2015 Şubat Anneleri

uf kızlar canım sıkkın yine perşembe doktora gideceğim üçlü taramamı göstereceğim heralde ayrıntılı ultrasonada alırlar bilmiyorum bugün sağlık ocağına çağırdılar kan idrar verdim bakalım kalp atışını dinledik iyiydi. ama şu amniyonsentezi yaptırmak istemiyorum napçam ben ya
yaptırmak zorunda değilsin 3 lü iyi çıktıysa gerek yok tabi doktorunun önerisi önemli

uf kızlar canım sıkkın yine perşembe doktora gideceğim üçlü taramamı göstereceğim heralde ayrıntılı ultrasonada alırlar bilmiyorum bugün sağlık ocağına çağırdılar kan idrar verdim bakalım kalp atışını dinledik iyiydi. ama şu amniyonsentezi yaptırmak istemiyorum napçam ben ya

kesinlikle yaptırılmasımı gerekiyor. sadece risk gördükleri için mi yapılacak. eğer istemiyorsan yaptırma canım. sonuçta kararı sen vericeksin her türlü.

kesinlikle yaptırılmasımı gerekiyor. sadece risk gördükleri için mi yapılacak. eğer istemiyorsan yaptırma canım. sonuçta kararı sen vericeksin her türlü.
bilmiyorum üçlüye not düşmüşler detaylı ultrason ve bazı durumda amniyon sentez diye bilmiyorum bende risk açık noral tüp defektinde kafayı yiycem şu inancımda olmasa

hemogram hormon idrar bana hep bunlar bakılıyor yani daha doğrusu hormona bakılmıyor ama idrar ve hemogram var hep rutinde. evet bendim kan uyuşmazlığı olan. oda 28. haftamda iğnem yapılcak. bebek etkilenmesin diye. sende varsa kan uyuşmazlığı sana da yapılacak diye biliyorum ama 28. haftadamı yoksa doğumda mı onu bilmiyorum.
Bi tahlil varmış adını unuttum gene onu yapcak yarın bilmiyorum nolcak sonra. İdrar hiç bakmadılar bana geçen tsh baktırırken wbc diye başlayan uzun bi liste var ya onuda yaptılar. Yarında istiycem hepsini yapsın. Şeker yükleme 50 gr.1 saat yazmış. 50 gr.olan nedir ?

bilmiyorum üçlüye not düşmüşler detaylı ultrason ve bazı durumda amniyon sentez diye bilmiyorum bende risk açık noral tüp defektinde kafayı yiycem şu inancımda olmasa

sakin ol detaylıya girmeden sen kendini bunalttın bile. hele bir dur bakalım ona gir allahın izni ile birşey çıkmaz. riskler hep var. detaylıda hiçbirşey çıkmaz inşallahta amniyosenteze gerek kalmaz.

Bi tahlil varmış adını unuttum gene onu yapcak yarın bilmiyorum nolcak sonra. İdrar hiç bakmadılar bana geçen tsh baktırırken wbc diye başlayan uzun bi liste var ya onuda yaptılar. Yarında istiycem hepsini yapsın. Şeker yükleme 50 gr.1 saat yazmış. 50 gr.olan nedir ?

canım iste doktorundan idrar tahlili. en azından kafan rahat olur. 50. gram olan şekerli su 1 saat ölçecekler şekeri nasıl alıyor vücudun diye. bana ondan 75. gram diye yazdı kağıda.

sakin ol detaylıya girmeden sen kendini bunalttın bile. hele bir dur bakalım ona gir allahın izni ile birşey çıkmaz. riskler hep var. detaylıda hiçbirşey çıkmaz inşallahta amniyosenteze gerek kalmaz.
inşallah canım inşallahta bide amniyotik bant var napayım sorun bir deği iki oyuzden gecem gündüzüm hep kabus

yok canım üçlü testi elimde sonucuna yazmışlar zaten detaylı ultrason önerilir ve ona göre aminyonsentez diye
sen bi detaylıya girde ondan sonra karar ver amniyosentez zor ve teklikeli diye biliyorum inşalah bişey yoktur gerek kalmaz içini ferah tut

sen bi detaylıya girde ondan sonra karar ver amniyosentez zor ve teklikeli diye biliyorum inşalah bişey yoktur gerek kalmaz içini ferah tut
inşallah canım bişey soracam bu sipina bifita o ultrasonda belli oluyormuş ben iki hafta önce ayrıntılıya girdim orda gözükmezmiydi

inşallah canım bişey soracam bu sipina bifita o ultrasonda belli oluyormuş ben iki hafta önce ayrıntılıya girdim orda gözükmezmiydi
valla ben girmedim detaylıya canım daha haftaya gircem diğer giren arkadaşlar biliyodur heralde yanlış bişey sölemek istemem

gözüküyor. eğer omurgası iyice incelendiyse tabi. sıra sıra olması gerekli açıklık ozaman farkedebiliyor doktorlar. ama şöyle birşey var 2 hafta önce girdim diyorsun yani daha ufakmış şimdi daha da gelişti girdiğinde daha da net gözükür. o yüzden tekrar ayrıntılı verilmiştir.bende 2 kere girdim ayrıntılıya ama risk olduğu için değil. ilk girdiğimde suyuna plesantaya bakıldı ikinci girdiğimde organlara filan.

aman dikkat salgın var :8
Kızlar bende hasta oluyorum galibaaaaa... Genzim tıkalı, hapşurup duruyorum, kasıklarım ağrıyor:KK43: geniz tıkanıklığı baş ağrısı yapıyo bende. Bazen burnum kanıyo rahatlıyorum. Eşime diyorum burnum kanasa rahatlıycam diye, istersen kanatabilirim diyo:) dünden razı galiba benimki, şiddete eğilim var :KK4::)[/QUOTE

Back
X