2015 Şubat Anneleri

73 le kaldım. 68 kilo idim hamile kaldım 3,5 ayda 88 oldum. Bebek düştü diyete başladım 73 é düştüm.sonra yeniden hamile kaldım.sigarayı bıraktım ve progestan beni çok etkiledi kilo konusunda.

hiç canını sıkma
hem sigarayı bırakmışsın hem hamile kalmışsın
zaten bu iki etken tek başına bile anında 10 kilo aldırabiliyor normalde
bence senin tek dezavantajın sigarayı bırakman
e hamilelikte mecburen bıraktığına göre aldığın kilo hamilelikten değil sigaradan bence
çok canını sıkma ablamda senin gibiydi şuan 55 kilo

73 le kaldım. 68 kilo idim hamile kaldım 3,5 ayda 88 oldum. Bebek düştü diyete başladım 73 é düştüm.sonra yeniden hamile kaldım.sigarayı bıraktım ve progestan beni çok etkiledi kilo konusunda.
Hıı ama aynen o seni etkilemiştir olsun ya doğumdan sonra direk bi on kilo gidiyo Rahat

image.webp
image.webp
image.webp
image.webp
image.webp

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    120,9 KB · Görüntüleme: 72
  • image.webp
    image.webp
    172,5 KB · Görüntüleme: 66
  • image.webp
    image.webp
    253,7 KB · Görüntüleme: 73
  • image.webp
    image.webp
    97,9 KB · Görüntüleme: 82
Bir kere mi kan alıyor? Sürekli alıyorlar diye düşünmüştüm. Yediklerini yazsan da kilo kontrolü yapmak isteyenler nasiplense :KK66: maşallah canım benim.
50mg da 1 kere alıyorlar 100 de 3 kere alıyorlar canım :) valla bayramda falan çok yedim kesin kilo aldım diye çıktım tartıya ama almadığımi görünce şaşırdım :) ben şeker hiç tüketmiyor gibi bisiyim en fazla meyveden aliyorumdur şekeri..onun dışında tatlı bişi yemiyorum..bi de karbonhidrat da yemiyorum pek pilav makarna falan kestim onları ekmek tam tahilli ve günde 4 dilim falan tuketiyorim..onun dışında sebze et balık bol bol yiyorum süt yoğurt mutlaka hergün..duygunun topige de yazarım fırsat oldukça :)

Arkadaslar merhaba ya benim bebegim sanki rahmimi tekmeliyor rahmim atiyor gibi hissediyorum böyle olan varmi??

Ayyyy kizlarr kimse yokmu cumartesi gunleri sessizlesiyo burasi

elektırık yoktu kac saattr patladım sıkıntıdan.. naparsınız bakalım

Bende ayniydim kaldim evde :) yoksa oglusun odasini almaya gitcektik yarina kaldi
Ben de evdeyim bgn, yemek yaptım bi kaç çeşit, çamaşır , banyo derken bu saat oldu:) eşim iş yerinde yine , bebiş de bi hareketli bgn, baskı yapıyor aşağı doğru, doktor pozisyonu sebebiyle ağrı yapıyor su ara dedi bi krem verdi vajinal, benim gibi olan var mı acaba aramızda

Selam şubat anneleri,

Ben de sizler gibi hamileyim ve mart annesi olacağım inşallah. Aynı zamanda da yüksek lisans öğrencisiyim. Tezim için de hamilelere ihtiyacım var. Bilimsel bir çalışma için yaklaşık 15 dakikanızı ayırıp anketimi tamamlayabilirseniz çok sevinirim. http://goo.gl/4lcEgp
Hepinize teşekkür ediyorum ve güzel bir hamilelik dönemi geçirmenizi temenni ediyorum :)

tamamladım inşallah işine yarar.sağlıkla kucağına al bebişini.

Back
X