.4ml clexane kullanıyodum.

Ben de aynen.hafrata bi dr a gitcem sirf bunun icin.bi kan testi yapiliyomus.bazilari 0,6 bazilari 0,4 bazilari da gunde 2 tane kullaniyomus

O testi bilmiyodum sorayım doktora belki aspirini kesince onun da dozajı ayarlaması gerekebilir. Benim de her hafta gitmemi söyledi doktorum.

evet tatlim mekanizmasi beebop die bir marka ama ustune takilan anakucagi oto koltugu vs. ferrarinin. gormeden nasil emin olcamki :KK43:

Aldıktan sonra iade şartları vardır herhalde. Internette satılıyor ve iyiyse içine Sindiyse al canım. Geldiğinde baktın beğenmedin iade edersin. Aman dikkat senin bir ara bebiş için bişeyler ısmarladığın bir site vardı birtürlü getirmemişlerdi öyle bir site olmasın da.

Yapıldı canım. Genetik pıhtılaşma testi yapıldı. Burda test dediğimiz kan sulandırıcı iğnenin vücutta ne kadar kullanılmasını gösteren bir test varmış o yani. Bana doktorum böyle bir test yapmadan 0.4ml verdi de direk.

kızlar mrb nasılsınız? benim canım çok sıkkın moralim alt üst olmuş durumda :KK43::KK43:geçen hafta ve ondan önckorusunta k.rengi sonra hafif pembemsi akıntım oldu son olanda kırmızı pıhtı geldi doktora gttik hemen progestana başlamıştım zaten hala devam ediyorum bebekte sıkıntı yok plesanta normal,rahim uzunluğu vs herşey normal..akıntının normal olabileceği gibi tehlikeli olabileceğinide söyledi doktorum..tamam onlar neyse rapor verdi altı gündür evdeyim yatıyorum doğru dürüst iş falan hiç bişey yapmadım ufak tefek yemek yapma dışında ama kızlar benm k.rengi akıntım hala devam ediyor dün ve bugün pembemsi geldi genelde wcden sonra oluyor afedersiniz..çok korkmaya başladım yarın doktora gidicem nette araştırdım bu haftalarda bir hafta falan süren k.rengi akıntının düşük habercisi olduğu vs yazılmış o kadar korkuyorum ki bebeğimi kaybetmek istemiyorum ki bana hiç bi sebepte sunulmadığı halde böyle oluyor canım çok sıkkın çoookkkkkkk ne olur dua edin bebeğime bişey olmasın:KK61::KK61:

Canim insallah hayirlisiyla biter lekelnmen nedeni neyse bulunur da ona gore tedbir alinirm istirahatine dikkat et sen bu ara cok gecmis olsun rabbim korysun bebegini ve seni

O testi bilmiyodum sorayım doktora belki aspirini kesince onun da dozajı ayarlaması gerekebilir. Benim de her hafta gitmemi söyledi doktorum.
Ben de yeni ogrendim.insallah dogru dozu kullaniyiruzdur.hepimize rabbim saglikla kucagimiza almayib nasip etsin insallah

iyi geceler kızlar cumartesi topiğimi görmeye gidecem bu hafta geçmeyecek gibi cinsiyeti bu sefer öğreniriz inş. dua edin özledim kuzumu büyümüştür değil mi:KK14: patiklerini seviyorum hergün kuzum bnm annelik bu galiba hadi bn yattım:KK60:

Canım benim iki genimde heterozigot çıkmıştı içlerinde faktör v yoktu ama yine de aspirin ve 0.4ml clexane kullanıyodum.

clexen 04 en çok kullandırdıgımız doz kanı sulandırmada yeterli oluyor demişti doktorum faktor V in en önemli gen oldugunu söylemişti genetik doktoru belkide o yüzden hem aspirini hemde iğneyi uygun gördüler
doguma kadar risk taşıyoruz maalesef rabbim sağlıkla hayırla kucağımıza almayı nasip etsin inş..
birde kan pıhtılaşma sorunu olanlarda normal dogum yapılamaz diye okumustum doktora sormadım henüz erken diye

clexen 04 en çok kullandırdıgımız doz kanı sulandırmada yeterli oluyor demişti doktorum faktor V in en önemli gen oldugunu söylemişti genetik doktoru belkide o yüzden hem aspirini hemde iğneyi uygun gördüler
doguma kadar risk taşıyoruz maalesef rabbim sağlıkla hayırla kucağımıza almayı nasip etsin inş..
birde kan pıhtılaşma sorunu olanlarda normal dogum yapılamaz diye okumustum doktora sormadım henüz erken diye

Oluyormuş canım normal doğum yapılıyormuş. Biz içimizi ferah tutalım Allahım inşallah rast getirir. Hayırlısını versin Allahım.

İnternete bakma.bence internette Her şey abartılı yazıyor. Doktor bir neden bulamadıysa takma kafana.
Bu ayda neden düşsün bebek. Kalbi falan duran duydum ama düşen duymadım. Benim iki arkadaşımında bu aylarda kanaması olmuştu birinin normal birinin aşırı şekilde. Şimdi biri doğurdu diğeri de 33 haftalık.
Endişelenme desekte endişe edeceksin ama bebeğine inan ve kendini yıpratma

Yok canım balından beri 0.4ml ile devam ediyorum test falan yapılmadı. Nasıl ayarlıyorlarmış ki?
Canım bir şey sorucam.sizde bu pıhtı sorunu olduğunu nasıl anladı doktorlar. Normal kan testinde mi çıkıyor belirti de başka testler yapıyorlar.
Ne kadar çok kişi var burda aynı sorunu yaşayan

Canım bir şey sorucam.sizde bu pıhtı sorunu olduğunu nasıl anladı doktorlar. Normal kan testinde mi çıkıyor belirti de başka testler yapıyorlar.
Ne kadar çok kişi var burda aynı sorunu yaşayan
Bende pıhtılaşma çıkmadı ama doktor genede kan sulandırıcı iğne verdi rutin yspılan testlerden değil tatlım bu. Genetik araştırmalarda belli oluyor herkese yapılmaz rahat ol zaten Allah yaptırmaya muhtaç bırakmasın.

Bende pıhtılaşma çıkmadı ama doktor genede kan sulandırıcı iğne verdi rutin yspılan testlerden değil tatlım bu. Genetik araştırmalarda belli oluyor herkese yapılmaz rahat ol zaten Allah yaptırmaya muhtaç bırakmasın.
İlginç geldi bana. Dikkat ettimde bu gruptaki hamilelerin çoğunun ya şu anda sorunu var ya da düşük falan yaşamışlar.
Normal her şeyi seyrinde giden yok gibi.
Sorunlular mı toplandık buraya nedir?

Back
X