I ideal kuzum çektiğini cok iyi anlıyorum ama sıkma onu bak altı gun full tikaliydi benim de uc gun otrivine sıktım ama pediatrik olanı daha masum illadine gore yine de o bile biyerden sonra etki etmio sonraki iki gun bogulsam da dayanmya calistim. Buhar makonasi bulsan soguk buhar biraz olsun rahatlatiyot ben iki saatcik uykularmi ona borcluyum. Burun deliklerme viks surdum hep ve sefiyol diye izotonik tarzi normal spreyi varr kizin saatbasi onu siktim. Sinus rinse diyee bi burun yikama kiti var eczaeczaneden al onu da dene zararsz o da tuzlu su ama sinusleri yıkıyor. Gerci bizmki alerjik tepkime olfu bak bu kadar surnez cunku konkalarn sismesi iste bu alerji ilaci bunu acio ama gebelikte hep c kategorisinde onlar ben de icemedm. yatarken kuru sogani bol ikiye bas ucuna koy uc dört saate yenile onu o da aciyo hafiften.dayan canim o iki gun olfum resmen bugun kısmen de olsa acildi sukur ediyorum buna da. Smdi de boğaza akiyo genzim gicik tutuyo oksurukten icim parcalandi habire de kusturuyor her asamasi illet mübarek
şu burun tıkanıklığı neler yaptırıyor insana. Dün akşam doktora gittim, doktor sadece günlük bir fıslık gece yatarken iliadin kullan dedi ve gargara verdi ve ilaç verdi ilaç gebelerde kullanılıyor ama gargara c katagorisinde kafam karıştı acaba kullansam mı gargarayı diye