evet cidden öyle olur. onlarda emekli olsunlar artık canım.Evet canım akademisyen oldum işte. Ama herşey sınav okulda da. Bir de sen ne kadar yükselsen de hocalar senin birinci sınıftaki halini bildikleri için hala öğrencisin onların gözünde![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet cidden öyle olur. onlarda emekli olsunlar artık canım.Evet canım akademisyen oldum işte. Ama herşey sınav okulda da. Bir de sen ne kadar yükselsen de hocalar senin birinci sınıftaki halini bildikleri için hala öğrencisin onların gözünde![]()
Zaten çoğunu. Cocugu anaokulunda öğreniyor benim oğlum zaten Türkçe'yi zor söktüay kıyamam ona. ee nasıl anlaşıyor çocuklarla. orda almanyadaki gibi türklerin gıttıgı yerler yok sanırım. hiç mi bilmiyor İtalyanca. sız bılıyorsanız öğretırsınız sanırım.
Allah korusun canım, düşünmesi bile kötü benimde tansiyonum hep düşük Ama doktorum 1 hafta Ölçüm yap dedi yapıyorum evde...bende hızlı kilo aldım ilk 4 ay her ay birer kilo aldım ama sonra birden yükseldi kilom bende şekerden şüphelendim ama sağlık ocağında açlık şekerinden önce şeker yemiştim. mutlaka yükseltirdi. o 83 çıktı. şeker aşırı yemesemde nedense vücudummu istiyor ne arada deliriyorum şeker için çikolata filan anca kesiyor. neyse yarın gidip randevu alıcam şeker yüklemesi için bakalım onuda yaptıralımda rahatlasın içim. benim korkum sadece gebelik tansiyonu çünkü bende de var hafiften. annem ananem hep onlar yüksek tansiyon hastası. ha şimdi ölçtürdüğümde hep normal çıkıyor. ama bir kere ilk gebeliğimde kanama yüzünden acile gittim orda bir ölçtüler tavan yapmıştı tansiyonum doktorlar bir panik yaptı dediler sen tasniyon hastasımısın ilaç kullanıyormusun dedim yok öyle birşey heyecandan olmuştur. yani tuzlu filan çok dikkat ediyorum. rabbim hayırlısıyla şu yavruları kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
benım de düşük sekerim. aman her konuda bir polemik var valla neye ınanacagımızı şaşırdık.bende hızlı kilo aldım ilk 4 ay her ay birer kilo aldım ama sonra birden yükseldi kilom bende şekerden şüphelendim ama sağlık ocağında açlık şekerinden önce şeker yemiştim. mutlaka yükseltirdi. o 83 çıktı. şeker aşırı yemesemde nedense vücudummu istiyor ne arada deliriyorum şeker için çikolata filan anca kesiyor. neyse yarın gidip randevu alıcam şeker yüklemesi için bakalım onuda yaptıralımda rahatlasın içim. benim korkum sadece gebelik tansiyonu çünkü bende de var hafiften. annem ananem hep onlar yüksek tansiyon hastası. ha şimdi ölçtürdüğümde hep normal çıkıyor. ama bir kere ilk gebeliğimde kanama yüzünden acile gittim orda bir ölçtüler tavan yapmıştı tansiyonum doktorlar bir panik yaptı dediler sen tasniyon hastasımısın ilaç kullanıyormusun dedim yok öyle birşey heyecandan olmuştur. yani tuzlu filan çok dikkat ediyorum. rabbim hayırlısıyla şu yavruları kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
kız ne tatlı olur ama İtalyanca konuşurken. siz alışkınsınızdır ama benim filmlerden gordugum kadarıyla o mınıcık oyle ıtalyanca konuşurken duşundum komık geldı bırden .:))Zaten çoğunu. Cocugu anaokulunda öğreniyor benim oğlum zaten Türkçe'yi zor söktüokul ortamında iyice açılır inşallah dili, 1 sene gidenler bile pat Çat konuşuyor. Babası öğretiyor bende bildiğim kadarıyla 2 sene Gidecek aslında 3 sene ama hem küçük hemde Konuşmayı bilmiyor diye göndermedim..
![]()
benım de düşük sekerim. aman her konuda bir polemik var valla neye ınanacagımızı şaşırdık.
tansiyonum hep düşüktü gecen canım sıkıldı ondan mı bılmıyorum 14 e cıkmıstı.
Allah korusun şimdi nasılsın hissediyormusun
yok canım izmirdeyim ben benimki 12:30 da 45 dk sürüyor dedi bana da cd verecekler dedi. sağ salim şunu da atlatalım inşalahSabah 9.30 da cnm yarim saat suruyomus ole dedi kiz hangi hastaneye gudiceksin istdemisin
Allah korusun canım, düşünmesi bile kötü benimde tansiyonum hep düşük Ama doktorum 1 hafta Ölçüm yap dedi yapıyorum evde...
benim pek keyfim yok ama işte kafamı dağıtmaya çalışıyorum burda.Canım sen nasılsın keyifsizdin Can'ın sıkkındı inşallah herşey daha iyidir. İçine atma bişeyi. Paylaşmak istersen bak ne güzel arkadaşların var biz senin yanındayız.
Canan karatay onlarida yemeyin dio zaten meyve bile vereyin cocuklariniza verin limon yesin dior :))Günaydınnnnn, desem herhalde bana günaydın :))
Herkese gecmiş olsun, ben hala o Biçim hasta yatamıyorum geceleri sabah kalkıyorum boğazıma kadar ayıptır söylemesi balgamKuşburnu çayı Yapacam hazır değil var bizim onu kaynatacam umarım iyi gelir
şeker yüklemesi için doktoruma gitmem lazımdı p,tesi kaldı aman neyse daha hafta dolmadı
![]()
Canan Hoca'yı bende dinledim bir keresinde kesinlikle yapmayın, Bağışıklık sistemi olmayan daha ciğerleri düzgün geişmeyen bebeğinize 50-100 gr şeker yüklemeyin diyordu.Bencede saçma ben çayda şekeri kullanmam ama bu meyvelerde de var olur ya dondurma yerim onda geçerim çikolata baklava bunlar şeker değil herhalde
![]()
bende hızlı kilo aldım ilk 4 ay her ay birer kilo aldım ama sonra birden yükseldi kilom bende şekerden şüphelendim ama sağlık ocağında açlık şekerinden önce şeker yemiştim. mutlaka yükseltirdi. o 83 çıktı. şeker aşırı yemesemde nedense vücudummu istiyor ne arada deliriyorum şeker için çikolata filan anca kesiyor. neyse yarın gidip randevu alıcam şeker yüklemesi için bakalım onuda yaptıralımda rahatlasın içim. benim korkum sadece gebelik tansiyonu çünkü bende de var hafiften. annem ananem hep onlar yüksek tansiyon hastası. ha şimdi ölçtürdüğümde hep normal çıkıyor. ama bir kere ilk gebeliğimde kanama yüzünden acile gittim orda bir ölçtüler tavan yapmıştı tansiyonum doktorlar bir panik yaptı dediler sen tasniyon hastasımısın ilaç kullanıyormusun dedim yok öyle birşey heyecandan olmuştur. yani tuzlu filan çok dikkat ediyorum. rabbim hayırlısıyla şu yavruları kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
Biraz önce çikolatalı gofreti mideye indirdim sonra bakayım ne kadar şeker varmış dedim yazmıyo :) gramajı yok sadece içinde şeker var diyor bakalım. Ben normalde çikolata harici pek bir şeker kullanmazdım. Şimdi haftada iki kez meyve harici şekerli şeyler yiyorum genellikle çikolata oluyor benim de.
benim pek keyfim yok ama işte kafamı dağıtmaya çalışıyorum burda.
bu bayram bizim için normal geçmeyecek sanırım. annemin omurgasında 3 kırık varmış ve acilen açık ameliyat olması gerekiyor. kırıklar iç organlarına zarar verebilirmiş. omurgaya platin takacaklar sanırım.
ameliyat çok riskliymiş zaten yaştan dolayı da daha riskli ayrıca tansiyonu var.
üzülmemek elde değil insanın annesi söz konusu olunca üzülüyor işte ister istemez .
bugün gittiler işte anestezi doktoruyla görüşecekler. pazartesi yatacak.
ameliyata hangi gün alacaklar bilmiyorum henüz.
o nedenle eften püften şeyleri pek dert etmemek gerek aslında.
Gecmis olsun,insallah cok cabuk iyilesir annecigin.yasini da sorun yapma,eger dayanikli bir bunyesi varsa ameliyati kaldirir.yuksek tutun annenin moralini..benim pek keyfim yok ama işte kafamı dağıtmaya çalışıyorum burda.
bu bayram bizim için normal geçmeyecek sanırım. annemin omurgasında 3 kırık varmış ve acilen açık ameliyat olması gerekiyor. kırıklar iç organlarına zarar verebilirmiş. omurgaya platin takacaklar sanırım.
ameliyat çok riskliymiş zaten yaştan dolayı da daha riskli ayrıca tansiyonu var.
üzülmemek elde değil insanın annesi söz konusu olunca üzülüyor işte ister istemez .
Insallah hayirli haberlerle donelimde baskada hisey kalmiyo zatrn seker yujlemesi disinda:)yok canım izmirdeyim ben benimki 12:30 da 45 dk sürüyor dedi bana da cd verecekler dedi. sağ salim şunu da atlatalım inşalah
benim pek keyfim yok ama işte kafamı dağıtmaya çalışıyorum burda.