2015 Şubat Anneleri

Şu sağlık ocaklarının yerini nerden buluyordunuz? Ankara'da yaşıyorum ama yabani gibiyim. Kime sorucam bilmiyorum.
bulunduğun ilçenin sağlık grup başkanlığının numarasını bul netten oraya sor sölüyolar mahaleni söleyinde

Ilk başta proteinler çok hızlı kilo kaybettirir ama zamanla vücudunuz daha yorgun hisseder. O yüzden karbonhidratlar gereklidir. Karbonhidratlarda da düşük glisemik indeksli olanları seçilmeli. Bence vücut için en iyisi her besin maddesinden almak ve düzenli spor yapmak. Ama size bu diyet uygun diyorsanız siz bilirsiniz insan kendi vücudunu daha iyi tanır.
Sadece protein agirliklu degil ki. Saglikli yaglar ve dedigin gibi glisemik indeksi dusuk karbonhidrat var karatayda. Pirinc yasak ama bulgur serbest. Emzirirken bu sekilde kilo verdim. Zaten bu diyet boyleymia diye aynen uygulamam. Arastirip harmanlarim. Meyveden uzak durun diyor. Aksam saati uzk durdum gun icinde yedim. Bence herkes kendi bunyesini bilmeli kendine gore uyarlamali

Ay kizcelerim bebisimin karyolasi gelicek :Daksam cok heyecanliyim bi sampuan bide puseti eksio kaldi sukur yikama yerlestirmeyi son bir aybkala yaparim bide benim eksiklerim var geceelik falan okdr

Ayy ne heyecanlıSidir simdi ssen bakar bakar durursun :)

[QULitchi, post: 37045424, member: 522935"]Şu sağlık ocaklarının yerini nerden buluyordunuz? Ankara'da yaşıyorum ama yabani gibiyim. Kime sorucam bilmiyorum.[/QUOTE]

Canim ooturduğun muhitte oluyor illa tabela falan bakin olmadi muhtarliga mahalleden birilerine sor bilirler. Kayitli olmanz lazim aslinda otonatikman

Canım geçmiş olsun sabahki kalabalık sonra karışıklık falan. Bebişini görmek için bahane de olmuş böylece. Sen yine de çok yorma kendini direncini yüksek tut canım benim. Kızılcık suyu bulabilirsen sistite iyi geliyormuş.

Saolasim canim kizla nasil gitcem onu dusunuyorum firsat yok ko dinlnmeye kizilcik cok da severim aama sanmam buralarda olsun :KK43:

Kizinin duzelmesine sevindim cnm ama sen nasil tasidin cnm ya benim kiz 26 kilo bazen cok yoruldum al kucagina diye diretiyo ama tasiyamam ya allah korusun cnm agur kaldirma dikkat et

ah canim bilsen nasil tasidim bi de bana sor :KK43: igne bacagina agri yapiyo herhalde bi adim bile atmiyor mumkunati yok tasimayip napcan el mahkum. Normalde ben de almanaya calisiyorum kucaga ama anlamiyor ki kucuk cadi. Gecmis olsun dileklerin icin tesekkur ederm canim

Sabah beri hastanedeyiz kiz iyice tikandi iyi ki tekrar götürmüşuz ses tellerinde odem tutmuş hava yolunu kapamis. Iki kere boguluyo gibi tikaninca korktum baska bsy var diye zaten bi de sürekli bi hırıltı var ses inceldi. Odem için acil durumlrda yapilan bi igneyi yaptilar gitmesek suphelenip daha kotu seyler olablirms rabbm korusun. Müşahede altinda durduk bir iki saat yatis verebiliriz demslerdi smdilik evde istirahat etsin tekrarlarsa getrn yatralm dediler inşallah gerej kalmadan toparlar. Mikrobik biseymis bi de bu kizima uzuldugum kadar katnmdaki kuzum icin de korkuyorum sürekli temas halindeyim bende de olursa öyle bi müdahale sansim nedr onu da bilmiyorum :KK43:
Geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin, Allah'ın izniyle atlatacaksınız.

dün doktora sordum. normal dedi 21-22. haftaya kadar hissedemeyebilirsin, kişiye göre değişir dedi. bi de çok bişe bekleme böle göz seyirmesi gibi bişi olcak dedi. :KK51:
Valla canım benim bu ikinci, ilkinde sert bi kımıldama hissettim uzun süre seğirme oldu, bunda dırek vurmalar başladı :) her ikiside aynı haftada oynadı ama bu daha başka :KK48:

ne aşısı anlamadım canım. gripimi sordun kan uyuşmazlığı iğnesinimi D: eğer grip aşısı ise canlı bir aşı olmadığı için yaptırılabilir ama sonbahara girmeden ve mikropu almadan önce olucaktı yani grip olmadan önce.daha öncede yaptırmayı düşünmedim açıkçası

grip aşısı eylül-kasım aylarında yapılıyor , ama tabi hasta olmamak gerek ki zaten eğer hasta olunursa vücut o virüse karşı kendisi bağışıklık sağlar aşı yapmaya gerek kalmaz diye biliyorum ben

canım ben adından dolayı pek içebileceğimi sanmıyorum. tadı nasıl. hangi çorbaya benziyor. en azından şifa diye bulursam içerim.

ben evde yapıyorum ama onun adı yalancı paça çorbası , yozgatlı bi arkadaşımdan öğrenmiştim, kemikli eti haşlayıp kemiğinden ayırıp suyuyla çorba yapıyosun o etleri ekleyip işte, aslını hiç içmedim ama yalancısı böyleyse kendi daha güzeldir heralde : )))

ben evde yapıyorum ama onun adı yalancı paça çorbası , yozgatlı bi arkadaşımdan öğrenmiştim, kemikli eti haşlayıp kemiğinden ayırıp suyuyla çorba yapıyosun o etleri ekleyip işte, aslını hiç içmedim ama yalancısı böyleyse kendi daha güzeldir heralde : )))
Ne güzel ya, bende tv.de gördüm işkembe veya kelle paça istiyorum :KK48:

bu konuda sana katılıyorum. karatayın dedıgı gıbı yasamak gercekten ımkansız. meyve bıle seker deposu oldugundan tehlıkelı sınıfına gırıyor. seer testı yaptırmayacak arkadaslar kendılerı bılırler ama ben yaptırmayacak olsam bundan sonrakı donemı seker hastası gıbı yasamayı goze alırdım. bılmeden cocuga daha cok zarar verebılırız cunku. sekerı hayatından tamamen cıkarabıleceksenız bencede yaptırmayın testı. ama hangımız bir dilim pasta yada soyle bı tabak tatlıya hayır dıyebılırız kı?

ben hocanın bazı dediklerine katılıyorum ama , gerçekten hani sarımsaktır soğandır sebzedir dedikleri çok doğru geliyor, meyve yemeyin dediğini duymadım ama başka bi programda başka bi prof. du galiba anlatıyordu da meyvelerde artık hani eskisi gibi değil diyodu mesela bi örneğinde, elma ağaçları hepsi birden vermesin diye bi ilaç atıyorlarmış bazıları geç oluyomuş sürekli elma olsun diye falan , ondan olabilir mi bilemedim yoksa içindeki şeker doğal şeker meyvenin dışardan eklenmiyor, ama tabi tam olarak onun söylediğini yapmak zor dediğin gibi

Back
X