Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım çok geçmiş olsun sağlıklı sıhhatli nurtopu gibi olacak inşallah bugün hep seni düşündüm yorumunu dört gözle bekledim okurkende yemeği yaktım nasıl kaptırdıysam :) bir sorun olsaydı tekrar tekrar çağrıyolar merak etme ve hiç endişelenmeYok dra guveniyorum ona da sordum ilerleyenhaftlrda tekrarlmya geleyim mi diye o son g9runtulerden ssonra buna gerek olmadgni yirtik olsaydi dudakl kenarlarinin birlestgi o aciyi goremeyecegmzi soyledi kendisi ikna olmus durumdaydi ben de ona inanip tevekkul etmek durumundaym rabbimin izniyle ins bsy yoktur
Amin canim allah razi olsun insallah hepimiz gorecegz o gunleri sagsalm
canim cok tesekkurler destegnz icin burda aile olduk artik hep yuregmz elimizde rabbim bu korkulari basimizin goxumuzun sadakasi saysin beterinden korusun dermansz dert vermesn hicbrmze ins iyi olcak hersey biraz daha iyiyim daha da iyi olucam inşallah yarin da dogum dusndgm dr ile randevum bakalm ondan da gorus alirim yine de
:)) sana yaranamamış garibim. öyle benım her ağladığıma yapalım deseydı eşim kafayı üşütürdü. zaten ağlayana karşı bir fobisi var. gizli ağlıyorum. ya da üzülüyor da çaktırmıyor.
Oyyy Maşşallah Göbüşüne
Benimde Göbişim BüyüsünnnnnBende Karnımı Gere Gere Geziyimmm Çok Heves Ediyorum
![]()
aynıyız vala foto yüklenmiyo ki olsa koyayım maşalah canım nazar değmesin
Yok dra guveniyorum ona da sordum ilerleyenhaftlrda tekrarlmya geleyim mi diye o son g9runtulerden ssonra buna gerek olmadgni yirtik olsaydi dudakl kenarlarinin birlestgi o aciyi goremeyecegmzi soyledi kendisi ikna olmus durumdaydi ben de ona inanip tevekkul etmek durumundaym rabbimin izniyle ins bsy yoktur
Amin canim allah razi olsun insallah hepimiz gorecegz o gunleri sagsalm
canim cok tesekkurler destegnz icin burda aile olduk artik hep yuregmz elimizde rabbim bu korkulari basimizin goxumuzun sadakasi saysin beterinden korusun dermansz dert vermesn hicbrmze ins iyi olcak hersey biraz daha iyiyim daha da iyi olucam inşallah yarin da dogum dusndgm dr ile randevum bakalm ondan da gorus alirim yine de
hahahaha ne güzel ya ben 21 haftaya gircem daha 4 kg aldım ama bi lokmacık göbeğim var oda sanki gazım varmışda çıkaramamışım gibiherkesin farklı işte canım ben göbeğe büyüyorum ciddi ciddibirde göbek ve göğüs birleşince bir bütün gözüküyorum
![]()
Canım Patates ve Muz Çok Yemek Ne Kadar İyi Bilemedim. Hamilelikte Zaten Bağırsaklar Yavaşlıyo Bunlarda Tam Kabız Yapcak YiceklerKizlar kasim annelerini okurken gordumde bebegin kilo almasi icin patates ve muz yiyolarmis muzu duymustum ama patatesi bikmiyodim
hahahaha ne güzel ya ben 21 haftaya gircem daha 4 kg aldım ama bi lokmacık göbeğim var oda sanki gazım varmışda çıkaramamışım gibi![]()
Valla haklısın benim çevremde insan yok pek. StDoktorumu sık aramam ben bi iki kere aramışımdır bunun için hiç arayamam kontrolüm haftaya . Benim sinirlendiğim bu abuk subuk insanlar böcek gibiler ama çirkefler böyle adamlar yüzünden canım sıkılıyor boşu boşuna ama karakter işte değişmiyor
Haklısın ama insan hamilelikte on kat daha tahammülsüz oluyor. Benim işyerinde sadece stajyer var ama bazen bir şey yapmasada ona bile dayanamıyorumDoktorumu sık aramam ben bi iki kere aramışımdır bunun için hiç arayamam kontrolüm haftaya . Benim sinirlendiğim bu abuk subuk insanlar böcek gibiler ama çirkefler böyle adamlar yüzünden canım sıkılıyor boşu boşuna ama karakter işte değişmiyor
Süper kocaman olmuş.
Senin pek belli değil kıyafetten heralde. Bende resim yükleyim dedim olmadıBuda biz ama tabi gaz sancimda vardi o sira
Kizlar kasim annelerini okurken gordumde bebegin kilo almasi icin patates ve muz yiyolarmis muzu duymustum ama patatesi bikmiyodim
Cnm.bende karin yok esim bile dio nerene koydun cocugu diye bir ay oluyo doktora gitmiyeli bir ay once 9 bucuk kilo almistim smdi kesin 14 kilo olmustur toplamSenin pek belli değil kıyafetten heralde. Bende resim yükleyim dedim olmadı