2015 Şubat Anneleri

I ideal kuzum çektiğini cok iyi anlıyorum ama sıkma onu bak altı gun full tikaliydi benim de uc gun otrivine sıktım ama pediatrik olanı daha masum illadine gore yine de o bile biyerden sonra etki etmio sonraki iki gun bogulsam da dayanmya calistim. Buhar makonasi bulsan soguk buhar biraz olsun rahatlatiyot ben iki saatcik uykularmi ona borcluyum. Burun deliklerme viks surdum hep ve sefiyol diye izotonik tarzi normal spreyi varr kizin saatbasi onu siktim. Sinus rinse diyee bi burun yikama kiti var eczaeczaneden al onu da dene zararsz o da tuzlu su ama sinusleri yıkıyor. Gerci bizmki alerjik tepkime olfu bak bu kadar surnez cunku konkalarn sismesi iste bu alerji ilaci bunu acio ama gebelikte hep c kategorisinde onlar ben de icemedm. yatarken kuru sogani bol ikiye bas ucuna koy uc dört saate yenile onu o da aciyo hafiften.dayan canim o iki gun olfum resmen bugun kısmen de olsa acildi sukur ediyorum buna da. Smdi de boğaza akiyo genzim gicik tutuyo oksurukten icim parcalandi habire de kusturuyor her asamasi illet mübarek

şu burun tıkanıklığı neler yaptırıyor insana. Dün akşam doktora gittim, doktor sadece günlük bir fıslık gece yatarken iliadin kullan dedi ve gargara verdi ve ilaç verdi ilaç gebelerde kullanılıyor ama gargara c katagorisinde kafam karıştı acaba kullansam mı gargarayı diye :( deniz suyu sürekli yapıyorum ama fayda göremiyorum maalesef, mide bulantısı kusma yapıyor. Şimdi yine tıkalıyorum gün nasıl geçicek bilmiyorum :( Birazdan eczaneye gideceğim ilaçlarımı almaya, bakalım fayda edecek mi.

Artik gobek saklanmiyor da. Okulda herkes duydu mecbur. Bir diyor ki haziranda nasil soylemedin nasil sakladin. Hah dedim kayip yasayip da onun aciklamasini yapinca insan ogreniyor saklamayi. Yasamayan anlamiyor bu korkuyu.
Allahin izniyle saglikla gelck bebeklerimiz gecmiste kalcak bu korku.

Benim göğüsler göbekten biraz ileride olduğu için sadece şişko da sanabiliyolar. Okulda önlüğümün önünü kapatamaz oldum ;) korkular gitsin Allahım korusun bebişlerimizi bize bağışlasın inşallah.

Günaydın kızlar doktorum ikiz olmasına rağmen banada demir falan vermedi sadece decavit içiyrm kan değerlerime baktı iyi dedi

yalnız değilsin arkadaşım doğana kadar bu ehvamlar bitmeyecek ne yazık ki
eşim herşeyi şimdiden yapma telaşında yok arabası, yok mobilyası hele bi duralım biraz daha diyorum sanki karnım büyüdükçe korkularım azalacakmış gibi ama sanırım doguma kadar sürecek bunlar
geçen iğneyi bir saat geç yaptım diye yedim bitidrim kendimi nasıl korktum...
olmuyor elimde değil hala doktora giderken tedirginim, doktorda farkında bu durumun kendini strese sokma olacağı varsda olur buna sen engel olamazsın, biz tıbben elimizden geleni yaparız diyor ee adam haklı ama gelde bana anlat
sağlıkla dogdugu günleri bi görelim ısıracam onun her tarafını:oops:

Biz daha bişey almadık isim bile düşünemiyoruz henüz. Bizim kaybettiğimiz bebeğimiz büyüktü o yüzden sanırım Doğan'a kadar da bişey almıycaz. Bi yandan korkuları yenmek için almak mı gerekiyor ki diye düşünüyorum. Belki eşin de alarak korkularını yeniyodur canım.

günaydın bebekler bende erkenciyim akşam yatarken su içmiyeyim diyorum dayanamıyorum yine içiyorum bu sefer sabah tuvalete koşa koşa gidiyorum. ben zaten anneciğimdeyim dün akşam geldim eşim çalışıyor.

buradaki herkes geçmişinde büyük sıkıntılar çekti. ben ilk 13 hafta bu topiğe bile gelmemiştim. sizi gizli gizli okuyordum. ailemden kimse bilmiyordu hatta ben yine söylemedim de eşim yumurtladı.o yüzden korkularınız kaygılarınız bana hiç tuhaf gelmiyor doktora yüreğim ağzımda giderim hala. yani kucağımıza almadan rahatlamamız mümkün değil.

Benim eşimin ailesi bugun öğrenicek artık. Bayram kutlamasına gidicez. Kendi ailemden de sadece annem biliyor. O babama söylemiş olabilir. Ablamın abimin haberi yok. Ben aslında psikiyatriste de gittim ilaç da kullandım ama neden korkup duruyorum bilmem melek annesi cesur olur diyorum hep. Biraz yunus peygamberin duasını okuyayım en iyisi.

Biz daha bişey almadık isim bile düşünemiyoruz henüz. Bizim kaybettiğimiz bebeğimiz büyüktü o yüzden sanırım Doğan'a kadar da bişey almıycaz. Bi yandan korkuları yenmek için almak mı gerekiyor ki diye düşünüyorum. Belki eşin de alarak korkularını yeniyodur canım.

kötü düşünmek istemiyor aslında dua edeceğiz Allah onu bize bağışlasın inş. diyor..Herşeyi tam olsun sonradan sıkışık zamanda almayalım yavaştan alalım diyor.Kendince haklı aslında erkekler kadınlardan daha çabuk atlatıyor bu gib durumları, Bizler daha hassasız..

senin bileceğin iş, kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle davran alışveriş konusunda
bende bi heves aldım bir kaç parça bişey bazen gidip gelip bakıyorum,sarılıyorum Allahım inş giydiğini görmeyi nasip et bize diyorum, en azından güzel bi enerji yayılmış oluyor..

kötü düşünmek istemiyor aslında dua edeceğiz Allah onu bize bağışlasın inş. diyor..Herşeyi tam olsun sonradan sıkışık zamanda almayalım yavaştan alalım diyor.Kendince haklı aslında erkekler kadınlardan daha çabuk atlatıyor bu gib durumları, Bizler daha hassasız..

senin bileceğin iş, kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle davran alışveriş konusunda
bende bi heves aldım bir kaç parça bişey bazen gidip gelip bakıyorum,sarılıyorum Allahım inş giydiğini görmeyi nasip et bize diyorum, en azından güzel bi enerji yayılmış oluyor..

Geçen lcw den kendime bişiler alırken bebiş reyonuna da girdim. Girdiğim anda içime enerji verdi gerçekten. Hele kendim için aradığım peluş kapsonlu bir sabahlık vardı tam istediğim gibi olanını bebiş için buldum. Alıcağım ilk şey o olucak sanırım ;) alarak iyi yapıyorsunuz canım. Benim eşim biraz beni durduruyor onu ikna edeyim biz de bakalım en iyisi ;)

bu tetenoz aşısından acayip tırsıyorum..Sanırım aşının yapılacğı hafta kv kp gelecekler kaç gün kalırlar bilemiyorum umarım kolum beni fazla zorlamaz:KK12:
ben gecen hafta persembe günü yaptırdım beni cok rahatsiz etmedi kolumun ustune de yatabildim.yani bnm huzurumu kaciracak kadar etkilemedi.

Bana da herkes bir şey alma diyor ama almak ve almamak arasında kalıyorum.ciddi alışveriş yapamıyorum ama.beğendiğim şeyleri de almaktan geri durmuyorum.
Birçok insan her şeyini aldı aslında o şekilde yaklaşmak gerek yoksa böyle temkinli,düşünceli yaklaşarak kötüyü çağırıyoruz sanki.
Ben dün gittim çok aptalca bir şey yaptım ve kk da benim ameliyattan olup da sonrasında çocuğunu kaybedenleri okudum.tesadüfen oldu ama okudum yine de şimdi gel de çıkar aklından.

Benim eşimin ailesi bugun öğrenicek artık. Bayram kutlamasına gidicez. Kendi ailemden de sadece annem biliyor. O babama söylemiş olabilir. Ablamın abimin haberi yok. Ben aslında psikiyatriste de gittim ilaç da kullandım ama neden korkup duruyorum bilmem melek annesi cesur olur diyorum hep. Biraz yunus peygamberin duasını okuyayım en iyisi.
Nasılll? Hamile olduğunu mu yeni öğrenecekler? Ben daha adet tarihim geçmeden erken hamilelik belirtileri diye bir bölüm var orayı okudum günlerce daha bir şey belli değilken gittim herkese ben hamileyim dedim.cümle alem dalga geçti benimle. Taa 15-20 gün sonra öğrendim hamile olduğumu.

Bana da herkes bir şey alma diyor ama almak ve almamak arasında kalıyorum.ciddi alışveriş yapamıyorum ama.beğendiğim şeyleri de almaktan geri durmuyorum.
Birçok insan her şeyini aldı aslında o şekilde yaklaşmak gerek yoksa böyle temkinli,düşünceli yaklaşarak kötüyü çağırıyoruz sanki.
Ben dün gittim çok aptalca bir şey yaptım ve kk da benim ameliyattan olup da sonrasında çocuğunu kaybedenleri okudum.tesadüfen oldu ama okudum yine de şimdi gel de çıkar aklından.

Yaa işte insan etkilenmiyim dese de mutlaka etkileniyo. Allah büyük inşallah Allahım korur bebişlerimizi.

Nasılll? Hamile olduğunu mu yeni öğrenecekler? Ben daha adet tarihim geçmeden erken hamilelik belirtileri diye bir bölüm var orayı okudum günlerce daha bir şey belli değilken gittim herkese ben hamileyim dedim.cümle alem dalga geçti benimle. Taa 15-20 gün sonra öğrendim hamile olduğumu.

Evet ;) Ramazan'da biraz kilo mu aldın demişlerdi ;) diyorum ya elimde olsa hiç dışarı bile çıkmıycam. Koruma içgüdüsü müdür nedir. Yaaa zaten öğrenseler de pek bir artısı olmuyor yani.

S Sond okula bi arkadas geli bu sene 16 aylik oglu var. Perde yuzunden 4 aylik bebegini kaybetmis sonra ameliyat olmus. Sonraki hamilelikte rahim agzina dikis atilmis bir de rahmi kisaymis cunku. Sonra oglu dogmus buyumus bile. Cozumsuz dert olmasin yeter. Olumsuzlari okumussun ya olumlu ornek vereyim dedim sana

Yok ben alcam yavas yavas kizima bseyler bayram donusu. Usenmezsem seker bile yaptircam. Ogluma az aldim sonra kv nin aldiklarini giydirdim cok kusuyordu. Dede pijamasi gibi seylerdi. Yani sagolsun aliyor da kendi zevkim olsun bu defa. Dogumda vermek icin ogluma da hediyeler alcam isim cok aslinda. Neyime guvenip oturuyorum acaba. Korkmak tamam da omru varsa dogup geliyor acikta mi kalsin yavru.
Ogluma hamileyken pihtilasma ignesinden haberi yoktu topiktkilerin. Bu defa fena toplanmisiz birbirimizi anliyoruz. Damdan dusenler olarak

Back
X