2015 Şubat Anneleri

Hastane yoksa bile tip merkezi semt poliklinik gibi biseyler yok mu civarda dandik mandik de olsa ultrason oluyor bazılarında ya en azından iciniz darlaninca ona gidiverin kızlar

Gecen gun ebebege gittik burda ne cici şeyler vardi giyim kusam ay insan aklini kaybediyor görünce ama alamıyorum ki kizimdan yepyeni bidolu sey var ilk bes alti ayi goturecek alsam yazik gunah sira gelmiyor çünkü giydirmeye. Bir de nüfus popülasyonnda artis mi var algida secicilik mi nedir bilmiyorum ama metrekareye dusen gebe sayisi cok cok fazlaydi avmde sastim kaldim herkesin doğurasi gelmiş:KK53:

vala ya inanılmaz ağrıyo geçen gün bende ağladım gece eşim doktora gidelim bile dedi son 1 haftadır mahfoluyorum :KK43: 16 ekimde randevu ilk işim bunu sormak olcak oturamıyom ağrıdan otursam kalkamıyom yatamıyom yatınca kalkamıyom lanet bişi

cnm bne soyledım doktoruma. yapılacak hıc bırsey yok hamılelıkte normal dedı. üşütmemeye dikkat et dedı bıde. sende sor eger senınkı bır cozum sunara bnede yaparım. sımdıden boyleyse son aylar napıcaz bız :(

Cnm nacizane fikrim sıcak uygulmayı pek yapma tavsiye etmiyorlar illla koyarsan ayaklarının altına koy bele sırta karına sıcak uygulama yapmaktan çekin

aslında benımde aklıma geldı. saglık ocagındakı hemsıreye sordum. o bir sorun yaratmaz rahatlatıyorsa koy dedı. doktorumada sormam lazım

cnm bne soyledım doktoruma. yapılacak hıc bırsey yok hamılelıkte normal dedı. üşütmemeye dikkat et dedı bıde. sende sor eger senınkı bır cozum sunara bnede yaparım. sımdıden boyleyse son aylar napıcaz bız :KK43:
VALLAHİ BİLMİYORUM YA RESMEN YÜRÜYÜŞÜMÜ BOZDU magnezyuma başlıcam bakalım keser inşallah

Gecen gun ebebege gittik burda ne cici şeyler vardi giyim kusam ay insan aklini kaybediyor görünce ama alamıyorum ki kizimdan yepyeni bidolu sey var ilk bes alti ayi goturecek alsam yazik gunah sira gelmiyor çünkü giydirmeye. Bir de nüfus popülasyonnda artis mi var algida secicilik mi nedir bilmiyorum ama metrekareye dusen gebe sayisi cok cok fazlaydi avmde sastim kaldim herkesin doğurasi gelmiş:KK53:

bence algıda secıcılık. bende heryerde hamiş görüyorum. :)

Kuyruk sokumu agrisi oluyor bende de. Sormustum hatta burda. Magnezyum ise yariyor. Bir de uzun sure ayni isi yapmamak lazim 5 dk yuruduysen 5 dk oturcaksin 5 dk uzancaksin. Okul yoruyor beni evde oldugum gunler o kadar olmuyor. Sabah 8 de kalktim oglanla 12 ye kadar evde kostur simdi okuldayim nobetciyim bir de. Ilk hamilelikte idare programimi bozdu diye 21de rapor almistim nobet icin. bu hafta alsam mi ayakta durmak yoruyor cidden 24 u beklemesem mi bilmiyorum.

hazır sizi bulmuşken bi, derdim var benim yaşayanınız varmı bilmiyorum ama ben feci kemik ağrısı çekiyorum kuyruk sokumumun sol tarafı napcam bilmiyorum öğlene kadar ağrısız öğleden sonra bi başlıyor geçmiyor bi daha :KK43: :KK43:
Meraba cnm bnm bu ikinci hamileligim ikisindede ayni bnde cekiyorum ama ben inceledim kuyruk sokumunun orda kemik disari cikmis gibi oluyor tesbit ettim doktoruma sordum hamilelikten dolayi cikiyormus orasi ozel minder var medikallerde 3 ay boyunca ona otur dedi bnce ihmal etmeyin derim

benimkide babasına vurmuyor :)
onlar sadece bizi tanıyor
daha ilk andan itibaren aramızda bir bağ oluşuyor
birde sesimizi ayırt ediyorlar
nasıl bir mucize bu ya rabbim
dün ablam konuşuyor ona tepki vermiyor
ben konuşuyorum hemen tepik atıyor
minik ninjam benim :KK68:

Ikinci bebeklere hayat bastan zor. Ben konusamiyorum babasi da bisey yapsa oglum kendi gobegini aciyor. En cok tanidigi ses abisinin sesi dun o agladikca tepikledi : ))

Hamilelik takviminde cok fosfor tuketmeyin yazmis. Fosfor neyde bulunur ki

bana bebeğin oynaması filan söylenmedi 20. haftada gittim yaptırdım. şeker yüklemesi ise 24 ile 28. hafta arası yapılıyor.
2.yi yaptirdin mi canım sen ? Bnm vakti geldi ama ilkinde çok ağrım oldu ateşim falan çıktı ikinciyi cumaya denk getireyim diyorum

kızlar ayrıntılıya aç mı gitmek gerek yoksa tok mu.
yarın sabah 9,30 da randevum var kahvaltı edip gitsem sorun olurmu acaba

bebekler anne karnında ilk annelerinin seslerini tanırlarmış. Kadın sesleri daha ince olduğu için duymaları kolaylaşıyormuş. tabi anneler miniklerini severken seslerini daha da incelttiğinden onları tanımaları daha kolay oluyormuş

Ya Canım Telefonla Aradım 20 Haftalık Hamileyim Obstetrik Ultrason Dedim. Hemen Şak Diye Randevu Verdiler. Ama Bizim Doktorunda Kabahati Var. Bana 2.Düzey Diye Belirtmedi. Randevuyu Alan Kızda Sormadı Bende Öle Boşuna Gitmiş Oldum. Gitmek Mesele Değil. Ben Geceden Beri Yavrumu Görcem Diye Ümitlenip Sonra Hayal Kırıklığı Olunca O İnsanı Sinir Ediyo.

anlıyorum canım, benim doktorum 2. düzey demesine hatta kağıda yazmasına rağmen iki kere hayal kırıklığı yaşadım, sonra uğraşamam dedim. gittim özelde yaptırdım.

2.yi yaptirdin mi canım sen ? Bnm vakti geldi ama ilkinde çok ağrım oldu ateşim falan çıktı ikinciyi cumaya denk getireyim diyorum

bana ikinci filan denmedi canım :S hemşire bana daha önce oldun mu dedi dedim lise veya ilk okulda oldum ama hangisiydi hatırlamıyorum diye. oda tamam bu 2. doz o zaman dedi. :S yani başka aşı için çağırmadı bir daha.

Back
X