- 23 Temmuz 2014
- 1.726
- 931
- 198
Cok iyiymis ben 35 e aldimkızlar bebeshop diye bir site var dr.brown's 150 ml cam biberonu 19,53 diyor bu siteden alışveriş yapan var mı? güvenilir mi acaba?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok iyiymis ben 35 e aldimkızlar bebeshop diye bir site var dr.brown's 150 ml cam biberonu 19,53 diyor bu siteden alışveriş yapan var mı? güvenilir mi acaba?
Evet öyle dediler tanıdıklar:))
Defne,ipek,pelin benim isimlerimdi ama koymadım. Erkekte doğu,Ali,bulut hangisi olursa ikinci adı benim soyadım olacaktı. Çocuk eşimin soyadı önünde benimde soyadımı taşıyacaktı ama erkek olmadı. Soyadım da bir erkek adı.
Ya ben senın kadar az yemiyorum ama benimde ne yesem karnım çatlayacakmış gibi şişiyor ve Aşır sancı gaz oluyor. Sabah düzeliyor sonra yediğim anda yine aynıYediklerinizi dindiremediginiz oluyor mu kizlar.. En son öğlen 3 te az bi karnibahar yemeği yedim.dunde yemistim
Aksam yemeği yemedik normalde de en geç 5. 6 gibi yeriz zaten.. Ama karnim inanılmaz sisti bütün gün ve sert..
Bi kaç saat önce cay ictik 4. 5 tane kestane ve azcik tatli yedim o kadar inanilmaz bi karin agrisi oldu ağlamaktan mahfoldum..kus kus içim disima cikti.. Hala biraz agriyor.. Anlamiyorum n oluyor... Bayramdada oldu yine aynisi..yemek yedikten saatler sonra bile sanki dunyalari yemişgibi oluyorum
Benim boyum 1.60 kilom 44 tü hamile kaldığımda,şimdi 50 kiloyum..22 haftada 6 kilo aldım..hedefim 60 ile tamamlamak :) kilo almak için diyetisyene gitmiştim bi zaman,59-65 kg aralığının normal olduğunu,52.5 kg altına düşmemem gerektiğini söylemişti,daha kilo alma hakkım var yani rahatım o yüzden :)
Abimin adı umutesoba senin adını buldum Umut
di mi? Eğer öyleyse gerçekten çok güzel bir ismin var.
hamile yogası cdsi aldım bikac haftadır da onu yapıyorum cok rahatlatıyor iyi geliyor bana onun egzersizleriBüyük olasılıkla gün içerisinde yaptığın hareket de etkiliyordur.
ay kızlarrrr bu kadar olur yaa ben tam size isim konusunu yazıcaktım ki sizler konuşmuşsunuz çok kızgınım vede sinirli oğluşumun ismi hazır kv lere daha düşünmedik dedik az önce aradılar yok yok şu olsun yok bu olsun sanki anası babası yokta onlar doğuracakta bakacakta allahımmmm sinir sinir sinir oldumm eşimde diyor kızma biz ne istersek onu koycaz siz olsanız tepkiniz ne olurdu ben mi abartıyorum
tesekkür ederim canım :)Ohhh masallah tosuncuga annesi gozun aydin
Kızlar acill cevap lütfen burnum iyice tıkandı valla nefes alamıyorumsiz hangi sprey yada damlayı kullanıyorsunuz ben bruno kullandım ama sprey kullanmakta zararlıymış doktoruna soran var mı aranızda?
Cnm su kaynat iyice ustune basini tut iyice cek buhari ama kafani havluyla kapat hava girmesin
Bu sabah detaylı ya gittik, sonuç Allaha şükür iyi. Doktor d vitamini verdi. Ve seker yuklemesi yapalim bir ay sonra dedi. Tam kan ve idrar tahlili de bir ay sonraya istedi.
aralıkta 9-12 kışlık alıp bırdahakı kışa yatırım yapılabılır tabı. ama ben ufakları aralıga bırakmayacagım buyuk ıhtımalle. cunku benım bebısın dogumu ocaga kaydı. allah korusun 1 ay erken gelse aralıkta dogacak :) bırde ben suan bıle 1 saatten fazla gezemıyorum. çarsıya cıktık annemle hemen eve dondum. fena oluyorum yorulunca. tansıyonum cok dusuk, sanırım ondan. suan boyleysem ıkı ay sonra daha beter olurum dıye dusundum. yavastan halletmeye calısıyorumm herseyı
Abimin adı umutgeçen türkiye maçı vardı orda oynadı benim adımdan olan futbolcu soyadımızda aynı bir harf değişik
Cnm ben simdiden agirlastim yurudukce zorlanıyorum o yuzden fazla beklemeyin benceInsallah o kadar erken gelmez bebisin. Cok yoruluyosan simdiden hazirligi yap bencede. Cunku herkes ilerde agirlasacagimizi soyluyo. Bende cok geciktirmek istemiyorum aralik benim icin iyi. Bide nerelerden alisveris yapiyosun canim. Bende Bursa'dayim yazmistim daha once. Nereleri tercih ediyosun?
tahlile gerek yok. toplum olarak düşük bizim. bebeklere de direk veriyorlar. bak gidip içeyim benim çook düşükD vitaminini kan tahlili yaparak mı verdi? Nasıl karar verdi d vitamininin olmadığına?
tahlile gerek yok. toplum olarak düşük bizim. bebeklere de direk veriyorlar. bak gidip içeyim benim çook düşük