- 12 Ocak 2014
- 4.078
- 3.301
- 448
Ayy ne güzeeeel..şşşşşşşştttt kızlarrrrr bunu aldım bennn çook yakışır banaa analarınızz duymasındaa bi çay içelim miii![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy ne güzeeeel..şşşşşşşştttt kızlarrrrr bunu aldım bennn çook yakışır banaa analarınızz duymasındaa bi çay içelim miii![]()
yaptırmak zorunda değilsin 3 lü iyi çıktıysa gerek yok tabi doktorunun önerisi önemliuf kızlar canım sıkkın yine perşembe doktora gideceğim üçlü taramamı göstereceğim heralde ayrıntılı ultrasonada alırlar bilmiyorum bugün sağlık ocağına çağırdılar kan idrar verdim bakalım kalp atışını dinledik iyiydi. ama şu amniyonsentezi yaptırmak istemiyorum napçam ben ya
uf kızlar canım sıkkın yine perşembe doktora gideceğim üçlü taramamı göstereceğim heralde ayrıntılı ultrasonada alırlar bilmiyorum bugün sağlık ocağına çağırdılar kan idrar verdim bakalım kalp atışını dinledik iyiydi. ama şu amniyonsentezi yaptırmak istemiyorum napçam ben ya
Aynen dokulduk yaa grip asisi falanmi olsak butun kis nasil gecer boylene oldu kış gelmeden herkes döküldü sanırım.
yok canım üçlü testi elimde sonucuna yazmışlar zaten detaylı ultrason önerilir ve ona göre aminyonsentez diyeyaptırmak zorunda değilsin 3 lü iyi çıktıysa gerek yok tabi doktorunun önerisi önemli
Yok be canim bebeklere surulen yaglar var ya onlardan sur diyorumbende seviniyordum cilt problemi yaşamadım böyle devam eder diye
eczaneden mi alınıyor acaba
bilmiyorum üçlüye not düşmüşler detaylı ultrason ve bazı durumda amniyon sentez diye bilmiyorum bende risk açık noral tüp defektinde kafayı yiycem şu inancımda olmasakesinlikle yaptırılmasımı gerekiyor. sadece risk gördükleri için mi yapılacak. eğer istemiyorsan yaptırma canım. sonuçta kararı sen vericeksin her türlü.
Bi tahlil varmış adını unuttum gene onu yapcak yarın bilmiyorum nolcak sonra. İdrar hiç bakmadılar bana geçen tsh baktırırken wbc diye başlayan uzun bi liste var ya onuda yaptılar. Yarında istiycem hepsini yapsın. Şeker yükleme 50 gr.1 saat yazmış. 50 gr.olan nedir ?hemogram hormon idrar bana hep bunlar bakılıyor yani daha doğrusu hormona bakılmıyor ama idrar ve hemogram var hep rutinde. evet bendim kan uyuşmazlığı olan. oda 28. haftamda iğnem yapılcak. bebek etkilenmesin diye. sende varsa kan uyuşmazlığı sana da yapılacak diye biliyorum ama 28. haftadamı yoksa doğumda mı onu bilmiyorum.
bilmiyorum üçlüye not düşmüşler detaylı ultrason ve bazı durumda amniyon sentez diye bilmiyorum bende risk açık noral tüp defektinde kafayı yiycem şu inancımda olmasa
Bi tahlil varmış adını unuttum gene onu yapcak yarın bilmiyorum nolcak sonra. İdrar hiç bakmadılar bana geçen tsh baktırırken wbc diye başlayan uzun bi liste var ya onuda yaptılar. Yarında istiycem hepsini yapsın. Şeker yükleme 50 gr.1 saat yazmış. 50 gr.olan nedir ?
inşallah canım inşallahta bide amniyotik bant var napayım sorun bir deği iki oyuzden gecem gündüzüm hep kabussakin ol detaylıya girmeden sen kendini bunalttın bile. hele bir dur bakalım ona gir allahın izni ile birşey çıkmaz. riskler hep var. detaylıda hiçbirşey çıkmaz inşallahta amniyosenteze gerek kalmaz.
sen bi detaylıya girde ondan sonra karar ver amniyosentez zor ve teklikeli diye biliyorum inşalah bişey yoktur gerek kalmaz içini ferah tutyok canım üçlü testi elimde sonucuna yazmışlar zaten detaylı ultrason önerilir ve ona göre aminyonsentez diye
inşallah canım bişey soracam bu sipina bifita o ultrasonda belli oluyormuş ben iki hafta önce ayrıntılıya girdim orda gözükmezmiydisen bi detaylıya girde ondan sonra karar ver amniyosentez zor ve teklikeli diye biliyorum inşalah bişey yoktur gerek kalmaz içini ferah tut
BEN DE 2 yada 3 aldım toplamda ama hassas tarzıyla hergün tartılıyorum son bikaç gündür hızla gram artıyo3 caanımmmm
1 saat ölçecekler derken ? Kaç defa kan alacaklar ?eslaa
valla ben girmedim detaylıya canım daha haftaya gircem diğer giren arkadaşlar biliyodur heralde yanlış bişey sölemek istememinşallah canım bişey soracam bu sipina bifita o ultrasonda belli oluyormuş ben iki hafta önce ayrıntılıya girdim orda gözükmezmiydi
inşallah canım bişey soracam bu sipina bifita o ultrasonda belli oluyormuş ben iki hafta önce ayrıntılıya girdim orda gözükmezmiydi
Kızlar bende hasta oluyorum galibaaaaa... Genzim tıkalı, hapşurup duruyorum, kasıklarım ağrıyorgeniz tıkanıklığı baş ağrısı yapıyo bende. Bazen burnum kanıyo rahatlıyorum. Eşime diyorum burnum kanasa rahatlıycam diye, istersen kanatabilirim diyo:) dünden razı galiba benimki, şiddete eğilim var
:)[/QUOTE