- 5 Ekim 2011
- 2.898
- 1.851
- 248
İçindeki Demir ne oluyormuş kaynatınca gidiyor muymuşBir de bu kadıncağız doktor. Al işte o da bir doktor
Bebişler gerçekten Allah'a emanet.
yok be ne demiri demir falan yokmuş onda

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İçindeki Demir ne oluyormuş kaynatınca gidiyor muymuşBir de bu kadıncağız doktor. Al işte o da bir doktor
Bebişler gerçekten Allah'a emanet.
aminn canım gelişimi herşeyi normal hiç bir problem yok 340 gr olmuş minnoşumkonu ile ilgili bilgim yok ama bende fetal eko çektirdiğimde bebeğin karaciğer ile kalp arasında bir kapakçıkda hafif darlık var dendi ama doktorum bu geçer eğer geçmez ise bir sorun teşkil etmez dedi. yani doktor normal diyorsa sende kafaya çok takma canım. rabbime emanet miniklerimiz allah onları sağlıklı sıhhatli bizlere bağışlasın.
yok be ne demiri demir falan yokmuş ondavallahi öyle dedi. şekerli suda demir mi olurmuş
fındık fıstık ceviz yicekmişiz. kelle paça iççekmişiz
![]()
yok be ne demiri demir falan yokmuş ondavallahi öyle dedi. şekerli suda demir mi olurmuş
fındık fıstık ceviz yicekmişiz. kelle paça iççekmişiz
![]()
bizim üzüm bağlarımız var her sene tonlarca pekmez yaparız
bu yaşıma geldim daha pekmezin içine şeker katıldığını görmedim
büyük firmalar katıyor olabilir ama doğal pekmezde şeker olmaz
kelle paça içeceğime nefret ettiğim pekmezi içerim daha iyi
Ya seker yuklemesiyle alakasi var mi bilmiyorum ama oglum surekli nezle, surekli oksuruyo...bi de ogretmen arkadaslar nobetten ne zmn dusuyoruz?
benim oğlum doğduğundan beri netten takip ettiğim bi çocuk doktoru var dr. kadir tuğcu oğlum 5.5 yasında hiç ant. kullanmadı grip ilacı vs. hiç kullanmadık oda pekmeze karşı gereksiz olduğunu savunuyo demir yokmuş pekmezde kan yapmasını istiyorsanız et yiyin diyo ben oğluma hiç içirmedim pekmez ilaçta aynı şekildeşekermiş onlar. ve çok zararlıymış. hiç kimse yememeli imiş.hele ki pekmez kesinlikle zararlıymış onları kaynattıklarında şekerli su oluyormuş meyveler hiç bir besin değeri yokmuş
![]()
zaten kendisi şeker katılıyor demiyor. kaynattığımızda şekerden farkı kalmıyormuş şekerli su oluyormuş bizde yıllardır köyde yaparız. o doğal veya satın onlardan bahsediyor canım. yani komple pekmezi kötülüyor. ayrıca pekmez yaptığımızda yağ ortaya çıkıyormuş oda zararlıymış ne diyeyim allah akıl fikir ihsan eylesin doktora :)
Onları da yeriz hepsi mis gibi şeyler ama yemeyin dedikleri de çok mantıksız. Kadıncağız herkese kendi sevdiklerini yedirmeye çalışıyo anlaşılan![]()
zaten kendisi şeker katılıyor demiyor. kaynattığımızda şekerden farkı kalmıyormuş şekerli su oluyormuş bizde yıllardır köyde yaparız. o doğal veya satın onlardan bahsediyor canım. yani komple pekmezi kötülüyor. ayrıca pekmez yaptığımızda yağ ortaya çıkıyormuş oda zararlıymış ne diyeyim allah akıl fikir ihsan eylesin doktora :)
Aynen doğru. Bilmiş bilmiş çıkmış konuşuyor. E gebelik şekeri varsa ve tespit edilemezse çocuğun kör olma olasılığı bile var. Neden bunları konuşmuyor. Meyve yemeyin diyor. Vitamin alın diyor. Doğallıktan yana olan bir insanın bu denli konuşması çok ilginç. Ayrıca pekmezde tamamen şeker dedi. Zehir dedi resmen. Onda Demir yok kandırıyorlar sizi Demir kırmızı ette var dedi. Amaann neyse ne .ya canım baksana birimize doktoru tetonozu öneriyor birimize önermiyor
doktorlarımız arasında bile uyuşmazlık var
en iyisi kendi doktoruna güven o ne derse onu yap
sonra başın ağrırsa muhatabını bilirsin hiç değilse
benim oğlum doğduğundan beri netten takip ettiğim bi çocuk doktoru var dr. kadir tuğcu oğlum 5.5 yasında hiç ant. kullanmadı grip ilacı vs. hiç kullanmadık oda pekmeze karşı gereksiz olduğunu savunuyo demir yokmuş pekmezde kan yapmasını istiyorsanız et yiyin diyo ben oğluma hiç içirmedim pekmez ilaçta aynı şekilde
Bronsit teshisi konulmadi ama hava sogudugu anda hastalik sezinu basliyoBronşit değil ama di mi canım? Belki bişeye alerjisi vardır.
o kadın bir ara zeytinyağına da karşıydı sonra ne olduysa hergün 1 çay bardağı için demeye başladı
şimdide hayvan yağları yararlı yiyin diyor
ne içip neyin kafasını yaşıyor anlamadım
neyin kafası dedimde aklıma geldi
halil sezai otelde ve geldiğinden beri içiyor
akşama konsere sarhoş çıkacak![]()
Evet hep bi korku veriyorlar içimize. Hem doktorunuza güvenin diyorlar hemde böyleleri çıkıyor güvenmeyin diyor. E biz tıp okumadıkki. Ayrıca eminim son haftalarımızda da kesin doğumdan korkucaz ben arada okuyorumda doğum esnasında çok önemli şeyler olabiliyor. Of vallaha Allah'a emanetiz.onu diyorum işte doktora bile güvenemeyeceksek ne olur bu halimiz doğumda vs. bir şeyde sonuçta yeri geliyor canımızı emanet ediyoruz. bu kadar etkisi olduğunu zannetmiyorum şeker yüklemesinin bebekte. belki dediği bir nebze doğrudur ama bu insanlar bu doktorlar bunun farkında değil mi. hayır anlamadığım doktorların eline ne geçiyor bu test ile sonuçta rutin bir test olmuş bu gebelikte.valla artık oluruna bırakıp doktorumuza güvenicez ne yapalım yaptırmasak birşey olsa biz üzülürüz
Aynen doğru. Bilmiş bilmiş çıkmış konuşuyor. E gebelik şekeri varsa ve tespit edilemezse çocuğun kör olma olasılığı bile var. Neden bunları konuşmuyor. Meyve yemeyin diyor. Vitamin alın diyor. Doğallıktan yana olan bir insanın bu denli konuşması çok ilginç. Ayrıca pekmezde tamamen şeker dedi. Zehir dedi resmen. Onda Demir yok kandırıyorlar sizi Demir kırmızı ette var dedi. Amaann neyse ne .
halil sezainin sarhoş çıkmadığı konser varmı ki. yoksa bir insan nasıl isyağğğğnnnnnnnnnnnn diye şarkı söyler ki![]()