Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim ayrıntılıyı kim yapacak bilmiyorum.270 tl anlaştık. Görüntüleme merkezi iyi bir yer ama oralarda radyoloji uzmanı bakar genelde
Allah a şükür bir ayda yüzde yüz çıkmış 112 oldu bu ay, gerçekten dikkat ettim hem vitamin hem kan hapı bir de yediklerime çok dikkat ettim yükseldi.canım benim ilk kan tahlilinde sınırın üstündeydi 120 fln di sanırım şimdi tetanoz için gittiğimde yaptılar sınırdan aşağı düşmüş hiç artmamış 100 flndı. Kendi dr daha görmedi sonucu ama hemşire dedi ki bol et balık ye böyle olmaz. Bende etli şeyler yemeye çalışıyorumSenink, bnden de düşükmüş ama bnmkide artmıo hep düşüşte
![]()
bende bişey sürmüyorum henüz, geçen sene bıraktım nemlendirici falan sürmeyi de elime yüzüme , ama şimdi havalar soğudu ondan heralde kurudu cildim sadece banyodan sonra yüzüme ve sabahları ellerime sürüyorum , krem sürmek yerine bol su içiyorum geçen yıldan beri , yüzüm kendine geldi sürmeyeli
daha almadım ama almam lazım, hala eski kıyafetlerimi giyiyorum ve geçen haftadan beri karnım büyümeye başladı aslında hissedilir derecede yeni bişeyler alsam bol olur rahat ederim babamla erkek kardeşimden çekiniyorum ya fazla belli olmasın istiyorum biliyolar gerçi de ne bilim
Günaydın anne adayları, güne grip olarak başladım yinedün sadece çorba içtim bir şey de yiyemedim, bebeğimi besleyemedim dün. Allah a şükür dün hastaneye gittiğimde bebeğimin sağlıklı olduğunu öğrendim. Her şey yolunda yoğun grip dışında.
özel bir hastanede 160 tl ödedim, güzel inceledi.
Kızlar doktor bana ailede şeker var mı diye sordu yok dedim, zayıfsın sende dedi, senden şeker istemeyeceğim dedi.
Günaydın fıstıklar bugün kendimi okula zor attım okulda kahvaltı yapıyoruz ama evden çıkarken o kadar sç hissetmiyordum arabada bayılacak gibi oldumkahvaltımı yaptım ama hala kendime gelemedim bebeğimi uzun süre aç bıraktığım için kendimi affedemiyorum
ama anlamıyorum kan şekerim birden düşüyor . Sizde ne var ne yok?
Kızlar iyi geceler. Sabah 5 te gittik hastaneye, annemi sekizde aldılar ameliyata ve tam 8 saat sürdü.
Bütün omurgası kortizon kullandığı için perişan olmuş.12 parçasına dolgu ve kanca yapmışlar. Ameliyat iyi geçmiş, bu gece yoğun bakımda kalacak. Ağrısı çok ama.azalır zamanla. Ben eve geldim,çok halsiz.düştüm.
İyi dileklerde bulunan herkese teşekkür ederim.
hamile koleksiyonunda mı? Baktım ama hep kısa şeyler vardı..Tesettürlü olunca seçenek çok azmış hamilelikte onu anladım..
Benim ayrıntılıyı kim yapacak bilmiyorum.270 tl anlaştık. Görüntüleme merkezi iyi bir yer ama oralarda radyoloji uzmanı bakar genelde
Bende de bir çekinme başladı özellikle eşimin ailesine karşı. Bayramda gidicez diye sıkıntı yapıyorum gibi. Babacık iyidir ama bişi derse diye tırsıyorum![]()
Günaydınnnnn ne testi yapıyorlarmış,banada test yapmadan 0.4 verdiler.Bize öyle bir test yapılmadan 0.4ml verildi. Belki 0.38 değeri 0.4 için sınırda oldugundan 0.6 yı önermiştir Dr. Onlar daha iyi bilir canım.
Ben kimin baktığı konusunda o kadar takıntılı değilim. Benim dr zaten git demedi hem cihazı çok iyi hemde her seferinde bütün organlara bakıyor.ayrıca görüntüleme merkezi de ünlü bir yer milyonlarca görüntüleme yapıyor elbet işini bilen biridir diye düşünüyorum.muhtemelen radyologtur, ya bana bi arkadaşım söylemişti , bildiğim bi radyolog var çok iyi bakıyor ona git demişti de ben kadın doğumcu bakıyor diye yok ya ben esas doktora gideyim demiştim haha güldüm kendime : )))