2015 Şubat Anneleri

Defne,ipek,pelin benim isimlerimdi ama koymadım. Erkekte doğu,Ali,bulut hangisi olursa ikinci adı benim soyadım olacaktı. Çocuk eşimin soyadı önünde benimde soyadımı taşıyacaktı ama erkek olmadı. Soyadım da bir erkek adı.

;) esoba senin adını buldum Umut ;) di mi? Eğer öyleyse gerçekten çok güzel bir ismin var.

Yediklerinizi dindiremediginiz oluyor mu kizlar.. En son öğlen 3 te az bi karnibahar yemeği yedim.dunde yemistim
Aksam yemeği yemedik normalde de en geç 5. 6 gibi yeriz zaten.. Ama karnim inanılmaz sisti bütün gün ve sert..
Bi kaç saat önce cay ictik 4. 5 tane kestane ve azcik tatli yedim o kadar inanilmaz bi karin agrisi oldu ağlamaktan mahfoldum..kus kus içim disima cikti.. Hala biraz agriyor.. Anlamiyorum n oluyor... Bayramdada oldu yine aynisi..yemek yedikten saatler sonra bile sanki dunyalari yemişgibi oluyorum
Ya ben senın kadar az yemiyorum ama benimde ne yesem karnım çatlayacakmış gibi şişiyor ve Aşır sancı gaz oluyor. Sabah düzeliyor sonra yediğim anda yine aynı

Benim boyum 1.60 kilom 44 tü hamile kaldığımda,şimdi 50 kiloyum..22 haftada 6 kilo aldım..hedefim 60 ile tamamlamak :) kilo almak için diyetisyene gitmiştim bi zaman,59-65 kg aralığının normal olduğunu,52.5 kg altına düşmemem gerektiğini söylemişti,daha kilo alma hakkım var yani rahatım o yüzden :)

Ben 1.67 boy 48 kiloylaydım hiç diyetisyene gitmedim. 44 Kiloyken çok mu zayıf görünüyordun?

:KK66: esoba senin adını buldum Umut :KK66: di mi? Eğer öyleyse gerçekten çok güzel bir ismin var.
Abimin adı umut :-) geçen türkiye maçı vardı orda oynadı benim adımdan olan futbolcu soyadımızda aynı bir harf değişik

ay kızlarrrr bu kadar olur yaa ben tam size isim konusunu yazıcaktım ki sizler konuşmuşsunuz çok kızgınım vede sinirli oğluşumun ismi hazır kv lere daha düşünmedik dedik az önce aradılar yok yok şu olsun yok bu olsun sanki anası babası yokta onlar doğuracakta bakacakta allahımmmm sinir sinir sinir oldumm eşimde diyor kızma biz ne istersek onu koycaz siz olsanız tepkiniz ne olurdu ben mi abartıyorum

Isim hakkında baştan kimsenin konuşmamasını sağlamak en iyisi. Her ne kadar sonunda biz istediğimizi koyucaz diye düşünsek de ortalıkta konunuşanların sözlerinden etkileniyoruz.

Kızlar acill cevap lütfen burnum iyice tıkandı valla nefes alamıyorumsiz hangi sprey yada damlayı kullanıyorsunuz ben bruno kullandım ama sprey kullanmakta zararlıymış doktoruna soran var mı aranızda?

Sinomarin damlalıklı okyanus suyu kullanıyorum. Tıkandıkça bol bol kullanıyorum. Bir şişe açıldıktan sonra 24 saat kullanılabiliyor.

Benim taa ilk evlendiğim zaman k.valide dedi yavrum kızınız olursa adını ayşe koy ben çok seviyorum.
Koyamasım dedi. Hayır dedim. Sonra herkes dedi kibarlık olarak koyarım deseydin.dedim neden kadını kaldırayım neyse o. Şimdi hala ayşe diyor ama ona kalsa sülbiye de demişti.
Şimdi ayşe adına karşı bir antipatim falan yok ama istemiyorum başkası benim çocuğuma ad koysun. Oğluna koymuş zaten.

Bu sabah detaylı ya gittik, sonuç Allaha şükür iyi. Doktor d vitamini verdi. Ve seker yuklemesi yapalim bir ay sonra dedi. Tam kan ve idrar tahlili de bir ay sonraya istedi.

D vitaminini kan tahlili yaparak mı verdi? Nasıl karar verdi d vitamininin olmadığına?

aralıkta 9-12 kışlık alıp bırdahakı kışa yatırım yapılabılır tabı. ama ben ufakları aralıga bırakmayacagım buyuk ıhtımalle. cunku benım bebısın dogumu ocaga kaydı. allah korusun 1 ay erken gelse aralıkta dogacak :) bırde ben suan bıle 1 saatten fazla gezemıyorum. çarsıya cıktık annemle hemen eve dondum. fena oluyorum yorulunca. tansıyonum cok dusuk, sanırım ondan. suan boyleysem ıkı ay sonra daha beter olurum dıye dusundum. yavastan halletmeye calısıyorumm herseyı

Insallah o kadar erken gelmez bebisin. Cok yoruluyosan simdiden hazirligi yap bencede. Cunku herkes ilerde agirlasacagimizi soyluyo. Bende cok geciktirmek istemiyorum aralik benim icin iyi. Bide nerelerden alisveris yapiyosun canim. Bende Bursa'dayim yazmistim daha once. Nereleri tercih ediyosun?

Abimin adı umut :-) geçen türkiye maçı vardı orda oynadı benim adımdan olan futbolcu soyadımızda aynı bir harf değişik

Hmm dur sabah çözeyim bu bilmeceyi ;) ah omega üç almıyorum diye kafam durdu sanırım. Sabah üç dört ceviz yiyip tekrar düşünürüm ;)

Karnim agriyoo kasiklarimda arada bir bugun niye boyle olduki yaaaa

Insallah o kadar erken gelmez bebisin. Cok yoruluyosan simdiden hazirligi yap bencede. Cunku herkes ilerde agirlasacagimizi soyluyo. Bende cok geciktirmek istemiyorum aralik benim icin iyi. Bide nerelerden alisveris yapiyosun canim. Bende Bursa'dayim yazmistim daha once. Nereleri tercih ediyosun?
Cnm ben simdiden agirlastim yurudukce zorlanıyorum o yuzden fazla beklemeyin bence

tahlile gerek yok. toplum olarak düşük bizim. bebeklere de direk veriyorlar. bak gidip içeyim benim çook düşük

Hmm toplum olarak düşük olduğunu bilmiyodum. Bu arada benim kan tahlilimde d vitamini yerlerde sürünüyordu. Dr a da söylememiştim söyliyim en iyisi.

Back
X