2015 Şubat Anneleri

Lanet gurbet,desteği olmayan bir eş,koca bir yalnızlık,kocaman özlemler... kızım kendini hissettirip ben varım annem diyor,iyiki miniğim var..hiç iyi hissetmiyorum bugün,sürekli ağlama modundayım,huzursuzum.. :KK43:
Canım kendinide bebeğinide üzme. Hepimize ara ara geliyor can sıkıcı düşünceler. Bende bu aralar duygusallaştum. Kızımı düşünüp duruyorum. Bana doğumda biley olsa ne yapar kızım diye:( sonra diyorumki Allahın izniyle hiç bişey olmıcak:)

Canım lierac in içeriği kısmında aslanpencesi Sarmaşık ve kırk kilit otunun yüksek konsantrasyonu diyor

Sagol canım benim. İngilizce içindekiler kısmını bulabilmiştim onda da horsetail yazıyordu. Ben de Allah Allah at kuyruğu mu diye düşünmüştüm ;) meğer kırk kilit otuymuş (o da neyse artık) ;)

En güzeli böyle yağlar ama hangisinden ne kadar oranda karıştıracağımı bilmediğim için hazır karışık alayım diyorum.
ben hepsinden birer küçük şişe aldım aktardan ve bir kapta karıştırdım. tüğlenme de yapmadı gayet memnunum. hem doğal hem de uygun bir ürün :)

ben hepsinden birer küçük şişe aldım aktardan ve bir kapta karıştırdım. tüğlenme de yapmadı gayet memnunum. hem doğal hem de uygun bir ürün :)

Canım uyuşmayı sormuştun sanırım bir ara. Doktora sordum bende de oluyordu. Karpal tünel sendromu dedi. Vucuttaki ödem bileklerde özellikle el bileklerinde sinir sıkışması yapıyormuş. O da uyuşma yapıyormuş. Yataktan uyAndığımızda yattığımız taraftaki uyuşma bundanmış. El istirahati gerekirmiş yormıcakmışız. Magnezyum falan vermedi.

Canım uyuşmayı sormuştun sanırım bir ara. Doktora sordum bende de oluyordu. Karpal tünel sendromu dedi. Vucuttaki ödem bileklerde özellikle el bileklerinde sinir sıkışması yapıyormuş. O da uyuşma yapıyormuş. Yataktan uyAndığımızda yattığımız taraftaki uyuşma bundanmış. El istirahati gerekirmiş yormıcakmışız. Magnezyum falan vermedi.

bende ssağa yada sola yatınca uyuşuyor yattıgım bölge demek bundanmış

bende ssağa yada sola yatınca uyuşuyor yattıgım bölge demek bundanmış

Aynen sağa yatıyorum sağ tarafım uyuşuk kalkıyorum sola yatıyorum sol tarafım uyuşuyo. Bilgisayarda yazı yazmak örgü örmek el becerisi isteyen ince işler yorarmış yApmıycKmışız.

Uykum yok:) kefirimi içtim, kızçeme ulaştı galiba vurup duruyo yine:)

Canım uyuşmayı sormuştun sanırım bir ara. Doktora sordum bende de oluyordu. Karpal tünel sendromu dedi. Vucuttaki ödem bileklerde özellikle el bileklerinde sinir sıkışması yapıyormuş. O da uyuşma yapıyormuş. Yataktan uyAndığımızda yattığımız taraftaki uyuşma bundanmış. El istirahati gerekirmiş yormıcakmışız. Magnezyum falan vermedi.[/Q
Evet canım hoşgeldin bu arada.
Hosbulduk çatlak için ben bademyagi ve kako yağı kullanıyorum umarım iyi gelir

Back
X