2015 Şubat Anneleri

Yolu anca yariladik daha 6 saat net yolumuz var ki molalar haric bir kiz icin bi benim icin durmaktan yol da bitmiyor mubarek :(
Aracta olduguma mi nedir minnak kuzuyu da hissedemedm bugun iyidir inşallah icerde keyifler
yarin is var ve benim bu yol yoğunluğuyla gidecek hiiiç halim istegim yok

Yolu anca yariladik daha 6 saat net yolumuz var ki molalar haric bir kiz icin bi benim icin durmaktan yol da bitmiyor mubarek :KK43:
Aracta olduguma mi nedir minnak kuzuyu da hissedemedm bugun iyidir inşallah icerde keyifler
yarin is var ve benim bu yol yoğunluğuyla gidecek hiiiç halim istegim yok
nerden kuzum yeni mi geliyosun eve

Kızlar görüntü hesap makinesiyle çekilmiş gibi idare edin :) 24. Haftadan ve toplamda alınan 3 kiloyla herkese sevgilerle.. :) dandinidandini dandinidandini butikbebe internet alışveriş sitesi filan mı son paylaştığın takım çok güzelmiş

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 134
dandinidandini dandinidandini bende almistim canim hutik bebeden bikac sey ama bunlar yeni sanirim hepsi birbirinden guzelmis gule gule saglikla kullansin pasacik
evet canım bazıları yeni ürün hastane giriş çıkışları aynıydı bende tulumlardan aldım bir tanede önceden almıştım 3 tane oldu yeterli çok sağol canım senin prensesinde güle güle giysin inşş

Kızlar görüntü hesap makinesiyle çekilmiş gibi idare edin :) 24. Haftadan ve toplamda alınan 3 kiloyla herkese sevgilerle.. :) dandinidandini dandinidandini butikbebe internet alışveriş sitesi filan mı son paylaştığın takım çok güzelmiş
evet canım alış veriş sitesi bak istersen fiyatlarda çok uygun elif bebeden aldım tabi bi çok giyim var hepsi birbirinden güzel ben hem uygun olsun hemde güzel dedim memnun kaldım önceki aldığım ürünlerden bu takım şimdi elimde ve yeri çok güzel

ya sizde göbiş
ya sizde göbiş yok kiii beni görseniz pırtlamış öne oğluşumm

banyo+ders saatimiz başlamıştır sonrasında tabisi yemekkk bakalım ikileyince ne olcak hayırlısı

Bunlar çoookkkkkkk güzellll
Bayıldım
çok sağol canımm gir siteye hemen al çoğu tükenmiş hepsi bitmeden lazım bi iki şey al kızcene bende azığ mendili vardı ama orda yine gördüm 12 li mermerşah mendiller 10 tl uygun yaaa

hahaaaa bu topiğin lideri benim uleynnnnn benim göbişimi görseniz doğurucam sanki
Benim ben. Benim tam 7-8 aylık gibi. Bazen iniyor ama bu çıtır arkadaşların gibi olması mümkün değil.
Hepsi seçili gelmiş.zaten. Forumdan ayrılcam bu nasıl iş. Eskiden bütün hamileler kilo alırdı şimdi kimse almıyor :-(

Back
X