2015 Şubat Anneleri

bübchen markasını da öneriyorlar? duyan araştıran oldu mu?
marka olarak bübchen sebamed johnson's baby unibaby nivea var sanırım, eslaa eslaa bi anket mi yapsan, hangisini tercih edersiniz diye?
bide benm merak ettiğim nelerini alacağımız, sabun şampuan losyon yağ pudra pişik kremi hangilerine gerek var hangilerine gerek yok, şu işe bi ara bi el atsak kızlar :KK9:

marka olarak bübchen sebamed johnson's baby unibaby nivea var sanırım, eslaa eslaa bi anket mi yapsan, hangisini tercih edersiniz diye?
bide benm merak ettiğim nelerini alacağımız, sabun şampuan losyon yağ pudra pişik kremi hangilerine gerek var hangilerine gerek yok, şu işe bi ara bi el atsak kızlar :KK9:

yeni konu açmam lazım. aslında doğru diyorsun markaları yazabiliriz. hangisini tercih edersiniz diye. sonra alınacaklar listesi yapabiliriz.

Çoğu zaman Johnson baby tercihimdir ama artık yağlarında Gliserin yerine sıvı parafin kullanıyorlar. Petrol ürünü olsun istemiyorum.

Herkes bişeyler alıyor ben daha bişey almadım nasip olursa bu aydan sonra Bebek Bakım setini ayarlarım, kıyafetleri yıkayıp ütülerim... Bi alacağım parkyatak şimdilik...

GÜNAYDIN KIZLARR
MİDEM BULANIYO BENNİM :(

Ben oğluma Johnson'la nivea kullandım... Nivea özellikle popo kremi harika ki ben sivilcelerine sürüyordum sabah yüzüm şahane oluyordu :-)

Bubchenin sampuanini kullanmistik iyiydi johnsans baby fabrikasyon uretime dondu iyice bence eski kalitesi yok iceriklerde katkilar da cogaldi bubchenin bazi ürünlerinin icerigi daha masumdu simdi nasil bilmiyorum gerçi. Fiyat olarak bir tik yukari zorlamaz derseniz organic ya da dogal icerikli urunler daha iyi. Mustela bu konuda cok iyi bi isim her urünüyle ozellikle alerjik ciltler icin ayri serisi var bebklern hassas tenine guzel ürünleri ve dr tavsiyesi oluyor genelde buyuk eczanelre bakin ya da online eczanlere derim

vucut losyonu bebe yagindan daha iyi bebe yagi yerine has zeytinyağı cok iyi geliyor cilde ondan temin etmek en guzeli. Sampuan mustelanin kopuk sampuani vardi bu konak vb gibi sac dersinde olasi kabuklnmlra iyi gelen urunler var bir de. Vucut sampuani olarak da kullnliyor bu dedgm kopuk sampuan.sabun tavsiye etmem cildi kurutuyor bebkte. Pisik ve pisik onleyici kremde sebamed iyi pisik olursa hemetan da bulunsa elde iyi oluyor. Bunun disinda bi bakim urunu cok da lüzumlu degl sahsi fikrim

Bubchenin sampuanini kullanmistik iyiydi johnsans baby fabrikasyon uretime dondu iyice bence eski kalitesi yok iceriklerde katkilar da cogaldi bubchenin bazi ürünlerinin icerigi daha masumdu simdi nasil bilmiyorum gerçi. Fiyat olarak bir tik yukari zorlamaz derseniz organic ya da dogal icerikli urunler daha iyi. Mustela bu konuda cok iyi bi isim her urünüyle ozellikle alerjik ciltler icin ayri serisi var bebklern hassas tenine guzel ürünleri ve dr tavsiyesi oluyor genelde buyuk eczanelre bakin ya da online eczanlere derim

vucut losyonu bebe yagindan daha iyi bebe yagi yerine has zeytinyağı cok iyi geliyor cilde ondan temin etmek en guzeli. Sampuan mustelanin kopuk sampuani vardi bu konak vb gibi sac dersinde olasi kabuklnmlra iyi gelen urunler var bir de. Vucut sampuani olarak da kullnliyor bu dedgm kopuk sampuan.sabun tavsiye etmem cildi kurutuyor bebkte. Pisik ve pisik onleyici kremde sebamed iyi pisik olursa hemetan da bulunsa elde iyi oluyor. Bunun disinda bi bakim urunu cok da lüzumlu degl sahsi fikrim
Hemateni biz kardeşime kullanıyorduk harika pişik ilacı...

Dün amniyosentez yaptırdım. Korkulacak kafaya takılacak hiçbir şey yokmuş. Doktoru öneren herkese korkmadan yaptırmalarını tavsiye ederim. 5 dakika bile sürmedi. Buna karşılık insanın omzundan büyük bir yük kalkıyor. İşlemden sonra 15 dakika istirahat ettim sonra doktor baktı ultrason ile, bebeğim neşe ile oynayıp duruyordu. Bir haftadır boşuna stres çekmişim. Benzer durumda olanlar olabilir diye paylaşmak istedim.

Cok gecmis olsun iyi neticeler alin insallah

günaydın kızlar
benim küçük ninjam sabah 6,30 dan beri uyanık
haliyle benide uyandırdı tabi
9,30 da ayrıntılı randevum var
çok heyecanlıyım bana dua edin inşallah bi sorun çıkmaz

Kuzumm guzel haberlerle gel insallah

herkese günaydın.. dün akşam okadar şiddetli başağrısı yaşadım kiii:KK61: ilaç içmiim uyuyunca geçer belki dedim, gece kalktım yürüyemiyorum, her adımda zonklar mı beynim :KK43: yarım parol içtim dayanamadım. sabah çok şükür daha iyi uyandım.. akşama kadar bilgisayar başındayım, biraz da telefonla fazlaca uğraştım dün ya ondan kaynaklandı, yada bayramda nazar değdi:nazar: ben çok inanırım hamilelere çok nazar değiyo, bende bayramda herşey çok iyi yihuu süperim modundaydım. keşke azcık kötüyümdeseydim. eşimlede çok iyi anlaşıoduk, kavga ettik. nazar kesin nazar :KK12:

cok gecmis olsun nazar etkliyor etkilemez mi:(

Canlarrrrr Günaydın :KK49: Dün Babamız Kızının Hareketlerini Hissetti. Hemde İlk Defa Ayyy Nasıl Heycanlandı Aşkım Benim :KK36: Birazda Kızıyla Konuştu Kızıda Tepki Verdi Nasıl Güzeldi Maşallah :KK36:

ay masallah bavalar cok mutlu oluyor hissedeblnce diymi ;)

kızlar günaydın

nezle oldum resmen nefes alamıyorum ve heryerım agrıyor. işede gelmek zorunda kaldım. sureklı gözlerım sulanıyor hpsuruyorum ve başımın agrısından kafam düşüyor resmen. önerisi olan var mı? bu durumda dokttora gıttınızmı, neler verdı?

sira sana mi geldi canim gecmis olsun istirahat lazim sana gozunu bi mendil ya da havluyla ortup dinlendir bi sure muhtemelen alerjik seninki de suresi dolana dek dinlncen bitek:(

Ama Kızlar Bende e-bebekde Nivea'nın Kampanyası Vardı Herşeyini Nivea Aldım :O Bebek Losyonu, Pişik Kremi, Bebek Sabunu, Bebek Pudrası, Bebek Şampuanı Komple Nivea Yani Pişman Oldum Şimdi. Nivea Güvenilir Marka Diye Almıştım :(

selam kızlar, ben son 2 haftada bol yolculuk yaptım birincisi düğün içindi eskişehire gittim geldim dinlenmeli ve eğlenceliydi ama dün kuzenimin eşinin cenazesi için yine yoldaydım :( sabah gittik akşam döndük yolun yorgunluğundan ziyade üzüntümüz tarif edilemezdi eşim kalmama karşı çıktı bende ısrarcı olmadım yine de pek iyi sayılmam ama elden gelen birşey yok malesef Allah rahmet etsin demekten başka :( :( kızımın tekmelerini hissediyorum çok şükür bende 2.usg için ayın 15. gidecem hayırlı haberler alırım inşallah... yazdıklarınızı okuyorum iyi haberler ve küçük ağrılar var bunlara şükür Allah kötü haber yazdırmasın hiçbirimize

chicconun kozmetıgı acıkcası benıde dusundurdu. unıbaby yerıne sebamed daha guvenılır sankı. nıvea yı hıc dusunmuyoruz zaten. nivea kremler eşime alerjı yapıyor bebege yapmasıda muhtemel. ama bebek yagını bence karnına sur badem yagıyla karıstırıp tabıkıde. sonra catlaklar baslarsa bır faydası olmaz. ayrıca bebısın cildi kuruysa ben mecburen süreerim dıye dusunuyorum. yag fikri hosuna gıtmıyorsa bebek losyonları var onlarada bakabılırsın

ben ilk bebeğime mustelanın bakım setını almıştım...4 yıl önce 95 TL falandı çantası yoktu ama guvenılır bır marka ..bıraz pahalı sadece... şimdide ondan alacağım ama doğuma yakın düşünüyorum malum bunların son kullanma tarıhlerı oluyor... konak şampuanı -normal şapuan-pişik kremı ve vucut kremı vardı sanırım... hepsınıde kullandık bıttı..

selam kızlar, ben son 2 haftada bol yolculuk yaptım birincisi düğün içindi eskişehire gittim geldim dinlenmeli ve eğlenceliydi ama dün kuzenimin eşinin cenazesi için yine yoldaydım :KK43: sabah gittik akşam döndük yolun yorgunluğundan ziyade üzüntümüz tarif edilemezdi eşim kalmama karşı çıktı bende ısrarcı olmadım yine de pek iyi sayılmam ama elden gelen birşey yok malesef Allah rahmet etsin demekten başka :KK43: :KK43: kızımın tekmelerini hissediyorum çok şükür bende 2.usg için ayın 15. gidecem hayırlı haberler alırım inşallah... yazdıklarınızı okuyorum iyi haberler ve küçük ağrılar var bunlara şükür Allah kötü haber yazdırmasın hiçbirimize

başınız sağolsun..böyle acılar ınsanı uzuyor... bızde 14/10 de detay usg ye gıreceğiz... inşallah hepimiizn bebeklerı sağlıklı doğar... Korusun Allahım yavrularımızı

selam kızlar, ben son 2 haftada bol yolculuk yaptım birincisi düğün içindi eskişehire gittim geldim dinlenmeli ve eğlenceliydi ama dün kuzenimin eşinin cenazesi için yine yoldaydım :KK43: sabah gittik akşam döndük yolun yorgunluğundan ziyade üzüntümüz tarif edilemezdi eşim kalmama karşı çıktı bende ısrarcı olmadım yine de pek iyi sayılmam ama elden gelen birşey yok malesef Allah rahmet etsin demekten başka :KK43: :KK43: kızımın tekmelerini hissediyorum çok şükür bende 2.usg için ayın 15. gidecem hayırlı haberler alırım inşallah... yazdıklarınızı okuyorum iyi haberler ve küçük ağrılar var bunlara şükür Allah kötü haber yazdırmasın hiçbirimize

başınız saolsun canım:KK43: Allah geride kalanlar:KK43: sabır versin.
Sende kendine dikkat et yinede. 2.düzey usgde inş iyi haberler alırsın.

Back
X