2015 Şubat Anneleri

selamlar evi topla banyo yap derken bu saat oldu işte. :) bu arada yeni gelenler hoşgeldiniz aramıza. :KK23::KK23:
bende deli gibi karnıbahar haşlıyorum fena halde canım istiyordu eşim aldı getirdi. şimdi pişsin hafif tuzlayıp yicem. aman karnıbaharda istemesin canınız D: söylemeye korkuyorum artık. sabah birşey söyledim çok üzüldüm arkadaşın canı isteyince. neyse karnıbahar heryerde heran bulunabilir.

bu arada bu benim oğluş arada iç tarafada tekme atıyor oda içimi çok tuhaf yapıyor bazen idrar torbama filanda yapıyor zor yetişiyorum tuvalete :confused::confused:
Şimdi mevsimi mi acaba?

Bu da benim Yakışıklı oğlum :nazar:

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    66,6 KB · Görüntüleme: 91
he öle öle sen söle burda canının çektiğini sonra biz pişircek insan arayalım :D bide diyo ki canınız çekmesin eslaa hanım :D En Büyük KK

:mad::mad::mad::mad:ben değil pipili istiyor benim ne işim olur öyle şeylerle :KK47::KK47:

yav varya normalde kimsenin canı istemez ortam arasında söylesem herkes bööö yapar burun kıvırır ben ne bileyim bizim bu topiğin kızlarının deli gibi sakatat sevdiğini biri beyin ister biri işkembe :KK71:bütün normalin üstündeki hatunlar buraya toplanmış ne güzel ya seviyorum sizleri :cool::cool::cool: canlarım benim. gelin kucaklaşalım :KK15::KK15:

Bizim de cinsiyet belli degil. Kesin degil yani. 2.duzey usg bakti dr hep bacagni kapatinca gorunmuyor. Emekler gibi durdugunu dusun dedi arkadan testis yoktu ama bazen onde durur dedi dr. Onden de gostermiyor suyu az diye farkli dr gezdim hicbirinde gostermedi.

ben hiç beyın yapmadım ve çiğ olarak nerde satılıyor hiç bilmiyorum. işkembe sevmem ama 5 aydır hasretım kokarece. hayatımın vazgecılmezlerındendır. bakalım bulmaya calısıcam bu aksma

çok büyük marketlerde var canım. carrefour mesela orada satılıyor. metroda da satılıyor bunlarda görmüştüm dil falanda vardı hatta:KK35::rolleyes::rolleyes:

kızlar çok kötüyüm bn ya napsam ki nefes alırken bile insan acı çeker mi diş diplerim ağrıyor grip oldum en ağırından:KK61::KK61::KK61::KK61:

Kuyruk kemigi agrisi yasayan var mi. Cok fena agriyor oturmak da iyi gelmiyor ayakta kalmak da. Surekli nasil yatayim.
Ilk hamilelikte 8 aydan sonra olurdu cok yorulduysam. Kilom fazla diye mi. Kilosu olanlar sizde var mi
Bi arkadas dogumda kuyruk kemigi egrildi demisti. Oyle bisey olsa belirti verirdi di mi kimdi o arkadas

evvet canım çıkmışki eşim almış bende bilmiyordum canım isteyince farkettim:confused:
Bir kere pazarda istemiştim makara yapmıştı pazarcılar zamanı değilmiş ondan sordum. Sebze ile aram yok ondan zamanlarını da bilmiyorum. Karnıbahar yemeye de geçen yıl başladım ama.sevdim yoğurtlusunu,

:mad::mad::mad::mad:ben değil pipili istiyor benim ne işim olur öyle şeylerle :KK47::KK47:

yav varya normalde kimsenin canı istemez ortam arasında söylesem herkes bööö yapar burun kıvırır ben ne bileyim bizim bu topiğin kızlarının deli gibi sakatat sevdiğini biri beyin ister biri işkembe :KK71:bütün normalin üstündeki hatunlar buraya toplanmış ne güzel ya seviyorum sizleri :cool::cool::cool: canlarım benim. gelin kucaklaşalım :KK15::KK15:
benim pipilininde canı karanabahar çekti valla.yarın pazar var bende alayım da yapayım.

Kuyruk kemigi agrisi yasayan var mi. Cok fena agriyor oturmak da iyi gelmiyor ayakta kalmak da. Surekli nasil yatayim.
Ilk hamilelikte 8 aydan sonra olurdu cok yorulduysam. Kilom fazla diye mi. Kilosu olanlar sizde var mi
Bi arkadas dogumda kuyruk kemigi egrildi demisti. Oyle bisey olsa belirti verirdi di mi kimdi o arkadas
yok cnm o sorun bnde de var daha göbeğim yeni görününor bnmde ama kuyruk sojkumum felaket kötü oturamıorum

kuyruk sokumu ağrısı bende de oluyor özellikle çok oturunca kalkarken acıyor.kilodan değildir sanırsam çok kilo yok bende.

Karnıbaharı haşlayıp biraz ılıtıp yumurta biraz unladıktan sonra tavada çeviriyorum mis:) öneririm
selamlar evi topla banyo yap derken bu saat oldu işte. :) bu arada yeni gelenler hoşgeldiniz aramıza. :KK23::KK23:
bende deli gibi karnıbahar haşlıyorum fena halde canım istiyordu eşim aldı getirdi. şimdi pişsin hafif tuzlayıp yicem. aman karnıbaharda istemesin canınız D: söylemeye korkuyorum artık. sabah birşey söyledim çok üzüldüm arkadaşın canı isteyince. neyse karnıbahar heryerde heran bulunabilir.

bu arada bu benim oğluş arada iç tarafada tekme atıyor oda içimi çok tuhaf yapıyor bazen idrar torbama filanda yapıyor zor yetişiyorum tuvalete :confused::confused:

Back
X