2015 Şubat Anneleri

Çatlaklık için önerdiğiniz kullandığınız krem ya da yağların içindekiler kısmını bana bir yazar mısınız? Internet'ten bulamıyorum.

Sevindim valla iki kişiyiz desene.
Benim tırnak batması sorunum var ve sadece ben düzeltebiliyorum tırnağı.şimdi yetişemiyorum ondan iltihap oldu. Eşim diyor yan keski ile keseyim. Dedim ben tetanos aşısı olmadım.sen göz göre göre beni tetanos yapacaksın.

Aslında aşıyı bebiş doğacağı zaman korumasız doğarsa Allah korusun şartlar da steril olmazsa diye yapılıyor. On yıl içinde aşı olduysan kanında koruyucu antikorlar oluyor bebeğe doğmadan o antikorlar anneden geçtiği için doğduğunda onu koruyor. Aşının üzerinden on yıl geçtiyse anne kanında antikor kalmıyor bebek korumasız doğmak zorunda kalıyor. Onda da şartlar sterilse bişey olmuyor zaten.
Çölde kutypayısı gibi bir şey :-)

Şu kilosu değişmeyenlere, bir iki kilo aldım diyenlere, eski kıyafetlerimi giyiyorum diyenlere ne kadar özeniyorum anlatamam.
Biraz önce çok değil 3-4 ay önce giydiğim kıyafetlere baktım da bunlar benim mi dedim. Umarım bir daha giyebilirim.

Sevindim valla iki kişiyiz desene.
Benim tırnak batması sorunum var ve sadece ben düzeltebiliyorum tırnağı.şimdi yetişemiyorum ondan iltihap oldu. Eşim diyor yan keski ile keseyim. Dedim ben tetanos aşısı olmadım.sen göz göre göre beni tetanos yapacaksın.

Ben de bu yaşıma kadar hiç pediküre gitmedim. Dokunulmasından pek haz etmiyorum ama şimdiden zor oluyor yaw.

Şu kilosu değişmeyenlere, bir iki kilo aldım diyenlere, eski kıyafetlerimi giyiyorum diyenlere ne kadar özeniyorum anlatamam.
Biraz önce çok değil 3-4 ay önce giydiğim kıyafetlere baktım da bunlar benim mi dedim. Umarım bir daha giyebilirim.

Tabii giyersin hem daha küçüklerini de giyersin. Biz her gün ne yedik ne içtik yazıyoruz duygunun topiğinde. Sonra bizi 36-38 bedenlere indirecek kendisi ;)

Kiz hasta koca hasta ben hasta kogusa döndü resmen ev :( isin kötüsü dinlenme luksum yok milleti toparlayacaz derken valla kadin olmak zor zanaat

Tabii giyersin hem daha küçüklerini de giyersin. Biz her gün ne yedik ne içtik yazıyoruz duygunun topiğinde. Sonra bizi 36-38 bedenlere indirecek kendisi :KK66:

O topige bakiim dedm moralim bozuldu resmen maşallah ne kadar ozenli düzenli beslnmye gayretlisiniz ben yetsemiyorum karin tokluguna ne bulursak artik ilk gebelgmde ben de ozenir incelerdm bunda basaramadm :(

O topige bakiim dedm moralim bozuldu resmen maşallah ne kadar ozenli düzenli beslnmye gayretlisiniz ben yetsemiyorum karin tokluguna ne bulursak artik ilk gebelgmde ben de ozenir incelerdm bunda basaramadm :KK43:

Canım benim bu bebişinde de yaparsın. Hem sen daha bilgilisin. Ben de kabızlığı bir geçirebilseydim. Düzen var ama pek sebze yok işte bende.

selam kızlar ben geldim
çok moralim bozuk
öncelikle bebeğim çok şükür iyi şimdilik
cinsiyeti yine göremedik kapattı bacakları göstermedi
276 gram olmuşuz ama gelişimi gerilemiş 1 gün
biliyorsunuz geçmeyen ishal ve ağız yaralarım vardı
doktorum dahileyeye gönderdi
zaten bende randevu almıştım
gittim anlattım durumu
kendi doktorumda geldi benimle oda ilgilendi dahileciyle birlikte muayene ettiler
kan tahlillerim yapıldı
ve kanımda bakteri bulundu.
zararlı bakterymiş
şuan kadın doğumun verdiği tüm ilaçları kestik sadece decavite devam edeceğim
dahiliye antibiyotik verdi
27. haftaya kadar onları kullanacağım 27. haftada kan takviyesi verecekler
geçmezse kan değişimi gerekebilir dediler
diyet listesi verdiler işyerinde yemek yasak evdeki yemekler çok iyi pişecek
çok moralim bozuldu :KK61:

Allah acil şifalar versin.sebebi bulunmuş tedavi başlamış şükür.moralini bozup dahada yıpratma kendini.antibiyotiğin 3.4.dozundan sonra rahatlamaya başlarsın.bebişinde de aman aman bi gerilik yok.toparlanınca geçer bile.işte biraz dikkat etmen gerekcek o biraz zorlar.

ayy ben de şifayı kapanlar gurubuna dahil oldum.o kadar dedim hasta olmayın bana bulaşırsa biteriz diye.eşim getirdi.bugün başladım aksırıp tıksırmaya..yarın sürünürüm.neyseki pazar yarın.rahat rahat sürünebilirm.

ayy ben de şifayı kapanlar gurubuna dahil oldum.o kadar dedim hasta olmayın bana bulaşırsa biteriz diye.eşim getirdi.bugün başladım aksırıp tıksırmaya..yarın sürünürüm.neyseki pazar yarın.rahat rahat sürünebilirm.

Cok geçmiş olsun canım yine ne yasiyorsak topik olarak yasiyoruz alkis bize herkesler hasta oldu kis bastrmadan hem de:(

Evet erkek çoğunlukta ama bana da kız adı gibi geliyor.
Olsun benim adıma da erkek adı diyorlar.
İlkokul öğretmeninin ellerinden öperim.

emek erkek adımıymış.hiç yakıştıramadım erkek adına.bencede kıza daha uygun sanki.emek bey-ııhh.emek hanım ne kibar.ama tabii isteyen erkeğe de koyar.önemli olan ana babaya o ismin hissettirdikleri.sen de vazgeçme sakın.eylül ayıda siyasi deniyordu bi zamanlar.ama krizantemdi galiba(yanılabilirim)eylül ayı onlar için özel bi aymış onlar için bi anlamı var.koyuyor.çok da kibar bi isim o da.ben de arapça koymuştum.türkçe koymadığım için eleştirildim.2.de türkçe isim.ama eleştirildiğimden değil.beğendiğimden.

geçen hafta hergün bebeğimin hareketini hissediyordum ama 3 gündür çok sakin ehvam yaptım iyice

benimkide kayıplara karıştı.ne göbek kaldı ne bişey bugün.arkalara pıstı kaldı galiba.evham yapma.bazen bikaç gün çok hareketli olup bi kaç gün sakin olabiliyorlar.

Cok geçmiş olsun canım yine ne yasiyorsak topik olarak yasiyoruz alkis bize herkesler hasta oldu kis bastrmadan hem de:KK43:

sağol siz de ailece sürünüyormuşsunuz.yanlış okumadıysam.size de geçmiş olsun.çocukların hasta olmasından daha kötü bişey varsa o da annenin de hasta olmasın.senin iltihap nası oldu rahatladın mı.

benimkide kayıplara karıştı.ne göbek kaldı ne bişey bugün.arkalara pıstı kaldı galiba.evham yapma.bazen bikaç gün çok hareketli olup bi kaç gün sakin olabiliyorlar.

haklısın canım sürekli aynı yerde kalmıyorlar bundan eminim ama işte hissetmeyincede aklım takılıyor..

geçen hafta hergün bebeğimin hareketini hissediyordum ama 3 gündür çok sakin ehvam yaptım iyice

28. haftadan önce bebeklerin hareketlerine çok fazla takılmamak gerekli imiş. bende aynıyım öyle bir takıyorum ki bazen ama sakin olup birşeyler yediğimde coşuyor. gerçi benim artık düzene girmeye başladı 23. haftaya girdim o yüzden ilerleyen dönemde iyice hissediceksin ayakta filan.

Back
X