2015 Şubat Anneleri

günaydınlarrrr bende yeni kalkanlardanım. herkes iyidir umarım bir okuyup geleyim bakayım neler konuşmuşsunuz :KK45:

4 kg aldım toplamda kızlar sizde durumlar nasıl? Hızlandı 20den sonra bende.

10 kilo aldım şimdi durdu. doktorda aynısını demişti yavaşlar kilo alman demişti. dediği gibi oldu bundan sonra her ay bir kilo alsam 15 16 kilo ile bitiririm inşallah.

4 kg aldım toplamda kızlar sizde durumlar nasıl? Hızlandı 20den sonra bende.

2 kilo aldım bende
internetten hamile elbisesi almıştım geçen hafta gelince giydim göbeğim çıkmadı hamile olduğum belli olmuyordu
dün elbiseyi bi giydim göbek fırladı gören herkes şimdi hamileye benzemişsin dedi

Günaydın Anne adayları, bugün güne mutlu başladım :) galiba iyileşiyorum ahahah bir hafta oldu bugün hasta olalı, geçecek inşallah.

Bebek göbek deliğimin üstüne çıktı iki gündür, sizinde öyle mi, neredeyse mideme gelecek, eğilmekte zorlanmaya başladım.

2 kilo aldım bende
internetten hamile elbisesi almıştım geçen hafta gelince giydim göbeğim çıkmadı hamile olduğum belli olmuyordu
dün elbiseyi bi giydim göbek fırladı gören herkes şimdi hamileye benzemişsin dedi
Her ay bi kilo mu gitmeliyiz şimdi kızlar ? Liste istesem doktordan ben ya korktum bianda fırlayınca:(

Her ay bi kilo mu gitmeliyiz şimdi kızlar ? Liste istesem doktordan ben ya korktum bianda fırlayınca:KK43:

bilmiyorumki bende hiç
sanırım 12 kiloya kadar doktorlar normal diyorlardı
yani ayda 1,5 kilo falan
ama o bizim elimizde de değilki

Ben 9 kilo aldım,son aylarda fazla aldığımızı düşüncek olursak çok korkuyorum 30 kilo falan almaktan,okuldan arkadaşım30 k,lo almış

Bende 5 kg aldım istahim çok açık inşallah 12-13kg ile bitirim ve inşallah catlamam catlayanlar varmı aranızda:KK17:

Ben 9 kilo aldım,son aylarda fazla aldığımızı düşüncek olursak çok korkuyorum 30 kilo falan almaktan,okuldan arkadaşım30 k,lo almış

Ben olmam gereken kilodan 20 normal kilomdan da 10 kilo fazlaydım şimdiye kadar 1.5 kilo almışım 10 kiloya tamamlarsam senin arkadaş gibi olurum herhalde ;)

Ya son aylarda illa cok mu alınır, ne bilim dikkat etsek belki abartmayız, benim kaygım belimde problem var da o yüzden kasıyorum biraz , yürüyüş yapalım bence akşamları elimizden geldiğince. 30 olmasın lütfen :)

ilk haftalar 4 kilo verdim şimdi 1,5 kilo almış bulunuyorum sabah aynada kollarımın ve midemin şişmiş oldugunu gördüm göbek çok çıkmadı sabah daha küçük oluyor
annemin ablamın göbekleride cok çıkmazmış sanıım bende onlar gibiyim
iştahım acayip açıldı bu saatten sonra ne olur bilemiyorum

Doktoru beslenme listesi vermiş olan varsa aramızda belki bizimle de paylaşmak ister :)

Back
X