2015 Şubat Anneleri

günaydın kızlar ,
baya yazmışsınız okuyamadım bazılarını bugün gidicem doktora sanırım direk fetal eko çekmiyor gün verecek şans dileyin bana hakkımızda hayırlısı olsun alah hepimizin bebeişlerini korusun sağ salim inşalah

rabbim yardımcın olsun canım hayırlı haberlerle gel inşallah

Günaydın tatlışlar :) herkesin güzel haberleri olan bir günümüz olsun öptümmmm sizi

ben de size koca duduşlu kızımın fotosunu yükleyeyim :KK68:
Anneciğine yaslanmış. :nazar::nazar::nazar:

Eklentiler

• 2014-09-27 13.31.36.webp
    2014-09-27 13.31.36.webp
    6 KB · Görüntüleme: 104
gögüs ağrısı demeyin :'( benim aşırı büyüdü ağrıyo kaşınıyo napıcağımı bilemiyorum kamufile etmekte de zorlanıyorum artık herkesin dikkatini çekiyo çünkü :KK43: zaten büyüktü iyice büyüdü iç çamaşırı bulmakta zorlanıyorum inşlh sütüm olurda buna değer :)
offf aynen ya göbeğimden daha öndeler.75 ten 85 e ulaştım 95 le doğum yapsam doğumdan sonra 105 :eek:

Gunaydin kizlar.
Keyifli agrisiz guzel bir gun olsun ins. Bu gun burda gunes var icim acildi. Doymaz oldum surekli acikiyorum. Sabah tartildim toplam 5 kilo almisim. Zaten kilolu basladim cok bile ama daha fazla almaktan korkuyodum. Tabi sadece son ay 5 kilo aliniyor bakalim sonumuz ne olcak. Sabah sabah kilo muhabbetine nerden girdiysem. Bayadir tartilmamistim korkumdan korktugum kadar degilmis sukur.
Kiz oldugu kesinlesti isim dusunmeye calisiyorum da hic mi fikir olmaz insanin aklinda

dün oğluşum epey hareketliydi vurdukça vurdu o vurdukça içim bi garip oluyor nedense mutluluk heyecan karışık duygular..Yarın doktorumuza gideceğiz...Bakalım bayram için yolculuk izni çıkacak mı?:KK46:

günaydın kızlar ,
baya yazmışsınız okuyamadım bazılarını bugün gidicem doktora sanırım direk fetal eko çekmiyor gün verecek şans dileyin bana hakkımızda hayırlısı olsun alah hepimizin bebeişlerini korusun sağ salim inşalah
Rabbim yar ve yardımcın olsun canım inşallah her şey yolunda gidecek

offf aynen ya göbeğimden daha öndeler.75 ten 85 e ulaştım 95 le doğum yapsam doğumdan sonra 105 :eek:
Ilk hamilelikte bnim de cok buyumustu. Dogumdan sonra buyumuyor emzirdikce kuculuyor hatta. Bu defa cok buyumedi cok agri da yok goguslerimde alistilar sanirim artik. Emzirmeyi de yeni biraktim sayilir cunku

günaydın kızlar ,
Canim baskanhastane yokmu aslinda kagit varsa elinde eko istemiyo diye direk cekmeleri gerekmiyirmu

işte benim kızım açabildiği kadar yüzünü çekti doktor sağlıklı olduğunuda inşallah öğrencez .:nazar::nazar::nazar: allahım hiç kimseyi evlatlarıyla sınamasın.

Eklentiler

• 10718023_1481045645514836_1861638241_n.webp
    10718023_1481045645514836_1861638241_n.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 93
Gunaydin kizlar.
Keyifli agrisiz guzel bir gun olsun ins. Bu gun burda gunes var icim acildi. Doymaz oldum surekli acikiyorum. Sabah tartildim toplam 5 kilo almisim. Zaten kilolu basladim cok bile ama daha fazla almaktan korkuyodum. Tabi sadece son ay 5 kilo aliniyor bakalim sonumuz ne olcak. Sabah sabah kilo muhabbetine nerden girdiysem. Bayadir tartilmamistim korkumdan korktugum kadar degilmis sukur.
Kiz oldugu kesinlesti isim dusunmeye calisiyorum da hic mi fikir olmaz insanin aklinda
canım 5 kilo normal bence.ilk hamileliğimde bende bu ayda 5 kilo almıştım beraber hamile olduğumuz bi arkadaşımda o ayda 10 kilo almıştı.sonra ben onun üstüne diğer aylarda azıtıp 15 kilo aldım ama arkadaşım hiç almadı :110:

Ilk hamilelikte bnim de cok buyumustu. Dogumdan sonra buyumuyor emzirdikce kuculuyor hatta. Bu defa cok buyumedi cok agri da yok goguslerimde alistilar sanirim artik. Emzirmeyi de yeni biraktim sayilir cunku
ilk hamileliğimde tam tersi gayet normaldi göğüslerim emziriken 95 falandı e sonra normale döndü tabii.ama şimdiden ben 95 e ulaşmak üzereyim.zaten ilkine bakarak baştan beri her şeyiyle çok farklı bi hamilelik geçiriyorum.

Gunaydin kizlar.

Son ayda 5 kilo mu alınıyo :KK57: Maksimum 2 kilo diye düşünmüştüm...

ya kızlar benimkini çok hıçkırık tutuyor günde bi kaç kere.karnımda zıplıyıp duruyor.

Back
X