Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vala ya inanılmaz ağrıyo geçen gün bende ağladım gece eşim doktora gidelim bile dedi son 1 haftadır mahfoluyorum16 ekimde randevu ilk işim bunu sormak olcak oturamıyom ağrıdan otursam kalkamıyom yatamıyom yatınca kalkamıyom lanet bişi
Cnm nacizane fikrim sıcak uygulmayı pek yapma tavsiye etmiyorlar illla koyarsan ayaklarının altına koy bele sırta karına sıcak uygulama yapmaktan çekin
VALLAHİ BİLMİYORUM YA RESMEN YÜRÜYÜŞÜMÜ BOZDU magnezyuma başlıcam bakalım keser inşallahcnm bne soyledım doktoruma. yapılacak hıc bırsey yok hamılelıkte normal dedı. üşütmemeye dikkat et dedı bıde. sende sor eger senınkı bır cozum sunara bnede yaparım. sımdıden boyleyse son aylar napıcaz bız![]()
Gecen gun ebebege gittik burda ne cici şeyler vardi giyim kusam ay insan aklini kaybediyor görünce ama alamıyorum ki kizimdan yepyeni bidolu sey var ilk bes alti ayi goturecek alsam yazik gunah sira gelmiyor çünkü giydirmeye. Bir de nüfus popülasyonnda artis mi var algida secicilik mi nedir bilmiyorum ama metrekareye dusen gebe sayisi cok cok fazlaydi avmde sastim kaldim herkesin doğurasi gelmiş![]()
100 tl sordum ben aziz bebeden ama teknosada falan varKlima varsa gerekli oluo cnm bende sirf gezerken denk gelmistim esim bakti aldi biz kullandik smdi diorum oglanin odasina koycam banane vermem dio
Ben de 21 de girdim.doktorum kendine guvenen dr 16 da da yapar demistiherkes 23 den sonra giricem diyince,en makbulü 24 mü acaba dedim ...
Meraba cnm bnm bu ikinci hamileligim ikisindede ayni bnde cekiyorum ama ben inceledim kuyruk sokumunun orda kemik disari cikmis gibi oluyor tesbit ettim doktoruma sordum hamilelikten dolayi cikiyormus orasi ozel minder var medikallerde 3 ay boyunca ona otur dedi bnce ihmal etmeyin derimhazır sizi bulmuşken bi, derdim var benim yaşayanınız varmı bilmiyorum ama ben feci kemik ağrısı çekiyorum kuyruk sokumumun sol tarafı napcam bilmiyorum öğlene kadar ağrısız öğleden sonra bi başlıyor geçmiyor bi daha![]()
![]()
onlar sadece bizi tanıyorbenimkide babasına vurmuyor :)
Ikinci bebeklere hayat bastan zor. Ben konusamiyorum babasi da bisey yapsa oglum kendi gobegini aciyor. En cok tanidigi ses abisinin sesi dun o agladikca tepikledi : ))onlar sadece bizi tanıyor
daha ilk andan itibaren aramızda bir bağ oluşuyor
birde sesimizi ayırt ediyorlar
nasıl bir mucize bu ya rabbim
dün ablam konuşuyor ona tepki vermiyor
ben konuşuyorum hemen tepik atıyor
minik ninjam benim![]()
2.yi yaptirdin mi canım sen ? Bnm vakti geldi ama ilkinde çok ağrım oldu ateşim falan çıktı ikinciyi cumaya denk getireyim diyorumbana bebeğin oynaması filan söylenmedi 20. haftada gittim yaptırdım. şeker yüklemesi ise 24 ile 28. hafta arası yapılıyor.
bebekler anne karnında ilk annelerinin seslerini tanırlarmış. Kadın sesleri daha ince olduğu için duymaları kolaylaşıyormuş. tabi anneler miniklerini severken seslerini daha da incelttiğinden onları tanımaları daha kolay oluyormuşonlar sadece bizi tanıyor
daha ilk andan itibaren aramızda bir bağ oluşuyor
birde sesimizi ayırt ediyorlar
nasıl bir mucize bu ya rabbim
dün ablam konuşuyor ona tepki vermiyor
ben konuşuyorum hemen tepik atıyor
minik ninjam benim![]()
Ya Canım Telefonla Aradım 20 Haftalık Hamileyim Obstetrik Ultrason Dedim. Hemen Şak Diye Randevu Verdiler. Ama Bizim Doktorunda Kabahati Var. Bana 2.Düzey Diye Belirtmedi. Randevuyu Alan Kızda Sormadı Bende Öle Boşuna Gitmiş Oldum. Gitmek Mesele Değil. Ben Geceden Beri Yavrumu Görcem Diye Ümitlenip Sonra Hayal Kırıklığı Olunca O İnsanı Sinir Ediyo.
2.yi yaptirdin mi canım sen ? Bnm vakti geldi ama ilkinde çok ağrım oldu ateşim falan çıktı ikinciyi cumaya denk getireyim diyorum
kızlar ayrıntılıya aç mı gitmek gerek yoksa tok mu.
yarın sabah 9,30 da randevum var kahvaltı edip gitsem sorun olurmu acaba