2015 Şubat Anneleri

Bitti hersey meleğim gitti annesine babasına o kararı verdirmedi amniyosentez icin gittim kalbi durmuştu 4 gun once ve dün dusuk yaptırdı doktor boyle bir acı tarifi yok dile bile vuramiyorun anlatamıyorum artık subat annesi degilim allahıma hep dua ettim amniyosentez sonrası ya karar ver derlerse ne yaparım bize bu kararı verdirme Rabbim diye dualar ettim allahım boylee yazmis meleğim bizi beklicek orda allahım daha cok sevmiş nedeyim simdii bunu yaşayan anneleri daha iyi anlıyorum okurken onlar kadar kimse hissedemiyor o üzüntüyü yasayinca anladım icim bomboş eve geldim allahım sabırlar ver Rabbim allahım sizlere bebislerimizi saglık versin allahım onları korusun bana burda yardımcı olan arkadaslara cok tesekkur ederim tekrardan ins birgun bende tekrar hamile kalırım guzel haberler veririm kendinize cok iyi bakın saglikli doğumlarınız olsun canlarim

ne diyeceğimi bilemiyorum allah bi daha yaşatmasın böyle bir acı.sabır diliyorum en kısa sürede rabbim gönlüne göre verir inşallah.

Akinti konusunda cevap veren herkese tsk ederim. Ya ben normal oldugunu biliyordum ilkinde telaslnmstim ph olcmek icin bisey vermisti dr camasira koymustuk normal cikmisti ama hangi haftaydi ne zamandi hatirlayamadim forumdki kizlara sorayim dedim. Iyi ki sormusum icim rahatladi hepimizde ayni sey varsa normali budur yani

ohh ohh iyi işte canım alırsın biraz kilo iştahın varken ye benimde açıldı biraz sanırım bende yiyebiliyorum :)

yiyorum zaten artık
hatta doymuş bile olsam kendim için değil bebek için deyip zorluyorum kendimi
tabağımı bitirmeye özen gösteriyorum

bu arada bugün aynada dikkatimi çekti
ben kiloyu sadece bel bölgeme almışım
hata eski dar kotlarıma girebiliyorum
belleri iliklenmeyi geçtim birleşmiyor bile
bel çevrem kalınlaşmış
yanlardan fırlamaya başlamış bol tişörtlerden falan belli oluyor

birde bacaklarım kalça kısmından çatlamaya başlamış
iki taraftada var
göbeği bari kurtarsam çatlamadan

Akinti konusunda cevap veren herkese tsk ederim. Ya ben normal oldugunu biliyordum ilkinde telaslnmstim ph olcmek icin bisey vermisti dr camasira koymustuk normal cikmisti ama hangi haftaydi ne zamandi hatirlayamadim forumdki kizlara sorayim dedim. Iyi ki sormusum icim rahatladi hepimizde ayni sey varsa normali budur yani

akıntım var sanırım canım
geçmişi okuyamadım ama akıntı bende de var
kokusuz olursa korkma demişti doktor

Yalniz kizlar dun temizlik dogum gunu vs aykta kaldim kuyruk kemigime bir agri girdi penguen gibi yurudum bugun. Neyse ki dersim azdi geldim eve. Tamam dogum gunu kutlayalim ama bidaha temizlik fln uzak olsun. Temizlik dedigim de esim supurdu ben sildim. Bir de Banyo wc temizledim. hepsi bu.
Neyse ben kenime bir magnezyum bir kalsiyum hazirlayayim iyi gelir agriya belki

cnmm o kuyruk sokumu agrısını kızmda coook cekmıstım bundada var ama o eskı kı gıbı deıl...

sen erken hissedenlerdensin galiba , belli mi cinsiyeti erkek daha çabuk hissediliyor derler hep, bende 17+5 deyim , daha baloncuk şeklinde bikaç saniye 3 kere oldu : )))

evet canım oğluşumuz olacak ilk haftalarda seğirme şeklinde hissettim yeni yeni daha belirgin saniyelik dokunuşlar ..kız daha geç hissettirirmiş kendini yinede kişiye göre değişir tabi

selam kızlar herkese hayırlı günler
benim iştahım açıldı sanırsam :nazar:
3 sabahtır aç uyanıyorum bu sabah ezanda minik kıpraşımlarla uyandım
acıktım ben kalk der gibiydi :nazar:

yaa aynısı sabah namaz vakti bi açtım gözümü midem nasıl kazınıyor bayılacağım sandım açlıktan
o saatte canım hiçbişey yemek istemiyor ama süt içmek iyi geliyor mide kazıntısına

Yalniz kizlar dun temizlik dogum gunu vs aykta kaldim kuyruk kemigime bir agri girdi penguen gibi yurudum bugun. Neyse ki dersim azdi geldim eve. Tamam dogum gunu kutlayalim ama bidaha temizlik fln uzak olsun. Temizlik dedigim de esim supurdu ben sildim. Bir de Banyo wc temizledim. hepsi bu.
Neyse ben kenime bir magnezyum bir kalsiyum hazirlayayim iyi gelir agriya belki

malesef öyle temizlik uzak duruyor bayadır bana. inan şimdi mutfağı toparladım,çorba yaptım onu pişiriyorum bende bittim. şimdi evi söyle bir süpürücem azcık dinleneyim diye oturdum. hiç birşey yapamıyorum artık hemen bel ağrısı şeklinde geri dönüyor bana. bende magnezyumu mu gece 9 gibi içiyorum.

Allahim sabirlar versin..cok zor yasamasaydim belki anlayamazdim...Allah hayırlısiyla tekrar nasip etsin insallah.
Bitti hersey meleğim gitti annesine babasına o kararı verdirmedi amniyosentez icin gittim kalbi durmuştu 4 gun once ve dün dusuk yaptırdı doktor boyle bir acı tarifi yok dile bile vuramiyorun anlatamıyorum artık subat annesi degilim allahıma hep dua ettim amniyosentez sonrası ya karar ver derlerse ne yaparım bize bu kararı verdirme Rabbim diye dualar ettim allahım boylee yazmis meleğim bizi beklicek orda allahım daha cok sevmiş nedeyim simdii bunu yaşayan anneleri daha iyi anlıyorum okurken onlar kadar kimse hissedemiyor o üzüntüyü yasayinca anladım icim bomboş eve geldim allahım sabırlar ver Rabbim allahım sizlere bebislerimizi saglık versin allahım onları korusun bana burda yardımcı olan arkadaslara cok tesekkur ederim tekrardan ins birgun bende tekrar hamile kalırım guzel haberler veririm kendinize cok iyi bakın saglikli doğumlarınız olsun canlarim

yiyorum zaten artık
hatta doymuş bile olsam kendim için değil bebek için deyip zorluyorum kendimi
tabağımı bitirmeye özen gösteriyorum

bu arada bugün aynada dikkatimi çekti
ben kiloyu sadece bel bölgeme almışım
hata eski dar kotlarıma girebiliyorum
belleri iliklenmeyi geçtim birleşmiyor bile
bel çevrem kalınlaşmış
yanlardan fırlamaya başlamış bol tişörtlerden falan belli oluyor

birde bacaklarım kalça kısmından çatlamaya başlamış
iki taraftada var
göbeği bari kurtarsam çatlamadan
canım bebe yağı kullanıyorum ben doktorada sordum ama çatlak genetik krem çokta engellemez dedi nemli tutmak içinde jel bebe yağı önerdi hem doğal zeytinyağlı memnunum tavsiye ederim bende sadece belden aldım bacaklar aynı kotlara giriyo

cnmm o kuyruk sokumu agrısını kızmda coook cekmıstım bundada var ama o eskı kı gıbı deıl...
gecer ins ya cok gicik bir agri

malesef öyle temizlik uzak duruyor bayadır bana. inan şimdi mutfağı toparladım,çorba yaptım onu pişiriyorum bende bittim. şimdi evi söyle bir süpürücem azcık dinleneyim diye oturdum. hiç birşey yapamıyorum artık hemen bel ağrısı şeklinde geri dönüyor bana. bende magnezyumu mu gece 9 gibi içiyorum.
cocuk da olunc yorgunluk artiyormus. Magnezyum neyse de kalsiyum midemi fena yapiyor icemiyorum
eslaa eslaa bu sabah sendi di mu midem kotu diyen. Bn de kan ilaci yuzunden cok kustum ya da kalsiyum. Icemez oldm bu yuzden. Bir de hala dis fircalarken midem kalkiyor durduramiyorun cikiyor.
Bol bol yaticaz artik hamilelik boyke bisey

canim ne desem ne yazsam nafike yüreğine su serper mi acin cok taze cok buyuk. Eminim bunu yaşayan her anne gibi yuregin yaniyor. Dilerim rabbim dayanma gucu versin sizi ayaga kaldircak yaraniza merhem olacak yeni bi mucize nasip etsin tez zamanda. Melegin cennette sefaatci olacak sana onun yüzü suyu hurmetine rabbim yardimcin olsun basin saolsun kuzum:(

Kizlar doktordan geliorm kanamanin nedenini bulamadi birsürü test yapti cikmadi birturlu kalbi atio hersey yolunda dedi... hala uyuyi benim bal kopuuuuumm cinsiyeti hala belli deil 1 ekimde ogrencem insallah:)

Kizlar doktordan geliorm kanamanin nedenini bulamadi birsürü test yapti cikmadi birturlu kalbi atio hersey yolunda dedi... hala uyuyi benim bal kopuuuuumm cinsiyeti hala belli deil 1 ekimde ogrencem insallah:)
inşallah biran once durur kanamanda sende rahatlarsın cnm

İsim konusu konuşulmuş. Benim kayınpeder tutturdu benim adım olcak diye ismi de geçmiş te kötü işler yapmış birinin adı. Hiç istemiyorum sırf bu yüzden yavrum 3 isimli olacak . soyadıyla tekerleme gibi. Çok moralim bozuluyo ama bişey diyemedim. Kimliğe yazdırtmasam keşke ama nasıl izah edicem eşime bilmiyorum. :(

İsim konusu konuşulmuş. Benim kayınpeder tutturdu benim adım olcak diye ismi de geçmiş te kötü işler yapmış birinin adı. Hiç istemiyorum sırf bu yüzden yavrum 3 isimli olacak . soyadıyla tekerleme gibi. Çok moralim bozuluyo ama bişey diyemedim. Kimliğe yazdırtmasam keşke ama nasıl izah edicem eşime bilmiyorum. :KK43:

ya anlamıyorum bu ınsanları nıye bukadar ısrar edıyorlar. hamıle kadına dert tasa yaratıyorlar. senın ısmın takılmıs 60-70 sene once bırak anası babası taksın ıstedıgını ama anlamıyorlar. bence eşinle konus ve acık acık soyle ben ıstemıyorum dıye

Back
X