Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4 kg aldım toplamda kızlar sizde durumlar nasıl? Hızlandı 20den sonra bende.
Ben 5 kg aldim. Sanirim hizla alicam. Bir anda deli gibi istahim acildi. Gerci bu daha onceki hamileligimde seker belirtisiydi4 kg aldım toplamda kızlar sizde durumlar nasıl? Hızlandı 20den sonra bende.
4 kg aldım toplamda kızlar sizde durumlar nasıl? Hızlandı 20den sonra bende.
O
Okulu ne yaptin raporlu musun. Kanama alanlari da gecer ins yakinda
Her ay bi kilo mu gitmeliyiz şimdi kızlar ? Liste istesem doktordan ben ya korktum bianda fırlayınca2 kilo aldım bende
internetten hamile elbisesi almıştım geçen hafta gelince giydim göbeğim çıkmadı hamile olduğum belli olmuyordu
dün elbiseyi bi giydim göbek fırladı gören herkes şimdi hamileye benzemişsin dedi
Pazartesi salı derse giriyorum diğer günler rapor.
Her ay bi kilo mu gitmeliyiz şimdi kızlar ? Liste istesem doktordan ben ya korktum bianda fırlayınca![]()
:)))bilmiyorumki bende hiç
sanırım 12 kiloya kadar doktorlar normal diyorlardı
yani ayda 1,5 kilo falan
ama o bizim elimizde de değilki
Ben 9 kilo aldım,son aylarda fazla aldığımızı düşüncek olursak çok korkuyorum 30 kilo falan almaktan,okuldan arkadaşım30 k,lo almış
Benim de arkadas ilk 6 ay 8 kilo verip son 3 ay 30 kiloya yakin almis :)Ben 9 kilo aldım,son aylarda fazla aldığımızı düşüncek olursak çok korkuyorum 30 kilo falan almaktan,okuldan arkadaşım30 k,lo almış
Ya son aylarda illa cok mu alınır, ne bilim dikkat etsek belki abartmayız, benim kaygım belimde problem var da o yüzden kasıyorum biraz , yürüyüş yapalım bence akşamları elimizden geldiğince. 30 olmasın lütfen :)Ben 9 kilo aldım,son aylarda fazla aldığımızı düşüncek olursak çok korkuyorum 30 kilo falan almaktan,okuldan arkadaşım30 k,lo almış
Bizde 4 Kg Aldık Ama Benim Kusmalarım Hala Kesilmedi Son Gaz Devam Ediyo![]()