2015 Şubat Anneleri

Oyy oyyy allah kolaylik versin cok zor o tasinmak heleki hamiledin bide yardim eden vardir insallah
zor canım yaaa eşim indiriyor ben temizleyip yerleştiriyorum basit olanları halılar yıkamaya gitcek zor olan mutfak ve kızın odası yormadan yavaşça toplıycam

Gunaydin arkadaslarr, nasilsiniz? Arada gidiyorum okuyayim napti kozlar diye ama yok bir firsat olmadi. Serefnaz çocuğun hastalanmis çok geçmiş olsun cnm bi seni gorebildim geçmiş sayfalardan. Bende psikoloji berbat yine duygusallıktan nefret eder oldum.. Bu arada yemek yiyorum karnim patlayacak gibi oluyorum nefes alamiyorum çok erken degilmi bu kadar etkilemesi. Gerçi tam bi hamile görünümü oldu bende koca bir göbek kiloda aldim iyice. Ebe 90 ile sonlandircaz demişti ama ben 88 oldum bile.

Alpereni bende çok istedim eşim beğenmedi. Alper de güzel kısa istiyorsan onu da düşünebilirsin. Muhammed alperen çok hoş. Bayıldım

Hımm beğenmiş olmana çok sevindim canım :)
Bence sende cidden çok istiyorsan Muhammed ismini vazgeçme ve taviz verme bu konuda. Eşine de ki senin ekleyeceğin isimden yada babanın ismini koymak vazgeçeceksin.
Ben büyüklerin isimlerinin konulması konusunda israr edilmesini böyle emri vaki yapılmasını doğru ve hoş bulmuyorum. Şükür benim ailemde eşimin aileside bu konuda hiç bir talepte bulunmadı. Hatta eşimin annesi eşime telefonda Bebişin annesinin isim koyma hakkının daha fazla olduğunu söyledi benden tarafa oldu yani :)

karatay , sadece şeker yüklemesine değil komple şekere karşı , geçen bi programda anlatıyordu şeker zehirdir diyodu bi de günlük max. şeker ihtiyacı bir tane küp şeker diyodu , bu durumda hepimiz yandık zaten , şeker yüklemesi ciğerleri etkileseydi o zaman tüm bebeklerin etkilenmesi gerekmez miydi ? herkese yapılıyor , benim iş ark. yaptırdı sınırda çıktı diyetle düzeldi , misal yaptırmasa o zaman belki artabilirdi bebekler annenin şeker hast. daha çok etkileniyor, neyse birazda Allahın taktiri bence bi tanıdığım var 14 yaşından beri şeker hastası 3 çocuk doğurdu çok şükür bişeycikleri yok, neye inanacağımızı şaşrıdık en güzeli dua edip hayırlısını dilemek : )))

bu konuda sana katılıyorum. karatayın dedıgı gıbı yasamak gercekten ımkansız. meyve bıle seker deposu oldugundan tehlıkelı sınıfına gırıyor. seer testı yaptırmayacak arkadaslar kendılerı bılırler ama ben yaptırmayacak olsam bundan sonrakı donemı seker hastası gıbı yasamayı goze alırdım. bılmeden cocuga daha cok zarar verebılırız cunku. sekerı hayatından tamamen cıkarabıleceksenız bencede yaptırmayın testı. ama hangımız bir dilim pasta yada soyle bı tabak tatlıya hayır dıyebılırız kı?

Kizlar facede bebek yapim bakim onarim diye bi grup var bayagi faydali bilgiler edindim. Bilinçli aileler sizde faydalanmak istersiniz belki bilginiz olsun.

Günaydın arkadaşlar. Gelmemiş kimsecikler. Havalar soğudu yataktan çıkmak zor geliyor diyeceğim de çoğumuz çalışıyorum. 32. Den sonra herkes evinde olur ben kalırım sadece çalışan. Ben şimdi bile zor gidiyorum işe nasıl olacaksa.
Ah 30 lara bi gelsek :)

Hanımlar size kendimde çözemediğim bişeyden bahsetmek istiyorum. Hatta yardımcı olursanız sevinirim:KK43: bir kızım var çok şükür. Diğer bebeğimin cinsiyetini perşembe öğreneceğiz inşaAllah. Ama içimde aşırı derecede erkek bebek isteği var. Rabbim hayırlı versin eli ayağı sağlığı yerinde olsun, kız olsada kızıma yoldaş olur diyorum. Diyorum ama hep erkeğe dair hayaller kuruyorum. Kendimi günaha girmiş gibi hissediyorum:KK43: kendime çok kızıyorum ama engel olamıyorum:KK43:

canımcım cinsiyetı ogrenmeden once cogumuzda bu durum olustu. senın ıkıncı cocugun degısık olmasını ıstemen cok normal. benımkı ılk olmasına ragmen kız kız dıye gecırdım ıcımden. ve okadar emındımkı erkek oldugunu duyunca ınanmadım. dıger kontrole kadar belkı degışır dıye bıle umud ettım inceden :) bız kendımızı cok alıstıryoruz ıstedıgımız olmayınca kotu hıssedıyoruz. ama ınan suan cok mutluyum. o gunlerde vıcdan azabıda cok cektım. bebegım hıssedıcek kusucek dıye ama goruyorum kı normal bu tarz seyler tabıkı abartmadıgımız surece. zaten kısa bır suru sonra oglan fıkrıne okadar alıstımkı 10 tane kıza degısmem oglusumu :) bence cok dusunme bu konuyu, saglıklı olsun dıye dua et. hem sen sanslısın kız olsada ıkı kız süper olur , yoldas olurlar bırbırlerıne, dusunsene buyuyunce takarsın kızları koluna arkadas gıbı gezersınız :)

Gunaydin kizlar
dun aldim elime metreyi bebegin boyunu falan dusundum. Suan 25 cmmis. Dogunca da yaklasik 50 cm doguyolarmis. 25 cmi karnima tutuyom. Cik sigamaz. 50cmi bi olctum Allah o bebis nasil sigcak oraya. Insan gercekten hayret ediyor:KK57:

Günaydın güzel anneler :)

Nasılsınz ?
Ben dün misafir ağırladım eşimin arkadaşları geldi eşleriyle birlikte.
Bugünde uyandık ilaç içtik 1 saat sonrası oğlumla kahvaltı yaptık içerden tepikliyordu acıktım die :KK46::KK48:
Şimdi hazırlanıp çıkıcam sağlıkocağına gidiyorum tetanoz aşısı vurulmaya ve kan tahlili sonuçlarımı almaya inşAllah güzel sonuçlar alırım. Aşıdan sonrad sıkıntı yaşamam inşAllah.

Cuma günüde ayrıntılı usg miz var. Allahım inşAllah bebeğimde hiç bir sıkıntı sorun olmazda bebişim annesine sağlıklı haberleriyle en güzel doğum günün hediyesi olur :KK68:

Şimdilik çıkıyorum kızlar dönüşte yazarım yine.

kızlar günaydın,
ana sağlığından geldim tetanozu vurdurdum sonrada yaptım çirkefliğimi :D dedim ki şurda bi cihaz varmış kalp atışını duyalım :D sen nerden biliyon diyo dedim ben bilirim baktırdım. güp güp atıyo miniğimin kalbi alahım nazardan korusun mutlandım bian :):nazar::nazar:

Günaydın arkadaşlar. Gelmemiş kimsecikler. Havalar soğudu yataktan çıkmak zor geliyor diyeceğim de çoğumuz çalışıyorum. 32. Den sonra herkes evinde olur ben kalırım sadece çalışan. Ben şimdi bile zor gidiyorum işe nasıl olacaksa.
ay esobacım sorma bende aynen öle kalırız ikimiz doğurana kadar

kızlar bişey sormak istiyorum.
TSH'ım yüksek çıkıyo 2,5 ve altı bir değerde olması gerekirken 3,69'du geçen cuma yaptırdığım tahlillerde.
acaba 1 hafta için dereotu kürünü yapsam bebeğe zararı olur mu? ilk aylarda dereotu ve maydanozun sakıncalı olduğunu biliyorum ama 5 aylıkken kullanımında sıkıntı çıkar mı?

bu arada günaydın güzellikler. bende sabah kalktım iğnem bitmişti onu yazdırmaya gittim. geldim kahvaltı ettim. şimdi tv izliyorum pöffff evde olmakta sıkıcı :D çalışanlar işten sıkılır ben evden. bebiş doğduğunda oyalanacak bir şeyim olur en azından :D

Back
X